danradu Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Buna dimineatza ! Militari ....ajunge cu pauza azi o tai la munca , o zi faina va doresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Buna dimineata tuturor. Am plecat si eu la munca... Pe mobra. Ca nu se stie cat o sa mai fie uscat afara O zi buna tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Buna dimineata. Eu am ajuns deja la filatura ...uite asa ne nenorocim Zi buna asemenea si sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Neatza copii! Sa aveti o zi buna! Mdeah.. pe forum se da tigroaica, da' pe messengereanu'..La ce total ajunseram, bre?? 45min... =2,96, da' cu greu... Nu stiu ce tot calculezi tu acolo,bre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 45min... Nu stiu ce tot calculezi tu acolo,bre... Regula de trei simpla, blonda lu' tata!! :lol: Ce'acetzi, bre, Militarosilor? v'o fo' dor de stangasemnatu'?? Mi-am pus furca "noua", bre!!! ..da' are arcurile guma, tre' sa-mi dau comanda de arcuri.. avantajul e ca, odata schimbate, furca va fi absolut impecabila.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Buna dimineata, bai lenesilor.Organizez o sesiune de cafele si narghilele la mine la magazin ala nou pana la ora 14....cand ma mut la celalalt....... Si inca ceva.......sunt foarte frumos......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Regula de trei simpla, blonda lu' tata!! Heeeeey Stiam !!! Tu ai ceva cu mine Buna dimineata, bai lenesilor.Organizez o sesiune de cafele si narghilele la mine la magazin ala nou pana la ora 14....cand ma mut la celalalt.......Si inca ceva.......sunt foarte frumos......... SuperBule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Buna dimineata, bai lenesilor.Organizez o sesiune de cafele si narghilele la mine la magazin ala nou pana la ora 14....cand ma mut la celalalt.......Si inca ceva.......sunt foarte frumos......... Pe ce planeta?? Tu ai ceva cu mine Nu, da's dispus la negocieri.. Asta cu "stiam" n-am mai auzit-o de ani buni.. era, de obicei, continuata prin "da' n-am vrut sa-ti spun!!" Pupa tata pletele ei blonde!! Shonea, un' tzi-e magazinu' ala nou? Nu ca ala vechi as sti unde e.. Ma intrebam daca am timp la pauza sa dau o fuga.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Buna dimineata, bai lenesilor.Organizez o sesiune de cafele si narghilele la mine la magazin ala nou pana la ora 14....cand ma mut la celalalt.......Si inca ceva.......sunt foarte frumos......... patron patron...magazine nu le mai stie numarul.....frumos e,bravo tata,asa da. ce as veni si eu ca un caine da....productia e productie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Pupa tata pletele ei blonde!! Shonea, un' tzi-e magazinu' ala nou? Nu ca ala vechi as sti unde e.. Ma intrebam daca am timp la pauza sa dau o fuga.. E la mine in cartier si nu te primesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 hai cu buna dimineatza si de la mine...... fusei pana la ora asta pe ogor (a se citi, instantza), iar acum m'am intors prin filatura ( a se citi birou, dosare, etc....bleahh) de, ce sa'i faci, productia e productie (razvan o sa iti acord drepturi de autor) va urez o zi usoara si cat mai scurta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 E la mine in cartier si nu te primesc "Du-te la scara ta!!" alta "replica" pe care n-am mai auzit-o de multisor.. Lasa, blondo, ca ma primesc ceilaNtzi.. Asa-i, militarosilor?? de, ce sa'i faci, productia e productie (razvan o sa iti acord drepturi de autor) ..se cere © !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 "Du-te la scara ta!!" alta "replica" pe care n-am mai auzit-o de multisor.. Lasa, blondo, ca ma primesc ceilaNtzi.. Asa-i, militarosilor?? "Te spun lu' mama !!!!" P-asta de cand n-ai mai auzit-o ? Gata,nu mai posta.....cam mult 60min, n-am atata timp PS : JJule, vin cu Serban si te bate ! ( asa a zis ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 PS : JJule, vin cu Serban si te bate ! ( asa a zis ) "Min-ci-no-su / roa-de osuuuuu" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 "Te spun lu' mama !!!!" P-asta de cand n-ai mai auzit-o ? Gata,nu mai posta.....cam mult 60min, n-am atata timp "Io vin cu tata si toti muncitorii lui de la uzina!!" Iti FACI timp pentru mine, da?? "Min-ci-no-su / roa-de osuuuuu" Asa, asa, da-o in fapt!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 hai cu buna dimineatza si de la mine...... fusei pana la ora asta pe ogor (a se citi, instantza), iar acum m'am intors prin filatura ( a se citi birou, dosare, etc....bleahh) de, ce sa'i faci, productia e productie (razvan o sa iti acord drepturi de autor) va urez o zi usoara si cat mai scurta Pai Ramona asa se alege praful de noi,usurel asa o sa ajungem sa dam buna ziua la gaste pe strada ) Doamne-ajuta " ..se cere © !! JJ impartim profitul,dar din dar se face ) dar buna dimineata viata mea ) nu ma bagi deloc in seama,ma lasi sa fierb in mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 dar buna dimineata viata mea )nu ma bagi deloc in seama,ma lasi sa fierb in mine Nu ne dam seama cui te adresezi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 JJ impartim profitul,dar din dar se face )dar buna dimineata viata mea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 "Io vin cu tata si toti muncitorii lui de la uzina!!" Fricosule !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 JJ impartim profitul,dar din dar se face dar buna dimineata viata mea nu ma bagi deloc in seama,ma lasi sa fierb in mine Sper ca nu la mine te referi.. Fricosule !!!! Nu's "yellow", shcunpa, asa ma vezi tu, din cauza pletelor blonde.. iti afecteaza si campul vizual.. Sau, alta varianta de raspuns: I'm a lover, not a fighter.. Sau: Nu, shcunpa, ma vezi galben din cauza aurei ce ma inconjoara.. Sau: Da, si io te iubesc.. nu continui, pen'ca-ti fuge sangele din obraji.. Mai vrei?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Nu ne dam seama cui te adresezi ... nu stii cui ma adresez dar dintre toti tu m-ai abordat....am incercat si eu sa vad cine imi raspunde ) @serban- Sper ca nu la mine te referi.. Nu's "yellow", shcunpa, asa ma vezi tu, din cauza pletelor blonde.. iti afecteaza si campul vizual.. Sau, alta varianta de raspuns: I'm a lover, not a fighter.. Sau: Nu, shcunpa, ma vezi galben din cauza aurei ce ma inconjoara.. Sau: Da, si io te iubesc.. nu continui, pen'ca-ti fuge sangele din obraji.. Mai vrei?? nu JJ ,s-a sesizat [ersoana in cauza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 nu JJ ,s-a sesizat [ersoana in cauza Serban?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Serban?? DAAAAAAAAAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Serban?? nuuu omule face pe inabordabila dar e topita dupa mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 nuuu omule face pe inabordabila dar e topita dupa mine Si tz-am zis sa nu petreci prea mult timp pe langa Shonexu', ca ii iei din aura.. broblema nu-i asta, da' tu nu ai experienta lui in a refuza politicos (in public, nu, Serbane? ).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate