legally_blonde Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 joia viitoare mergem tot cu mobrele , ce atata lux cu masinile ....noi suntem bikeri da, dar era vb sa mergem la dacorum cu masini dc ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 da, dar era vb sa mergem la dacorum cu masini dc ploua daca ploua ne luam cobinezoane de ploaie Mesaj completat stie cineva cat este intrarea la Dacorum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 claudiu .. de ce esti rau si rasucesti cutitul in rana...... daca mai vii cu costumul....poate ramai fara el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 stie cineva cat este intrarea la Dacorum ? Mai toata lumea. 20 RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 claudiu .. de ce esti rau si rasucesti cutitul in rana...... daca mai vii cu costumul....poate ramai fara el imi comand si eu ca ala nu era al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Mai toata lumea. 20 RON mai bine facem noi un Militari-orum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 20 ron , iar trebuie sa platim ...am mai dat la Paulesti 20 ron si am stat 30 min Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Eu plec. bye...dc mergem text me k ma bag . if not...weekend placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 lALELELOR HAI SA HOTARAM uNDE MERGEM DUMINICA cu motoretele pt ca eu sunt LIBEEEEEEER si imi e frica ca trece sezonul.Nevasta imi pare rau ca nu am fost la intalnire dar ma revansez duminica.Astept propuneri,putem sa mergem si la pusnicu sa bagam o ciorbita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 lALELELOR HAI SA HOTARAM uNDE MERGEM DUMINICA cu motoretele pt ca eu sunt LIBEEEEEEER si imi e frica ca trece sezonul.Nevasta imi pare rau ca nu am fost la intalnire dar ma revansez duminica.Astept propuneri,putem sa mergem si la pusnicu sa bagam o ciorbita da , buna idee , sau putem sa mergem mai departe ....de ex. la dunare la calarasi , poate pica si ceva peste in farfurii ca de mici m-am acrit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 sau la giurgiu ca e super drumul...Eu merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 sau la giurgiu ca e super drumul...Eu merg. mai bine mergem spre calarasi sau oltenita , trecem cu bacu sau mai vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 ai bani de bac........ia uite unde se ascundea lupul in haine de miel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 lALELELOR HAI SA HOTARAM uNDE MERGEM DUMINICA cu motoretele pt ca eu sunt LIBEEEEEEER si imi e frica ca trece sezonul.Nevasta imi pare rau ca nu am fost la intalnire dar ma revansez duminica.Astept propuneri,putem sa mergem si la pusnicu sa bagam o ciorbita Sa vezi ce nevasta iti dau eu tie Intra mai bine pe mess si explica-mi de ce nu mergeti la dacorum azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 lALELELOR HAI SA HOTARAM uNDE MERGEM DUMINICA cu motoretele pt ca eu sunt LIBEEEEEEER si imi e frica ca trece sezonul.Nevasta imi pare rau ca nu am fost la intalnire dar ma revansez duminica.Astept propuneri,putem sa mergem si la pusnicu sa bagam o ciorbita hai cate iert daca ma pupi sa nu ma vad Mesaj completat Sa vezi ce nevasta iti dau eu tie Intra mai bine pe mess si explica-mi de ce nu mergeti la dacorum azi da dece nu mergem la dacorum azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 Buna dimineata ! iar va faceti de cap ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 Intra mai bine pe mess si explica-mi de ce nu mergeti la dacorum azi nu merge ca nu are bani de intrare plus ca sa tuns si nu vrea sa fie vazut printre pletosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 Buna dimineata ! iar va faceti de cap ... neazta, nooo, deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 Buna dimineata ! iar va faceti de cap ... Ce ne mai urmaresti Dane , ne facem de cap ca e Borris plecat Mesaj completat ai bani de bac........ia uite unde se ascundea lupul in haine de miel... N-am bani de bac , ne uitam si noi la bac cum trece Dunarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 da dece nu mergem la dacorum azi? ba da ,mergem ,el nu merge... sper doar sa nu ploua. nu merge ca nu are bani de intrare plus ca sa tuns si nu vrea sa fie vazut printre pletosi eu cred ca nu merge pt ca vrea sa ramana aici singur,sa ma insele cu vreo matracuca. Ce ne mai urmaresti Dane , ne facem de cap ca e Borris plecat borris e plecat ca sa dea din cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 borris e plecat ca sa dea din cap face ce stie el bine, bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 face ce stie el bine, bine si noi pe lg el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 si noi pe lg el true Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 Sa vezi ce nevasta iti dau eu tie Intra mai bine pe mess si explica-mi de ce nu mergeti la dacorum azi Nevasta deja mi s-a facut fricutza rau de tot,ma intimidezi rau hai cate iert daca ma pupi sa nu ma vad Mesaj completat da dece nu mergem la dacorum azi? pt ca a inceput sa ploua deja.... ba da ,mergem ,el nu merge... sper doar sa nu ploua. eu cred ca nu merge pt ca vrea sa ramana aici singur,sa ma insele cu vreo matracuca. borris e plecat ca sa dea din cap Claudiu asta e un nesatul ce sa zic,nimic nu scapa.... Mesaj completat Astazi facem ceva sau ma duc sa-mi caut gagica? Imi trebuie acceptul vostru....ha ha ha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 daca nu mai ploua mergem la dacorum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate