claman Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 Daaaa,.. ce vă mai place caterinca Âşi vouă Ce caterinca mah , sa stii ca mi-a lipsit farul cu xenon de hondita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 Ce caterinca mah , sa stii ca mi-a lipsit farul cu xenon de hondita În sfârÂşit am Âşi eu cauciuc pe spate. Nu e nou, dar nici nu e pe sârme ca celălalt. Plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 În sfârÂşit am Âşi eu cauciuc pe spate. Nu e nou, dar nici nu e pe sârme ca celălalt. Plimbare? Tie nu ti-e niciodata frig? ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 În sfârÂşit am Âşi eu cauciuc pe spate. Nu e nou, dar nici nu e pe sârme ca celălalt. Plimbare? Plimbare , sambata la Sarichioi unde mai pui ca mancam si peste , mai si bem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 neatza baieti, ce face voi? ati zis plimbare? Mesaj completat Borris, mai ai vreun loc liber la film? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 neatza baieti, ce face voi? ati zis plimbare? Mesaj completat Borris, mai ai vreun loc liber la film? Cred că mai e un loc liber, dar dacă vrei, pot să văd dacă se mai pot rezerva alte locuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 neatza baieti, ce face voi? ati zis plimbare? Mesaj completat Borris, mai ai vreun loc liber la film? nu mai vine repspectivul ca l-a vazut..... nu-i bai mercic oricum da voi cand dati sms-ul ala?ca sa dau si eu mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 nu mai vine repspectivul ca l-a vazut.....nu-i bai mercic oricum da voi cand dati sms-ul ala?ca sa dau si eu mai multe Miercuri dimineață ca să pot să mă duc la prânz să iau biletele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 Miercuri dimineață ca să pot să mă duc la prânz să iau biletele. oki doki. sa traiesti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 Plimbare , sambata la Sarichioi unde mai pui ca mancam si peste , mai si bem Si daca e frumos, mergem cu barca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 Si daca e frumos, mergem cu barca? Daaaaa , ar fi misto ...si duminica mergem spre delta la murghiol Mesaj completat Daaaaa , ar fi misto ...si duminica mergem spre delta la murghiol sau la jurilovca si luam barca pana la portita , e o plaja chiar intre lac si marea neagra . da e cam frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Cred ca ne bagam si noi la plimbare weekendul asta. Plecarea la 7 ca sa apara si Sonea pe la 9 si ceva (in caz ca vine). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 (editat) Cred ca ne bagam si noi la plimbare weekendul asta. Plecarea la 7 ca sa apara si Sonea pe la 9 si ceva (in caz ca vine). Sonea nu mai intarzie asa de mult , o ora maxim si ajunge deci plecarea la 7:20 , sa putem pleca la 9 Editat Septembrie 23, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Sonea nu mai intarzie asa de mult , o ora maxim si ajunge Il incetineau pletele? Ce film ziceati ca vedeti in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 neazta ! cand plimbare? duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 neazta ! cand plimbare? duminica? plimbarea ar trebui sa fie de sambata cu intoarcere duminica mai vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Cred ca ne bagam si noi la plimbare weekendul asta. Plecarea la 7 ca sa apara si Sonea pe la 9 si ceva (in caz ca vine). Si eu vreau Duminica undeva,oriunde........Nasule am devenit si mai rapid... Sonea nu mai intarzie asa de mult , o ora maxim si ajunge deci plecarea la 7:20 , sa putem pleca la 9 Dupa ce ca stam mereu dupa tine si tu nu mai apari,acum dai vina pe mine....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Si eu vreau Duminica undeva,oriunde........Nasule am devenit si mai rapid... Dupa ce ca stam mereu dupa tine si tu nu mai apari,acum dai vina pe mine....... Te-ai tras pe fâÂş exact de la filmul ăsta. Ăi-ar fi plăcut că au fost desene animate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Te-ai tras pe fâÂş exact de la filmul ăsta. Ăi-ar fi plăcut că au fost desene animate 3D Mesaj completat Borisake , sambata Sarichioi ,duminica mergem spre delta la mahmudia si mai e un sat pe malul dunarii pe acolo ,apoi retur acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Te-ai tras pe fâÂş exact de la filmul ăsta. Ăi-ar fi plăcut că au fost desene animate SIgur nu erau din alea HENTAI deci neinteresante.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 3D Mesaj completat Borisake , sambata Sarichioi ,duminica mergem spre delta la mahmudia si mai e un sat pe malul dunarii pe acolo ,apoi retur acasa AÂşa să-i fie numele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Te-ai tras pe fâÂş exact de la filmul ăsta. Ăi-ar fi plăcut că au fost desene animate Sigur adormea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Eu nu adorm la filme,dosr ca sa intru in admosfera filmului le vad cu ochii inchisi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Eu nu adorm la filme,dosr ca sa intru in admosfera filmului le vad cu ochii inchisi.... 'neața. Pe unde mergem în seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 (editat) 'neața. Pe unde mergem în seara asta? neata , pai hai sa vedem care mai vine cu propuneri . sau ramanem tot la branesti ca la mihailesti nu sunt buni micii mai este popasul vlasia , la tartasesti iesirea chitila Editat Septembrie 24, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate