mki79r Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Ma primiti si pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Ma primiti si pe mine? Sigur. Esti binevenit. Ceva date despre tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 cand a fost la mine acum 1 sapt, mi a rupt gratarul in doua Era burtonu adik BURTON (www.burton.com) nu burtoiu, ala il dau eu jos. Niste poze din weekendul asta superb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 (editat) Sigur. Esti binevenit. Ceva date despre tine? Stau pe la Valea Lunga ,posesor de Suzuki V-Strom DL 650, si dornic de plimbari. Editat Februarie 23, 2009 de mki79r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 (editat) Era burtonu adik BURTON (www.burton.com) nu burtoiu, ala il dau eu jos. Niste poze din weekendul asta superb. Uite bogatanul cum se scalda in Burtoane Bravo, frumos! Sezonul viitor poate facem o coborare impreuna Stau pe la Valea Lunga ,posesor de Suzuki V-Strom DL 650, si dornic de plimbari. Bine ai venit, posesor de V-Strom Editat Februarie 23, 2009 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Bine v-am gasit .Ceva intalniri, plimbari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Uite bogatanul cum se scalda in Burtoane Bravo, frumos! Sezonul viitor poate facem o coborare impreuna Asa cum Honda e Honda, Burton e Burton. Ha, mi-a placut asta. Facem o coborare, cum sa nu. Am fost placut/neplacut impresionat de Poiana, gondola e super, dar partia lasa de dorit. Nu era deloc ingrijita, si avea mari portiuni de gheata, damburi iar pe unele zone din padure se vedeau stancile pe partie. Bine v-am gasit .Ceva intalniri, plimbari? Welcome. Stai sa se incalzeasca, ca bagam si plimbari. Unii dintre noi au apucat sa faca una de incalzire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Ma primiti si pe mine? Bine ai venit.Sa se incalzeasca un pic si o sa iesim toti la plimbare. Bine mai nasule poze cu Nanook nu ne-ai pus....pai ce facem? Ai grija mky sa te feresti de superbuburuza ca e a mai a dracu femeie de la Eva la Carmen Electra..... Sambata organizam Pet Party?Sa vina doar baietei singurei pt a putea convoca niste pasarici fara inhibitii....MI-as dorii.... Ha ha ha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Bine ai venit.Sa se incalzeasca un pic si o sa iesim toti la plimbare.Bine mai nasule poze cu Nanook nu ne-ai pus....pai ce facem? Nanook a stat la pensiune de data asta. Am poze cu el de weekendul trecut de la Paltinis. Pentru el a fost raiul pe pamant. Zapada multa, catei sa se joace cu ei si spatiuuuu, mult spatiu sa alerge pana nu mai poate. a dormit 2 zile dupa ce ne-am intors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 privet Dan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Nu vi s-a luat de clone ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Bine ai venit.Sa se incalzeasca un pic si o sa iesim toti la plimbare.Bine mai nasule poze cu Nanook nu ne-ai pus....pai ce facem? Ai grija mky sa te feresti de superbuburuza ca e a mai a dracu femeie de la Eva la Carmen Electra..... Sambata organizam Pet Party?Sa vina doar baietei singurei pt a putea convoca niste pasarici fara inhibitii....MI-as dorii.... Ha ha ha Party? Facem party? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Party? Facem party? De betii nu se mai tine nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 privet Dan. Privet Iulia , kak dela , kak pojivaeji Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 ar cam trebui sa desfasuram si o narghilea nu numai bautura,facem si un gratar in fatza sectiei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian9292 Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 salutare. trebuie sa incep prin a spune..adica..a ramane cu gura cascata:| 1295 pagini si 12941 +1 postari:| voiam sa va intreb care se duce in aprilie la romexpo si daca puteti lua si un junior cu voi, ca pasager( asta daca nu`mi iau moto pana atunci 8->). stai vis-a-vis de cora , la lujerului:D ma ia cineva? p.s. am echipament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 salutare. trebuie sa incep prin a spune..adica..a ramane cu gura cascata:| 1295 pagini si 12941 +1 postari:| voiam sa va intreb care se duce in aprilie la romexpo si daca puteti lua si un junior cu voi, ca pasager( asta daca nu`mi iau moto pana atunci 8->). stai vis-a-vis de cora , la lujerului:D ma ia cineva? p.s. am echipament. Te iau eu, daca te tzine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 As vrea s-o vad p-asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian9292 Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 ma tine, numai sa ma iei pe unde stai? ramane de vazut ce mai e peste o luna, pana la eveniment:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 ma tine, numai sa ma iei pe unde stai? ramane de vazut ce mai e peste o luna, pana la eveniment:D pai vin de la unirii cu moto sa te iau de la cora . @ Thomas: nu stiu ca saua moto sa aiba vreo scobitura speciala pt voi exclusiv, asa ca nu vad de ce nu as pilota eu avand un pasager masculin. Te astept cu aparatul foto daca vrei sa imortalizezi momentul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Te iau eu, daca te tzine. Cu ce ti-a gresit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 pai vin de la unirii cu moto sa te iau de la cora .@ Thomas: nu stiu ca saua moto sa aiba vreo scobitura speciala pt voi exclusiv, asa ca nu vad de ce nu as pilota eu avand un pasager masculin. Te astept cu aparatul foto daca vrei sa imortalizezi momentul. Nu vreau sa ma hazardez la mai mult, dar ce te faci daca pasagerul are vreo 90 kg si 1,9 m inaltime ? (principial vorbind) Te descurci sa mergi cu mobra cu un asemenea centru de greutate schimbat ? La asta ma refeream, nu la locuri de 00 special amenajate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian9292 Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 (editat) Nu vreau sa ma hazardez la mai mult, dar ce te faci daca pasagerul are vreo 90 kg si 1,9 m inaltime ? (principial vorbind) Te descurci sa mergi cu mobra cu un asemenea centru de greutate schimbat ? La asta ma refeream, nu la locuri de 00 special amenajate =)) =)) ai fost aproape.1,75 si 58 kg o sa iau eu aparatul foto p.s. merci barbie p.p.s. am 16 ani(asta daca nu v`ati dat seama pana acum ca sunt junior) Editat Februarie 24, 2009 de adrian9292 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Buna dimineata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Neata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate