claman Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Prezent si eu la 8:10 la benzinaria MOL de langa liceul TV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Merg si eu la pescuit. Facem concurs ca sigur voi castiga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Merg si eu la pescuit. Facem concurs ca sigur voi castiga Ti-ai dooorrriiiiiii dar nu stii cu cine te pui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Ti-ai dooorrriiiiiii dar nu stii cu cine te pui photoshop clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Ti-ai dooorrriiiiiii dar nu stii cu cine te pui Hmmm...stiu pozele alea dar n-ai idee ce pot eu Stii cum ziceai si cu tablele? Sper sa nu te oftici prea tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Ti-ai dooorrriiiiiii dar nu stii cu cine te pui treaba ta..uite pe buburuza cand era mica: http://www.fandome.com/video/114567/5yr-Ol...Humongous-Fish/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 treaba ta..uite pe buburuza cand era mica: http://www.fandome.com/video/114567/5yr-Ol...Humongous-Fish/ ce tare , eu ma chinui o noapte intreaga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 La multi ani, Jordy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 ha?...si n-a zis nimic. La Multi Ani!!! PS:..toata lumea bine,acasa si sanatoasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 La multi ani jordi,deabea astept sa te trag de urechiuse...Sa fi sanatos sisa ti se indeplineaca toate dorintele de care poate sa stie sau nu sotia ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 La Multi Ani ! Jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 La multi ani Jordy , sa vezi ce te trag de codita (de la honda) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 La multi ani Jordy, hai jos barba si sus paharul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Buna ziuaaaaaaaaaaaaa gata....m-am activat iar. LA MULTI ANI JORDY! cum fu plimbarica aseara? ce mai face voi? va pup de nu va vedeti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 fu bine..la mine s-a transformat intr-o lunga plimbare pe jos,pt ca am uitat unde-mi lasasem masina. ..iar acu` e superb afara..cred ca-mi termin repede una alta si ma duc sa ma plimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Cam putini in ultimul timp ......sa fie vremea de vina ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Am treaba de nu ma vad,dar forumul asta e ca un drog,fac ce fac si deschid macar u pic calculatorul.Ma gandesc sa facem zile pe saptamana intalnire,macar la una sa ajung si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Cam putini in ultimul timp ......sa fie vremea de vina ? promit ca revin in actiune, insa am fost plecat si mobra a ramas departe de casa in haosului creat de plecarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Noi abia ne strangem joia pt cateva ore ....ce sa mai zicem de o plimbare de-o zi cu totii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Noi abia ne strangem joia pt cateva ore ....ce sa mai zicem de o plimbare de-o zi cu totii criza bat-o vina...si lipsa de timp. apropos..am gasit filmuletu` la care rad de fiecare data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Cam putini in ultimul timp ......sa fie vremea de vina ? pai io am avut si treaba si eram si f obosita dar ma regrupez de next week. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Daca va mai vad atatia pe forumstau cu ochiul ala bun belit in calculator si nu mai muncesc deloc.Satanelor...Dca sunteti cuminti sapamana viitoare vin fara sutien la intrunire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate