cosmin_sn Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Buna de dimineata viermisor! De unde sti ca am viermisor?Si pe al cui l-ai mai vazut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 De unde sti ca am viermisor?Si pe al cui l-ai mai vazut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 De unde sti ca am viermisor?Si pe al cui l-ai mai vazut? Vorbeam cu Nicole. Nu inteleg a doua intrebare. Dan,tu de ce razi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 14, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2008 Va pup, copii! Ne vedem diseara la party! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Pai ele sunt deja 2 si cu tine 3...eu as fi a 4...deci ma retrag! Ma refeream la prietena lui HB, nu si la ea, ca am inteles ca e mama De unde sti ca am viermisor?Si pe al cui l-ai mai vazut? Da vina pe frigul de afara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Ma refeream la prietena lui HB, Te refereai la prietena lui Super_Buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 (editat) Ma refeream la prietena lui HB, nu si la ea, ca am inteles ca e mama Si daca sunt mama ce ? Bravo vecine,ai fost pe faza Editat Noiembrie 14, 2008 de Honey Bunny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Va pup, copii! Ne vedem diseara la party! Ne intalnim pe masa.... Ma refeream la prietena lui HB, nu si la ea, ca am inteles ca e mama Da vina pe frigul de afara! Si mie imi spunea la fel mama cand o intrebam de ce ceilalti baieti au umflatura in chilotei si eu nu....Zicea frigul mama..... Prietena lui HB e disponibila dar sora ei nu...Care ai o linie ca vreau sa-i liniez caietele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Ma refeream la prietena lui HB, nu si la ea, ca am inteles ca e mama Vezi ca ai inceput sa incurci personajele! Da vina pe frigul de afara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Emotiile! PS. Vezi ca ai 666 de posturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 (editat) Nikolas 666 posturi !!!666 The Number of the Beaaaaast!!! Editat Noiembrie 14, 2008 de Honey Bunny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 (editat) m-a mancat undeva sa plec cu motoru.... fara izmene si genuchiere .... graznic. inca caut barlog pt motor Editat Noiembrie 14, 2008 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Emotiile! PS. Vezi ca ai 666 de posturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 14, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2008 Am "ocupat" toate cele 10 bilete la teatru, dupa cum urmeaza: Dan Radu, Choparica, Katy (vezi userul), Thomas & wife, o colega de la scoala, subsemnata, sora, cumnatul si mama subsemnatei. Astia suntem. Abia astept N-am primit alte solicitari (doar dc nu cumva m-am ramolit), asa ca nu am luat si alte bilete. Din cate am inteles, unii au mai vazut piesa. E belea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Te refereai la prietena lui Super_Buburuza Vine si buburuza cu o bunaciune...Am vazut-o azi.......Dar eu sunt luat.....Asa ca cine e singur......adica dan sa nu care cumva sa lipseasca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Vine si buburuza cu o bunaciune...Am vazut-o azi.......Dar eu sunt luat.....Asa ca cine e singur......adica dan sa nu care cumva sa lipseasca.. Sa vezi cum ma imbrac eu diseara ... abia atunci sa zici "bunaciune" ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Am "ocupat" toate cele 10 bilete la teatru, dupa cum urmeaza: Dan Radu, Choparica, Katy (vezi userul), Thomas & wife, o colega de la scoala, subsemnata, sora, cumnatul si mama subsemnatei. Astia suntem. Abia astept N-am primit alte solicitari (doar dc nu cumva m-am ramolit), asa ca nu am luat si alte bilete. Din cate am inteles, unii au mai vazut piesa. E belea. Eu as fi venit dar am treningul ala rosu la spalat si atunci nu avea rost sa vin in tricoul cu banelinho. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Vine si buburuza cu o bunaciune Sa vezi cum ma imbrac eu diseara ... abia atunci sa zici "bunaciune" ...Care ziceai ca esti avocat de divortz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Sa vezi cum ma imbrac eu diseara ... abia atunci sa zici "bunaciune" ... cand va mai zic ca sunt frumos si ca femeile se imbraca sau dezbraca pt mine ......va cam radeati in barba...poftim.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Eu as fi venit dar am treningul ala rosu la spalat si atunci nu avea rost sa vin in tricoul cu banelinho. Cum ma, tu vii imbracat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Cum ma, tu vii imbracat? cu aia tanga din piele rosie cu stasuri si cu pietre swrowsky//// Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Vine si buburuza cu o bunaciune...Am vazut-o azi.......Dar eu sunt luat.....Asa ca cine e singur......adica dan sa nu care cumva sa lipseasca.. Iulia ? In carne si oase ... , ori ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Iulia ?In carne si oase ... , ori ... Eram sigura ca tu erai in clinica aia de chirurgie plastica .... oooff... Care ziceai ca esti avocat de divortz? Inca nu se pune problema ,cel putin din punctul meu de vedere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Inca nu se pune problema ,cel putin din punctul meu de vedere n-am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Vai, nici nu vreau sa ma gandesc ce va iesi diseara! Va urez distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate