mandibula Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Caut partenera ptr sex......fara obligatii =)) Doritoarele sa posteze..aici cine te-a suparat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Lupone, veneai dinspre Gorjului si te intorceai spre Gorjului, m-am gandit ca poate ai uitat ceva. Vineri ne vedem, tovarasi? Si, daca da, unde? Ne vedem. Probabil tot la Nest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Caut partenera ptr sex......fara obligatii =)) Doritoarele sa posteze..aici Tare asta, ce patzishi mai prodigy? Vreau sa multumesc inca odata baietilor (Rechinu si Jordy) pentru ajutorul acordat astazi. Moama ce oficial suna. Cu alte cuvinte, baieti dau bere cand ne vedem (cu alcool sau fara, voi decideti). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 3, 2008 Autor Share Postat Iunie 3, 2008 Bai Prodigy, m-ai aburit cu ala cu DR-ul si nimic-nimic. Io cred ca, de fapt, il pastrezi pt tine Si bagi asa, la misto, ceva de partenera. Ai uitat sa precizezi sexul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Bai Prodigy, m-ai aburit cu ala cu DR-ul si nimic-nimic. Io cred ca, de fapt, il pastrezi pt tine Si bagi asa, la misto, ceva de partenera. Ai uitat sa precizezi sexul. pai putem interpreta cum vrem... la modul general probabil cauta persoana dispusa sa fie partenera, sa puna la bataie un sex sau ceva care sa poata fi folosit ca sex feminin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 intr-adevar o sa fiu si sambata la constanta cu mai multi prieteni. aero GP este cea mai importanta demonstratie de aviatie sportiva din lume. din cate am inteles este a doua editie la noi, publicul va sta pe plaja iar avioanele vor performa deasupra marii. va fi acolo si un sportiv de la clinceni mihai dobre tone (22 ani) Cine se mai baga la drum Sambata dimineata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Cine se mai baga la drum Sambata dimineata? din pacate avem alte planuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 @ Kali - sunt str8 deci nu e valabil ce zici tu @ mandibula - nu m-a suparat nimeni....just looking something new @ BBL - sunt ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 IESE CINEVA CU MOTO AZI LA PLIMBARE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Tare asta, ce patzishi mai prodigy? Vreau sa multumesc inca odata baietilor (Rechinu si Jordy) pentru ajutorul acordat astazi. Moama ce oficial suna. Cu alte cuvinte, baieti dau bere cand ne vedem (cu alcool sau fara, voi decideti). ce sa multumesti bre ? eram impreuna !, doar nu credeai ca te las cu motoru in drum si ma tirez acasa ? @JORDY e valabil ...lui DA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 ce sa multumesti bre ?eram impreuna !, doar nu credeai ca te las cu motoru in drum si ma tirez acasa ? @JORDY e valabil ...lui DA ! noi sa fim sanatosi. ca nu am facut mare lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 @prodigy ! iauzi bre ! se uita muierili dupi tini pe ulita (17:00 - tunari colt cu fane babanu ) si tu ??? te vaiti digiaba ! du-te la oftalmolog, poate le vezi si tu ! ce mai stiti de PUSTIU' ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 ce mai stiti de PUSTIU' ??? Pustiu te suna acu'. E posibil sa trec 5 min pe la arc si apoi fug in paw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Cine se mai baga la drum Sambata dimineata? eu o sa plec de vineri seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Tovarasi, Diseara la Nest la orele 20.30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) Daca vin, o sa intarzii un pic, nu stiu exact cat, am ceva restant de facut de ieri. Da' vin! Eoane, vii? Ca iau si sapca ta cu mine Editat Iunie 6, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Tovarasi,Diseara la Nest la orele 20.30? hai sa schimbam nestul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 hai sa schimbam nestul Propune si vedem daca e lumea de acord sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 hai sa schimbam nestul Da propune si tu cat mai curand, ca pana diseara sa afle toata ceata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Propun eu........au bagat astia cablu tv la Puscarie la Rahova......dar n au televizoare,....ne uitam la cablu...so mergem acolo? =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Propun eu........au bagat astia cablu tv la Puscarie la Rahova......dar n au televizoare,....ne uitam la cablu...so mergem acolo? =)) Nu-l suparati pe Prodigy!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Propun eu........au bagat astia cablu tv la Puscarie la Rahova......dar n au televizoare,....ne uitam la cablu...so mergem acolo? =)) mah du-te tu si ne spui cum e vin si la nest, da iar nu beau bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 mah du-te tu si ne spui cum e vin si la nest, da iar nu beau bere Dar de ce nu bei bere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Dar de ce nu bei bere? pai vin cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 pai vin cu motorul Pe jos ti-e greu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate