breten_razvan Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Neata.Fratilor am inghetat ca un rahat azi... Saptamana de vis sa avem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Buna dimineata! Va doresc o saptamana usoara! Va pupa Nikolas! Neata ! ce mai face Nikolas , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Neata ! ce mai face Nikolas , Bine! Tremura de frig si este foarte obosit! Munca multa la sfarsit de an la serviciu, colectiv nou, inca nu m-am adaptat programului si ritmului alert din firma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Acu cit mai clipesc normal va spun ca am adormit aseara la ora 3 si ceva, azi m-am trezit la ora 7, nu mi-e frig, am si frina-fatza la motocicleta ( ), motocicleta era plina de gainatz de dimineatza, in fatza firmei am calcat in marcaje canine, mi s-a modificat terenul de predare la proiect, serverul de mail nu merge,.....HAI CA SCAPAM SI DE ZIUA ASTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Neatza, o saptamana usoara si de la mine........ HB cum a fost ceaiul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Bine! Tremura de frig si este foarte obosit! Munca multa la sfarsit de an la serviciu, colectiv nou, inca nu m-am adaptat programului si ritmului alert din firma! uff , lasa ca totul va fi bine . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 uff , lasa ca totul va fi bine . . stiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 HB cum a fost ceaiul? Neatza nasa ... nush cum a fost ceiutul ca nu am baut,dar pot sa-ti spun ca puiul a fost DEOSEBIT ( Kali ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Nikolas....mai da mama si matale un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 am developat pozele de aseara dar HB a zis sa le sterg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Nikolas....mai da mama si matale un semn Pffffffuuuuuuuu, aseara am ajuns tarziu acasa si eram obosita! Ma gandesc ca in week end fiecare avem treaba si vrem putina liniste... alaturi de persoana iubita(d asta nu te-am sunat)! :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 am developat pozele de aseara dar HB a zis sa le sterg. Vecine,steRRge-le p-alea cu mine,te RRog eu fRRRumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Vecine,steRRge-le p-alea cu mine,te RRog eu fRRRumos ti-ai dorrrrrrriiiiiiii?!?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 ti-ai dorrrrrrriiiiiiii?!?!?!? Autate ce esti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 am developat pozele de aseara dar HB a zis sa le sterg. poze ... a zis cineva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 neata ! am fost tras pe sfoara... nush cum naiba am ajuns la 500 de posturi si m-am facut albastru. o sa scriu mai putin pe forum, sa-mi scada ratia. - 1.12/zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Autate ce esti! When I'm good, I'm really good When I'm bad, I'm the best poze ... a zis cineva poze Le-am sters Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 daca umblii cu fustite scurte....uite asa se leaga o idila BUburuzo nu fusta scurta e solutia....Cea mai buna solutie e sa mergi cu sonea pe starda..la cat e de frumos nu-si poate lua lumea ochii de la el si asa poate te observa si pe tine....SA-i dau un tel Roxanei sa o intreb daca am dreptate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 BUburuzo nu fusta scurta e solutia....Cea mai buna solutie e sa mergi cu sonea pe starda..la cat e de frumos nu-si poate lua lumea ochii de la el si asa poate te observa si pe tine....SA-i dau un tel Roxanei sa o intreb daca am dreptate? bai .... cand o sa pleznesti... sa-mi trimiti si mie o doaga...asa ca amintire ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 17, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2008 Ramona, voi de ce nu ati venit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Ramona, voi de ce nu ati venit? buna, pai nu am reusit sa ajungem la timp, vlad a avut o delegatie care l'a retinut pana la 9, iar apoi a fost nevoie sa mergem pana la salonul nostru, ca sa punem ultimile detalii estetice la punct, si am ajuns acasa pe la un 12 noaptea. cu alta ocazie, cu mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Dragii mosului,eu sunt acasa,bolnava si nefericita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Dragii mosului,eu sunt acasa,bolnava si nefericita. of, of, of...nasol! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Dragii mosului,eu sunt acasa,bolnava si nefericita. boala se rezolva, nefericirea.......aici astept o replica, DA' CU TRECUTUL DE LA MOS LA STAREA NORMALA....e de lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 viermisoru' @Vecinu : Se putea sa nu zici tu ceva ? Sunt nefericita ca nu pot sa mai fumez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate