adidas Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Neatza nasa! Am adoptat 2 hamsteri Un motanel mic nu vrei? E mic, mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Un motanel mic nu vrei? E mic, mic Chiar daca vorbesti serios( desi nu cred ),va trebui sa te refuz,k am deja unul acasica. Doar v-am zis k sunt membra PETA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 salutari din filatura.... oficial sunt praf. bafta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 salutari din filatura....oficial sunt praf. bafta.. L-am terminat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 L-am terminat Degeaba l-ai terminat daca nu stie raspunsurile corecte la "MI-E FOAMEEEE", "SUNT RACITA" si alte mesaje d-astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 13, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2008 Ochiu' acilishea: /index.php?...t&p=1572816 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Degeaba l-ai terminat daca nu stie raspunsurile corecte la "MI-E FOAMEEEE", "SUNT RACITA" si alte mesaje d-astea. Vecinul meu are cam multe pareri azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Vecinul meu are cam multe pareri azi. ....si zicea ca tace, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 ....si zicea ca tace, nu? Vecine,am biberoane de incalzit,scutece de schimbat,copchii de crescut... crezi tu ca am chef sa ma cert cu matale acu'? Ia pleaca de la gardu' meu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 L-am terminat nu tu viata mea,ai vazut cand te vad cum intineresc .... Degeaba l-ai terminat daca nu stie raspunsurile corecte la "MI-E FOAMEEEE", "SUNT RACITA" si alte mesaje d-astea. fac pe durul vecine ) Vecine,am biberoane de incalzit,scutece de schimbat,copchii de crescut... crezi tu ca am chef sa ma cert cu matale acu'? Ia pleaca de la gardu' meu ! maine poimaine taiem gazonul impreuna....sau aruncam cu oua stricate din curte in curte....casa casa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 atunci sa'i cresti mari si frumosi, sa ai grija de ei....dar cu petra cum se vor intelege? Are si veterinar...Are vreunul din voi o firma cu cont la trezorerie... stie cineva pe vreun sef patron de tipografie,agentie publicitae? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Are si veterinar...Are vreunul din voi o firma cu cont la trezorerie... stie cineva pe vreun sef patron de tipografie,agentie publicitae? pentru??? Are si veterinar...Are vreunul din voi o firma cu cont la trezorerie... stie cineva pe vreun sef patron de tipografie,agentie publicitae? AI PM de la mine, stimabile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Amrita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Amrita dragule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 /index.php?...3628&st=840 Pt cine e interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 L-am terminat Asa incepe tot ......Ai grija ca te haleste tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 /index.php?...3628&st=840Pt cine e interesat. Buei,nu mai ziceti nimic? A trecut topicul pe locul 5 sau 6 .... Las k stau eu de garda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Asa incepe tot ......Ai grija ca te haleste tot... "mi-e fricutza" ) Buei,nu mai ziceti nimic?A trecut topicul pe locul 5 sau 6 .... Las k stau eu de garda zic eu acum vesnica pomenire ca nu mai am mult ....da si cand mi-oi reveni din corzi fratilor azi din cate vad a fost o zi solicitanta pt toti...eu inca sunt la birou si nu cred ca mai rezist mult..pacat de anisorii mei....ce bine o fi de unii acum...acasa ...mancati alea alea....stii tu ca de tine zic ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 (editat) fratilor azi din cate vad a fost o zi solicitanta pt toti...eu inca sunt la birou si nu cred ca mai rezist mult..pacat de anisorii mei....ce bine o fi de unii acum...acasa ...mancati alea alea....stii tu ca de tine zic ) Sa stii ca saptamani asta am cam avut de munca, si tu la fel. Eu am norocul ca la 5, daca vreau, pot rupe usa. Las ca ne facem noi mari. Maine mergeti in Bikers la sarbatorirea de 2 ani? Editat Noiembrie 13, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 In principiu ( 99% ) mergem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Si eu vin Si-mi aduc si o prietena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Sa stii ca saptamani asta am cam avut de munca, si tu la fel. Eu am norocul ca la 5, daca vreau, pot rupe usa. Las ca ne facem noi mari. Maine mergeti in Bikers la sarbatorirea de 2 ani? da a fost o saptamana de vis pt mine cel putin....si unde mai pui ca muncesc si sambata asta..si eu pot pleca la 5 : 30 lucru pe care il si faceam pana acum vreo 2 saptamani cand a intervenit schimbarea la fata...am inceput sa iau culoarea pamantului ....vorba ta,ne facem noi mari..si taaaaari eu cred ca nu o sa vin...sa vad cum ma simt ca si azi prevad ca plec pe la 8-9 de aici...si maine dim sunt inapoi pe baricade bafta si zi buna ..ca de week end asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Buna dimineata! Am pofta de ceva super dulce. Eu sunt super dulce. Sa aveti o zi buna,dragilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Buna dimineata Militari! Ne vedem la Biker's Otopeni, da? Si eu vin Si-mi aduc si o prietena Frumoasa? I-auzi Niki, ne jucam in 3! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 neata...iar e vineri...cum a trecut si sapt asta..... caut barlog pt suzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate