costin_hammer Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 nasol...stiam eu ca nu mai merge la R1. poate merge la caramida?! oricum la casca trebuie sa renunti, pentru ca a aparut gelul care te protejeaza daca dai cu freza de asfalt. nu au mai fost 11 useri pe topicul asta de ............ieri cand erau matrimoniaci aici alex, noi am ramas la caterinka sau am trecut la nivelul urmator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 nu au mai fost 11 useri pe topicul asta de ............ieri cand erau matrimoniaci aici alex, noi am ramas la caterinka sau am trecut la nivelul urmator? evolutie, normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Buna dimineatza, Cosmin .. stiu ce ai facut asta vara .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 m-i trimis sonea picamerul pe cap....parca il vad cum se rostogoleste in pat. hai sa-l sunam sa-l intrebam de sanatate. Mandibula prima data cand te vad cu Roxana,o sa pun intrebari din alea despre casatorie ca sa fim chit...Nu am cum sa ma rostogolesc pt ca patutzul e pra mic,daca trec de pe o parte pe alta tre sa fac drifturi.... sonex...te-ai trezit.......sa vii sa-l iei pasta cu picamerul de-aici ca-l ia mama lu proces verbal Mandibula cineva din Miliatri ne lucreaza pshic ci picamarul ala.Prea multr coincidente..Hai sa ne gandim cine are picamar la munca si muncitori.......Nasul,nu ma asptam la tine,pe cuvant.....Mergem duminica la cheia sau sambata dupa miting? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 evolutie, normal nu ma cheama Shinu sa ma balacaresc pe forum (daca asta insinuezi cu "evolutia" aia) dar daca tii neaparat putem incerca pe privat sau pe mesengereanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 nu ma cheama Shinu sa ma balacaresc pe forum (daca asta insinuezi cu "evolutia" aia) dar daca tii neaparat putem incerca pe privat sau pe mesengereanu nope...ziceam de evoultie de la caterinka si de la un topic la altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Buna dimineatza, Cosmin .. stiu ce ai facut asta vara .... Sa nu mai spui la nimeni insa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 nope...ziceam de evoultie de la caterinka si de la un topic la altul asa ziceam si eu azi e fresh meat free day? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 asa ziceam si eu azi e fresh meat free day? pai nu stiu daca au primit fresh meat la macelarie, dar e abia dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 pai nu stiu daca au primit fresh meat la macelarie, dar e abia dimineata eu sper sa nu tina post vinerea, nu de alta da MA PLICTISESC RAU LA MUNCA si debea acu ma duc la scarbici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 eu sper sa nu tina post vinerea, nu de alta da MA PLICTISESC RAU LA MUNCA si debea acu ma duc la scarbici pfuai...nasol. dar am auzit ca postul nu mai e la moda deci s-ar putea sa ai noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Avem fresh meat !Karinutza ASL PLS ! Eu sunt lesbi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Avem fresh meat !Karinutza ASL PLS ! Eu sunt lesbi ! Si eu cred ca-s lesbianca. Cum ziceati ca a ramas cu 1Mai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Avem fresh meat !Karinutza ASL PLS ! Eu sunt lesbi ! la naiba, insemna ca si eu sunt, ca si mie imi plac femeile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 rippere ,da si mie un buzz pe mess ,plis,ca io n-am cum sa te contactez cand esti invisible. Mada, poti sa te dai la mine ,sa stii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Si eu cred ca-s lesbianca.Cum ziceati ca a ramas cu 1Mai? Serbane mi-ai rupt inima eu vroiam sa te atrag in comunitatea mea Gay........ De 1 mergem in vama asa s-a hotarat aseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 da chiar asa Karinutza, da tu cine esti? Mada, ai bere si raffaelo de la mine......daca ne lasi sa ne uitam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 da chiar asa Karinutza, da tu cine esti? Mada, ai bere si raffaelo de la mine......daca ne lasi sa ne uitam Bey nesuferitule ,si io ce primesc ca o las sa se dea la mine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 nu stiu man !maine am niste treaba, si duminica incerc sa scap de dragon, sa dau o tura cu BBL sa vb cu el, poate cand scapa el azi de la munca, iti facem o vizita. da o ardem pe cola. eu cel putin. Dragon, hahahaha, te spun. Io am rezolvat cu dragonu si duminica daca vremea tine cu noi bagam Cheia. Azi scap mai repede. Hammere unde te vizitam? Home? Mandibula prima data cand te vad cu Roxana,o sa pun intrebari din alea despre casatorie ca sa fim chit...Nu am cum sa ma rostogolesc pt ca patutzul e pra mic,daca trec de pe o parte pe alta tre sa fac drifturi.... Mandibula cineva din Miliatri ne lucreaza pshic ci picamarul ala.Prea multr coincidente..Hai sa ne gandim cine are picamar la munca si muncitori.......Nasul,nu ma asptam la tine,pe cuvant.....Mergem duminica la cheia sau sambata dupa miting? Ba io picamar (pickhammer nu am). Am un picon (un picamar muuuuult mai mare de se monteaza pe excavator). Sonea, daca ma superi si tragi fetele de ghiozdanel, cu ala pot sa iti fac fereastra mai mare si sa te gadil cu piconul la talpi. Nu mi-e frica, nu mi-e frica de bau bau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Bey nesuferitule ,si io ce primesc ca o las sa se dea la mine ? un RR Hammere unde te vizitam? Home? pana la 3-4 sunt la munca pe dimitrie pompeiu. va astept la o cafea pe banca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 un RR de jucarie poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 de jucarie poate... de 1000 ca sa se asorteze cu R1 (am dubluri multe la machete) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 de 1000 ca sa se asorteze cu R1 (am dubluri multe la machete) eu n-am, si nici macheta de R1 n-am m-am axat doar pe vechituri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Sa nu mai spui la nimeni insa..... ok, spun decat la .... stii tu .. , ramane in familie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 de jucarie poate... de 1000 ca sa se asorteze cu R1 (am dubluri multe la machete) las ca am si eu destule,mi-aleg ce culoare vreau si ma dau reising prin casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate