legally_blonde Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Blondo nu o da la intors.Ce o fi cu Claudiu asta sigur o zguduieendentios cu vreo matracuca de nu il mai vede omul pe forum... Nu o dau dragule, dar asta e adevarul gol golutz..... auzi.....crezi ca ia lectii de engleza[/i] ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 sa fie claudiu pasionat de vreo lincvista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Blondi ai grija ca te pune sonea in rama si adio carti de vizita pe la semafor In alta ordine de idei, italianca mea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Blondi ai grija ca te pune sonea in rama si adio carti de vizita pe la semafor In alta ordine de idei, italianca mea: Omule, s-o stăpâneÂşti sătătos! MiÂşto motoretă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 sa fie claudiu pasionat de vreo lincvista? nu....fata cu care era daniela e profa de engleza si ma gandeam ca poate a facut el vreo shmekerie ieri la film...desi parea absorbit de film si nu de femeie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 mai mergeti mai pe undeva diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Omule, s-o stăpâneÂşti sătătos! MiÂşto motoretă De unde stii tu oare ca e misto?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Blondi ai grija ca te pune sonea in rama si adio carti de vizita pe la semafor In alta ordine de idei, italianca mea: [ Pai cuminte sunt, gospodina sunt, devreme acasa sunt, deshteapta zice lumea ca sunt, m-ar ajuta si fata , motobikerita sunt, alea cica sunt si alea , acu dc nu m-ar pune in rama??...da oricum dc o face sper sa nu ma uite in rama Mesaj completat In alta ordine de idei, italianca mea: Sa o stapanesti sanatos si prudent. Mi-o dai si mie o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 pai si eu tot la meteo m-am uitat, ca vb aia nu sunt neam cu Omida Asta nu stiam Nu stau sa citesc toate posturile si tocmai vorbisem cu cineva de la Institut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Asta nu stiam Nu stau sa citesc toate posturile si tocmai vorbisem cu cineva de la Institut deci avem un sfat avizat!. Io cred ca dorm in cazut asta sau ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 sa inteleg ca nu vreti sa mai iesiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 sa inteleg ca nu vreti sa mai iesiti Cum sa nu? Dar mai asteapta si tu ca e devreme si lumea se hotaraste mai greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Cum sa nu? Dar mai asteapta si tu ca e devreme si lumea se hotaraste mai greu pai la cit se hotarasc, la 19:30 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 De unde stii tu oare ca e misto?! Eh.... în trecutul meu zbuciumat, am fost Âşi eu cu italianca ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 In alta ordine de idei, italianca mea: Mistoaca!..s-o stapanesti sanatos! PS: azi apar si io la plimbarica aia,daca nu,ma duc de nauc bing-bang. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Eh.... în trecutul meu zbuciumat, am fost Âşi eu cu italianca ta baaaaiii ce le mai schimbati intre voi..uf uf uf ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 baaaaiii ce le mai schimbati intre voi..uf uf uf ))) invidia asta... dkw la butoneti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 pai la cit se hotarasc, la 19:30 ) Poate pe la 20:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Eh.... în trecutul meu zbuciumat, am fost Âşi eu cu italianca ta Mie oricum nu-mi place sa le fac rodajul Mesaj completat baaaaiii ce le mai schimbati intre voi..uf uf uf ))) Pai,le calarim...nu le luam de neveste Mesaj completat Mistoaca!..s-o stapanesti sanatos! PS: azi apar si io la plimbarica aia,daca nu,ma duc de nauc bing-bang. Ms,asa sa fie Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 De unde stii tu oare ca e misto?! Boris a preacurvit si acolo.... Eh.... în trecutul meu zbuciumat, am fost Âşi eu cu italianca ta prima chestie de gen feminin cu care ca a fost.Borisake sunt in love de tine,ce ma fac,ma alatur cohortei de admiratoare..... Mesaj completat Voi vedeti ca domnul Claudiu nu a postat de loc,ori e bolnav ori e infipt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 se mai merge undeva in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Boris a preacurvit si acolo.... prima chestie de gen feminin cu care ca a fost.Borisake sunt in love de tine,ce ma fac,ma alatur cohortei de admiratoare..... Mesaj completat Voi vedeti ca domnul Claudiu nu a postat de loc,ori e bolnav ori e infipt. Am dormit . Am ajuns acasa in pauza de masa si m-am pus direct in canapea .....acum m-am trezit M-am simtit rau azinoapte (si nu , nu e de vina profesoara de inglese, poate doar ca ma vrajit apoi a fugit de mine ) Mesaj completat Intalnirea de Joi se mai tine sau toata lumea se trage pe fâÂş ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 (editat) Am dormit . Am ajuns acasa in pauza de masa si m-am pus direct in canapea .....acum m-am trezit M-am simtit rau azinoapte (si nu , nu e de vina profesoara de inglese, poate doar ca ma vrajit apoi a fugit de mine ) Mesaj completat Intalnirea de Joi se mai tine sau toata lumea se trage pe fâÂş ? cred ca fis. pina la ora asta nu s-a zis nimic Editat Octombrie 1, 2009 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Deci INTALNIREA are loc la 20:15 , 20:30 fix la aceiasi benzinarie MOL de langa liceul TV de pe Iuliu Maniu . Vin eu . raducu , angel si jordy sper , restul nu sunt de gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 ai dracu motociclisti,nu-i mai tine Dumnezeu linistiti.toata ziua sunt pe plimbari.A inviat regele,bine ca a fost alarma falsa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate