claman Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 pai nu motoul meu este...3cm...3 sec.....am crezut ca mare se refera la cm nunununu moto-ul tau este 7 cm 7 sec 7 times Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liuba3d Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 nunununu moto-ul tau este 7 cm 7 sec 7 times mai claudiu ...asta ziceam si eu ca nu imi apartine acel moto...eu l-am auzit de la oltean....si sa sti ca 7 cm nu intra in gratiile mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 (editat) mai claudiu ...asta ziceam si eu ca nu imi apartine acel moto...eu l-am auzit de la oltean....si sa sti ca 7 cm nu intra in gratiile mele ce pacat ...chiar nu poti trece cu vederea 1 cm Editat Decembrie 24, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liuba3d Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 ce pacat ...chiar nu poti trece cu vederea 1 cm mai...petrecem si noi in seara asta sau nu ?....ai pus si tu ceva cadouri sub bradul ala sau doar ne amagesti cu el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 mai...petrecem si noi in seara asta sau nu ?....ai pus si tu ceva cadouri sub bradul ala sau doar ne amagesti cu el ? Am pus cadouri ...pt mine Am belito , au inchis magazinele si nu am beutura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liuba3d Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Am pus cadouri ...pt mine Am belito , au inchis magazinele si nu am beutura hai la PROFI ca si eu trebuie sa mai adaug ceva in bar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Maine veniti cu bautura in sacose Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 nunununu moto-ul tau este 7 cm 7 sec 7 times nesatulo mai claudiu ...asta ziceam si eu ca nu imi apartine acel moto...eu l-am auzit de la oltean....si sa sti ca 7 cm nu intra in gratiile mele 7 cm e diametrul,sa vad cum te descurci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Baieti, mi-a parut bine sa va cunosc Rautati... Mesaj completat eu nu o sa mananc nimic Atunci tu doar o sa salivezi. Nimic nu vezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 (editat) 7 cm e diametrul,sa vad cum te descurci. Editat Decembrie 24, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liuba3d Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 mda , observ ca , anumite persoane se simt putin lezate....in fine nu puteam sa ma astept la altceva de la barbati. oricum RUSINE si pt ca in ajun de craciun ...ne dam obositi si stam in casa .Dar nu comentez, doar e mosul vostru.Eu am plecat sa beau ceva asa cum cere traditia asta romanesca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Am uitat sa o punem pe lista betivilr si pe liuba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 (editat) Am uitat sa o punem pe lista betivilr si pe liuba sa o pui in fruntea listei Editat Decembrie 24, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 mai ... nu va mai suport! auzi consiliul vreajitoarelor fara mineeeeeeeeeeee!!!!! unde va mai intalniti tata, sa vina si fata ...????? nu ma mai lasati pe dinafara ca sunt invidioasa si devin a dracului! o intrec si pe Buburuza! va rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 (editat) mai ... nu va mai suport! auzi consiliul vreajitoarelor fara mineeeeeeeeeeee!!!!! unde va mai intalniti tata, sa vina si fata ...????? nu ma mai lasati pe dinafara ca sunt invidioasa si devin a dracului! o intrec si pe Buburuza! va rog! Maine de Craciun ne intalnim la mine home , cei care au mai ramas prin Bucale adica cei singuri Editat Decembrie 24, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 (editat) mai ... nu va mai suport! auzi consiliul vreajitoarelor fara mineeeeeeeeeeee!!!!! unde va mai intalniti tata, sa vina si fata ...????? nu ma mai lasati pe dinafara ca sunt invidioasa si devin a dracului! o intrec si pe Buburuza! va rog! spin astia sunt niste betivi,pe buburuza nu o intrce nimeni,e betiva sefa.ardaf e un betiv...La cat mergem maine la claudiul? Mesaj completat SUNT FERICIT ,SUNT FERICIT,SUNT FERICIT,ASTA E CEL MAI IMPORTANT ,NU? Editat Decembrie 24, 2009 de cosmin_sn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 SUNT FERICIT ,SUNT FERICIT,SUNT FERICIT,ASTA E CEL MAI IMPORTANT ,NU? Mai degraba esti BEAT BEAT BEAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 Mai degraba esti BEAT BEAT BEAT Indubitabil. Claudiule sper ca ai paine.Bai eu am mcat conserva aia de peste,ma primesti fara ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 Craciun Fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 CRACIUN FERICIT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liuba3d Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 sa o pui in fruntea listei ....pun eu mana pe voi azi...vedeti voi ce poate sa faca capul de lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 ....pun eu mana pe voi azi...vedeti voi ce poate sa faca capul de lista Da da da , da vezi ca nu avem vodca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liuba3d Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 Da da da , da vezi ca nu avem vodca pai cumparativaaaaaaaaa daca vrei sa ma vezi fericitaa si vesela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 pai cumparativaaaaaaaaa daca vrei sa ma vezi fericitaa si vesela Bă, ia terminați cu prostiile. Stați cuminței acasă până mă introc Âşi eu în BucureÂşti. Nu vă bețiviți fără mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 Bă, ia terminați cu prostiile. Stați cuminței acasă până mă introc Âşi eu în BucureÂşti. Nu vă bețiviți fără mine! o sa am grija sanule ramana nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate