legally_blonde Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 Buna intrebare . La cearceafuri cred ca e scump . Ar trebui sa intrunim consiliul pt situatii de urgenta .Eu il fac oriunde , numai sa fim cu totzii .......macar de-am fi Mesaj completat va pupic dulce pe toti. PS mi-e dor de voi maaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 Mesaj completat va pupic dulce pe toti. PS mi-e dor de voi maaaa! Acum cu vremea asta o sa ne vedem mai rar cu totii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 (editat) dupa vreo 2 zile de drifturi si de rasuciri, cu conserva prin intersectiile bucurestiului... mi-am facut si eu rca. tb sa ma duc sa-mi cumpar si niste cauciucuri, normale, ca astea de iarna sunt un moft, la ce-mi mai tb ? ce...cand te duci la "matraguna" iti cumperi prezervative antiderapante ? daca nu aluneci un pic...nu mai e fun ! Editat Decembrie 17, 2009 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 Cami e indragostita de Creierul de aseara. Si ce abdomen are Creierul Mesaj completat Acum cu vremea asta o sa ne vedem mai rar cu totii Asta s-o crezi tu Mesaj completat Am nevoie de ciocolata!!!!!!!! Mesaj completat Berbec Nu-ti face planuri de Craciun, pentru ca tot acasa il vei petrece. Nu exagera cu bucatele daca vrei sa fii in forma pentru noaptea dintre ani, unde poti cunoaste o persoana pe gustul tau. In privinta cheltuielilor nu ai de ce sa-ti faci griji. Ai bani de cadouri, iar familia iti va da sprijinul daca doresti sa faci o achizitie mai costisitoare. Sanatatea e ok, cu amendamentul de mai sus: grija cu sarmalutele, nu traim ca sa mancam, ci mancam ca sa traim! Astia's nebuni! Cum poa' sa zica asa ceva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 Si ce abdomen are Creierul Mesaj completat Asta s-o crezi tu Mesaj completat Am nevoie de ciocolata!!!!!!!! Mesaj completat Berbec Nu-ti face planuri de Craciun, pentru ca tot acasa il vei petrece. Nu exagera cu bucatele daca vrei sa fii in forma pentru noaptea dintre ani, unde poti cunoaste o persoana pe gustul tau. In privinta cheltuielilor nu ai de ce sa-ti faci griji. Ai bani de cadouri, iar familia iti va da sprijinul daca doresti sa faci o achizitie mai costisitoare. Sanatatea e ok, cu amendamentul de mai sus: grija cu sarmalutele, nu traim ca sa mancam, ci mancam ca sa traim! Astia's nebuni! Cum poa' sa zica asa ceva??? Nu se pune , tu nu esti in zodia berbecului tu esti in zodia buburuzelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 Nu se pune , tu nu esti in zodia berbecului tu esti in zodia buburuzelor Diseara mi-am facut planuri. Ma duc sa-mi petrec ultima seara din acest an cu Ileana Daca va hotarati sa faceti ceva poate apar si eu mai tarzior... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 (editat) Diseara mi-am facut planuri. Ma duc sa-mi petrec ultima seara din acest an cu Ileana Daca va hotarati sa faceti ceva poate apar si eu mai tarzior... vin si eu cu ileana stai cu ea pana pe 31 ? Editat Decembrie 17, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 vin si eu cu ileana stai cu ea pana pe 31 ? Seara asta e doar pentru noi doua. Sorry... Tocmai asta e ca de abia dupa 31 cred ca ne mai vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 (editat) dancing Mesaj completat Seara asta e doar pentru noi doua. Sorry... Tocmai asta e ca de abia dupa 31 cred ca ne mai vedem nesuferito Editat Decembrie 17, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 (editat) Cami a mâncat creier aseara la mcdonalds ? au aia creier acolo ? Cel din film... dupa vreo 2 zile de drifturi si de rasuciri, cu conserva prin intersectiile bucurestiului...mi-am facut si eu rca. tb sa ma duc sa-mi cumpar si niste cauciucuri, normale, ca astea de iarna sunt un moft, la ce-mi mai tb ? ce...cand te duci la "matraguna" iti cumperi prezervative antiderapante ? daca nu aluneci un pic...nu mai e fun ! Nu mandibla iti pui dejur imprejurul mistetzului un lant sa nu derapezi in cazul in care ea e canalul Dunare-Marea Neagra inghetat.Vezi sa nu iei cauciucri e all season ca nu sunt bune de nimic. Maine,poimaine intrunim consiliul.CE ziceti daca am face sambata petrecerea de inchidere de santier si nu pe 23? Vineri mergeti in BIkers?Eu as merge sa dau o tura si sa duc ceva jucari.Pot sa dau roscata cu care vin sa se joace baietei cu ea?Mi-as doriiiii..... Daca vin maine cu un ochi vanat s-au prins aia ca nu am invitatie la petrecer Ardaf.... Editat Decembrie 17, 2009 de cosmin_sn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 17, 2009 Autor Share Postat Decembrie 17, 2009 Bre, sambata tre sa iau placa de la taiat, pe dimineata, asa Care va bagati? pe la 11.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 nesuferito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 Buna dimineata... Prietenul nostru Ardaf inca mai are servici,pt ca nu m-am urcat pe mese,doar mi-am pus o coroana de brad pe cap . A dracu bautura nu stiam ca te dor si picioarele de la ea,omul cat traieste invata Mergem diseara in bikes daca se mai curata drumurile?Hai ca ma apuc sa fac recesamantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 A dracu bautura nu stiam ca te dor si picioarele de la ea,omul cat traieste invata Zi merci ca nu te doare altceva, ca-n banc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 Zi merci ca nu te doare altceva, ca-n banc. Nu are cum, ca preventiv mi-am baga o lama in fund daca inceaca vreunul sa si-o faca bifida. Cam greu sa ajungem in bikers pe vremea asta.poate ramanem blocati pe acolo.De sambata sunt consemnat la santier pana luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 Buna dimineata...Prietenul nostru Ardaf inca mai are servici,pt ca nu m-am urcat pe mese,doar mi-am pus o coroana de brad pe cap . A dracu bautura nu stiam ca te dor si picioarele de la ea,omul cat traieste invata Mergem diseara in bikes daca se mai curata drumurile?Hai ca ma apuc sa fac recesamantul. Eu m-aÂş combina la un Bikers dacă nu stăm foarte mult. Bețivilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 Eu m-aÂş combina la un Bikers dacă nu stăm foarte mult. Bețivilor! Si eu, dar daca e drumul bine curatat ca altfel nu ma risc.Betiv esti tu ma ca tu ai semn la usa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 Mă bag Âşi ieu la bikers dacă stăm până dimineață Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 Claudiule,bag seama ca nu lucrezi maine de esti asa de viteaz.Am innebunit de tot,ma uit pe Trinitas tv la colinde si ma gandesc ce cadou sa-mi cumpar de craciun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 Claudiule,bag seama ca nu lucrezi maine de esti asa de viteaz.Am innebunit de tot,ma uit pe Trinitas tv la colinde si ma gandesc ce cadou sa-mi cumpar de craciun. Pai e simplu la tine , iti iei alt mierciedez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 inersectia de la lujerului e data exempu pe toate posturile ca fiind un exemplu de decongesionare a traficului,mai bine ocoliti-o.Vad umbe vi diseara cu noi? Mesaj completat Pai e simplu la tine , iti iei alt mierciedez ma gandeam la un cadou spiritul, sa plec n Moldova sa vizitez manastirile acum....ma intor prin aprilie cu inghetul odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 Ce vreme de caca...stau si ma uit la bestia rosie cum sta degeaba.... Naiba are curaj sa o scoata pe vremea asta afara...Boris stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 (editat) Ce vreme de caca...stau si ma uit la bestia rosie cum sta degeaba.... Naiba are curaj sa o scoata pe vremea asta afara...Boris stie Cauciucuri de iarna , lanturi si rugi sa nu te loveasca vreun berbec care se crede finlandez Editat Decembrie 18, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 Ce vreme de caca...stau si ma uit la bestia rosie cum sta degeaba.... Naiba are curaj sa o scoata pe vremea asta afara...Boris stie Nasule stai linistit ca stim toti de mustang Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 (editat) Nasule stai linistit ca stim toti de mustang ÂŞtiți voi că are Mustang, dar doar eu am avut onoarea să merg cu el... 100 de metri Mesaj completat Claudiule,bag seama ca nu lucrezi maine de esti asa de viteaz.Am innebunit de tot,ma uit pe Trinitas tv la colinde si ma gandesc ce cadou sa-mi cumpar de craciun. Eu cred că ar trebui să-ți faci cadou de Crăciun încă o casă. Ce mai contează la banii tăi In altă ordine de idei. Am încercat să fac rezervări la Avatar la Imax Âşi n-am reuÂşit. Sunt date toate locurile până la Crăciun, deci probabil cu puțin noroc o să-l vedem Âşi noi în perioada dintre Crăciun Âşi revelion. Editat Decembrie 18, 2009 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate