ser79ban Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Bancile participante la programul "Prima casă": Banca Comerciala Romana (BCR) Piraeus Bank CEC Bank Alpha Bank Millenium Bank OTP Bank Raiffeisen Bank Leumi Bank Banca Transilvania Unicredit Tiriac Bank Credit Europe Bank BRD Volksbank Bancpost Banca Romaneasca ATEbank Intesa Sanpaolo Bank ING Bank Emporiki Bank Garanti Bank Si ce daca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Si ce daca? cineva era interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aluar Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 (editat) Si ce daca? simpatic si spritual Editat Octombrie 22, 2009 de aluar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 In seara asta mergem sa mancam mici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 In seara asta mergem sa mancam mici ? Eu merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Eu merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 "ceeee faaaaci?!?!" @blonda: merci mult pt lista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 "ceeee faaaaci?!?!" @blonda: merci mult pt lista. ce sa fac , mi-e foame Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 In seara asta mergem sa mancam mici ? incerc sa ajung si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-46-ANK Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 vreau la plimbareeee. Salut vecineii mei, eu am iesit aseara foarte tarziu, cu mobra, dar mi-a inghetat si sufletul, in jur de 1 noaptea, pe DN mare ceata chiar si full echipat faci turturi, dar dupa atatea zile ploiaoase abia asteptam sa ies Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 (editat) Salut vecineii mei, eu am iesit aseara foarte tarziu, cu mobra, dar mi-a inghetat si sufletul, in jur de 1 noaptea, pe DN mare ceata chiar si full echipat faci turturi, dar dupa atatea zile ploiaoase abia asteptam sa ies ai fost fix in urma noastra...io tocmai ma intorsesem oarecum fortat,si vroiam sa fug iar mai duci? se iese si in seara asta. Editat Octombrie 22, 2009 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 <<TEORETIC>> ziua e mai cald SO recomand mersul pe moto ZIUA. Noaptea se face altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Salut vecineii mei, eu am iesit aseara foarte tarziu, cu mobra, dar mi-a inghetat si sufletul, in jur de 1 noaptea, pe DN mare ceata chiar si full echipat faci turturi, dar dupa atatea zile ploiaoase abia asteptam sa ies Noua nu ne-a fost frig deloc , l-am avut pe Raducu in fata si nu am simtit pic de vant ...diseara imi iau echipamentul de schi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Noua nu ne-a fost frig deloc , l-am avut pe Raducu in fata si nu am simtit pic de vant stiu,era vorbita ..eu am patit acelasi lucru de 1 mai,dar "timp" de 300 km si cu Cla in spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Salut vecineii mei, eu am iesit aseara foarte tarziu, cu mobra, dar mi-a inghetat si sufletul, in jur de 1 noaptea, pe DN mare ceata chiar si full echipat faci turturi, dar dupa atatea zile ploiaoase abia asteptam sa ies După ce că era frig rău, Răducu ne-a mai plimbat Âşi pe toată piatra cubică din BucureÂşti Mesaj completat ce sa fac , mi-e foame Unde mergem în seara asta? Snagov? BrăneÂşti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 După ce că era frig rău, Răducu ne-a mai plimbat Âşi pe toată piatra cubică din BucureÂşti Mesaj completat Unde mergem în seara asta? Snagov? BrăneÂşti? eu mi-am dat seama tarziu ca suntem pe piatra cubica ...ramasesem cu ochii in stopul vfr-ului (e cu leduri ? ) diseara mergem unde o fi ...numai sa mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Numai la plimbari va sta gandul .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Si la gratare dar daca nu mai zice nimeni nimic tacuram. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Eu astazi am mancat: zacusca, muschiulet, prajiturici, mamaliga cu patru feluri de branza, bombonele si lista poate continua, dar tot ar mai merge si niste mititei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Eu astazi am mancat: zacusca, muschiulet, prajiturici, mamaliga cu patru feluri de branza, bombonele si lista poate continua, dar tot ar mai merge si niste mititei mai soro da cata mancare intra in tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Eu astazi am mancat: zacusca, muschiulet, prajiturici, mamaliga cu patru feluri de branza, bombonele si lista poate continua, dar tot ar mai merge si niste mititei Ce-ți mai place mâncarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Pai dupa cum spuneam mancarea e una din cele 3 placeri ale vietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Pai dupa cum spuneam mancarea e una din cele 3 placeri ale vietii si care ar fi celelalte 2 placeri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 a ramas la 8 la benzinarie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate