danradu Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 de la ce ora incepe receptia ?ceva peste in meniu ? pe seara ca sa avem timp sa ne adunam , dupa 17 si pentru tine... legat de peste .. uite aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 pe seara ca sa avem timp sa ne adunam , dupa 17 si pentru tine... legat de peste .. uite aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 de la ce ora incepe receptia ?ceva peste in meniu ? Claudiu, cred ca ar fi bine sa-ti faci un helesteu in fata blocului si sa-l umplii de pesti ca m-ai innebunit cu pestii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Claudiu, cred ca ar fi bine sa-ti faci un helesteu in fata blocului si sa-l umplii de pesti ca m-ai innebunit cu pestii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Ma... tu ai dat o tura inainte in Carrefour , ori poza este facuta in photoshop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Ma... tu ai dat o tura inainte in Carrefour , ori poza este facuta in photoshop Asta o trec la jigniri stai ca mai am o poza cu unu mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 de la ce ora incepe receptia ?ceva peste in meniu ? la ce palat ma Clau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 (editat) la ce palat ma Clau? Sincer , nici eu nu stiu unde e palatul lui DanRadu dar daca e de gratar , gasesc eu locatia Editat Octombrie 2, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 la ce palat ma Clau? Don'soara, poate mai si raspundeti in alte topicuri unde ati activat - /index.php?...t&p=2123148 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Don'soara, poate mai si raspundeti in alte topicuri unde ati activat - /index.php?...t&p=2123148 am rspuns aveti dreptate. acolo am fost Mesaj completat mama ce filme msto sunt la cinema si noi am mers la Gamer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 am rspunsaveti dreptate. acolo am fost Mesaj completat mama ce filme msto sunt la cinema si noi am mers la Gamer Păi cine v-a pus să mergeți la Gamer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Păi cine v-a pus să mergeți la Gamer? Borris ne-a pus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Borris ne-a pus Boris nu v-a pus. Boris v-a zis că el se duce la Gamer Âşi v-a întrebat dacă vreți Âşi voi să veniți. Alegerea era a voastră, nu v-a obligat nimeni. De exemplu, săptămâna viitoare Boris merge la District 9. Prezența voastră este dorită, dar NU ESTE OBLIGATORIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 (editat) mama ce filme msto sunt la cinema si noi am mers la Gamer Ț spusei ?! Editat Octombrie 2, 2009 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 ba ce dusmanos e boris de la un tim incoace...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Numai tantarii te mai iubesc? Zii merci ca se gaseste cine sa-ti tina companie A uitat ca i-am tinut eu companie pana la 21 si un pic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 A uitat ca i-am tinut eu companie pana la 21 si un pic... Numai mie nu vrei sa imi tii companie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 (editat) A uitat ca i-am tinut eu companie pana la 21 si un pic... Aha , deci tu erai "țânțarii" , ce miÂşel Âşonea ăsta ....se vaită că îl piÂşcă țânțarii si cand colo are numai companie placuta la santier Editat Octombrie 2, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 A uitat ca i-am tinut eu companie pana la 21 si un pic... mi-as fi dorit dar tu m-ai lasat prada insectelor astea sugatoare care m-au lasat inert..... Numai mie nu vrei sa imi tii companie. Bai te iei de nevasta-mea ca te sparg,vezi ca am karatele la mine si cand am fost mic am facut si box.. bine eu eram sacul dar asta e alta discutie... Aha , deci tu erai "țânțarii" , ce miÂşel Âşonea ăsta ....se vaită că îl piÂşcă țânțarii si cand colo are numai companie placuta la santier Sonea canta AM baietii de elita si toti caini dau din coada si zic reggheton tzac...Catei sunt solutia pt o relatie stabila...Ma fac mormon ca am o gramda de femele...Mama ce-i mai iubesc.Nici nu stiu de cand nu am mai tinut la cineva asa.Oare o iau pe drum gresit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Sonea canta AM baietii de elita si toti caini dau din coada si zic reggheton tzac...Catei sunt solutia pt o relatie stabila...Ma fac mormon ca am o gramda de femele...Mama ce-i mai iubesc.Nici nu stiu de cand nu am mai tinut la cineva asa.Oare o iau pe drum gresit? Sa nu mai zici de mine ca ma transform cand vorbesc cu animalele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Buburuzo imi pare rau,dar eu nu fac ciucciucicu cum ii faci tu lu mita.Eu nu am mai vazut om sa se transforme ca tine cand vb cu animalele eu doar ma metamorfozez. Mesaj completat poate da dracu sa iesiti toti de pe net diseara si o sa stau singur cuc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Buburuzo imi pare rau,dar eu nu fac ciucciucicu cum ii faci tu lu mita.Eu nu am mai vazut om sa se transforme ca tine cand vb cu animalele eu doar ma metamorfozez. Acum depinde si cu ce animale vorbesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 pe seara ca sa avem timp sa ne adunam , dupa 17 vin si necunoscuti? ce se sarbatoreste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Numai mie nu vrei sa imi tii companie. Cum sa nu ? Aha , deci tu erai "țânțarii" , ce miÂşel Âşonea ăsta ....se vaită că îl piÂşcă țânțarii si cand colo are numai companie placuta la santier Companie virtuala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 vin si necunoscuti? ce se sarbatoreste? yap , normal ca pot veni motivul .. serbarea zilei de 03.10.2009 o zi obisnuita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate