claman Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Care te bagi la o plimbarica la Dunare ...Oltenita - Calarasi ...plecarea in jurul orei 12 la pranz hai , sariti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Care te bagi la o plimbarica la Dunare ...Oltenita - Calarasi ...plecarea in jurul orei 12 la pranz hai , sariti Ma bag si eu.. am vorbit cu Raducu, o sa anunte el ora si locul de plecare. vremea se anunta minunata pe traseul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 (editat) Ma bag si eu.. am vorbit cu Raducu, o sa anunte el ora si locul de plecare. vremea se anunta minunata pe traseul asta Hmm , inca o Honditza ....nimeni cu Suzici ? Editat Octombrie 24, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebyteo Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 (editat) Hmm , inca o Honditza ....nimeni cu Suzici ? m-as baga si eu, dar am fost o ora afara si am inghetat, e o vreme de kko, poate o sa iasa soarele mai tarziu, si pe strada mea... Editat Octombrie 24, 2009 de sebyteo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 m-as baga si eu, dar am fost o ora afara si am inghetat, e o vreme de kko, poate o sa iasa soarele mai tarziu, si pe strada mea... cum naiba. erai la chielea goala? Mie mi se pare ok vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 sebyteo,acum m-am intors de la munca si deja s-a incalzit. @aia care merg : intalnire la 12-12.15 cu plinu` facut la Mol Maniu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebyteo Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 sebyteo,acum m-am intors de la munca si deja s-a incalzit. @aia care merg : intalnire la 12-12.15 cu plinu` facut la Mol Maniu. la 8: 30 era mai frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 fu perfect...ca o zi de mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebyteo Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 fu perfect...ca o zi de mai. maine mai iese cineva?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 Criminalule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 fu perfect...ca o zi de mai. Ce sinistru , cata cruzime Mesaj completat Ce liniste p`acilea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SirFaq Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 (editat) Salut baieti..o mica intrebare am La care dintre voi sunt rolele mele? Zicea blonda ca le-a dat la careva...si a cam uitat sa le aduca Daca mai tine vremea m-as da putin cu ele. Mersi! Respect Editat Octombrie 25, 2009 de SirFaq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 Salut baieti..o mica intrebare am La care dintre voi sunt rolele mele? Zicea blonda ca le-a dat la careva...si a cam uitat sa le aduca Daca mai tine vremea m-as da putin cu ele. Mersi! Respect Blondo, scoate rolele baietului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SirFaq Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 Nu stiu daca sunt la ea...Ati fost odata cu rolele si a zis ca le da la careva dar nu mai tin minte la cine Oricum nu-i strs numai sa stiu de la cine le recuperez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 (editat) Criminalule! Ce sinistru , cata cruzime Mesaj completat Ce liniste p`acilea a traverst prin loc nepermis si nu am putut evita. PS..e liniste pt ca a fost un we insorit. Mesaj completat PS: amr 1 ora. Editat Octombrie 25, 2009 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 salut ! locuiesc in militari ... si in curand o sa-mi cumpar o motocicleta. poate ma primiti si pe mine in grupul vostru, sa iesim impreuna pe motoare prin oras. mersi si numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 (editat) Se face Da' nu ne-ai spus citi anisori ai Iuliane,... LA MULTI ANI!! Editat Octombrie 26, 2009 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 salut !locuiesc in militari ... si in curand o sa-mi cumpar o motocicleta. poate ma primiti si pe mine in grupul vostru, sa iesim impreuna pe motoare prin oras. mersi si numai bine ! Da pitzi te primim cum sa nu. Da numa' in oras vrei plimbare? Afara bate vantul prea tare si iti ciufuleste pleata aia superba a ta? Daca vrei te iau pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Se face Da' nu ne-ai spus citi anisori ai Iuliane,... LA MULTI ANI!! opspe ani ... de puscarie. primiti pt viol de babe. Mesaj completat Da pitzi te primim cum sa nu. Da numa' in oras vrei plimbare? Afara bate vantul prea tare si iti ciufuleste pleata aia superba a ta? Daca vrei te iau pasager nu se ciufuleste pleata folosesc gel de par cu kevlar. gasesti pe www.maneleshop.org Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 opspe ani ... de puscarie. primiti pt viol de babe. Ooooo, a crescut oferta si a scazut 'pretul'. Pe vremuri erau 25 de ani. De asta se merita 'coruperea de minore', ca era doar 20 de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 neatzaaaaaaaaa ce facetiiii? cum fu in wd? any news? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 neatzaaaaaaaaace facetiiii? Nica. Ne uitam la stele. Bem un Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Ma bag si eu.. am vorbit cu Raducu, o sa anunte el ora si locul de plecare. vremea se anunta minunata pe traseul asta Iar te-am vazut in trafic sambata Pe la Lujerului Nica. Ne uitam la stele. Bem un Mai Serbane ,da pe tine nu te mai vede lumea deloc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 L-am vazut eu prin primavara, imi murise mobra si si-a scos bacteria de pe a lui sa-mi dee curent Ii scump la vedere mai Chiar, tu cand/cum/pe unde mai iesi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Eu is undercover. Spre exemplu, pe Shinu l-am vazut saptamina trecuta trecind prin fata pe la magazinul de moto din Cotroceni. Eu ies (cu motorul prin trafic) cam zilnic. Doar ca nu astept sa apuna soarele si sa se elibereze orasul, bag kilometri la orice ora a zilei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate