super_buburuza Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 ce ziceati ca faceti de revelion? Palat sau Mosie? Biker's Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Biker's ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Fiecare cu parerea lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 SPARTACUS Eu sunt un zeu nu un sclav,eu sunt un invingator nu un invins (mai putin in privinta kg unde e discutabil) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 (editat) Eu sunt un zeu nu un sclav,eu sunt un invingator nu un invins (mai putin in privinta kg unde e discutabil) Lasa zeule ca din ianuarie slabesti Saptamana viitoare intalnirea de joi va fi de revelion Editat Decembrie 26, 2009 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Sunt foarte fericit ca ne adunam toti de revlion,mai e cineva care vine? Mesaj completat o sa fie ca pe vremuri.....BETIVILOR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Sunt foarte fericit ca ne adunam toti de revlion,mai e cineva care vine?Mesaj completat o sa fie ca pe vremuri.....BETIVILOR. Da, da, da! Si eu sunt fericita! Mesaj completat In alta ordine de idei, am vorbit cu Gixxu' sa ne mai vedem si noi si el a propus sa mergem miercuri la Alter Ego Club. Care mai vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 SOnea e prezent.Cu Roxana si Cristina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 SOnea e prezent.Cu Roxana si Cristina. sa-l luati si pe Felix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 sa-l luati si pe Felix Pardon. Pe Filip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Fiecare cu prietenul lui imaginar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Fiecare cu prietenul lui imaginar. Aaaaa...ma scuzati! Al tau e Felix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 nu. eu n-am prieteni imaginari. Da' nu se poate sa nu gasiti pe acolo vreun d'asta pe care sa-l cheme Felix. Luati-l si pe el cu voi, sa nu se simta apartinatorul/apartinatoarea lipsita de sprijin moral; macar pina se imbata cui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 La Biker`s o sa fie bal mascat vienez de revelion , trebuie sa ne luam masti ......or fi bune alea de la gerovital Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 hey hey Va anunt ca am fost aseara la Avatar. E cel mai bun film pe care l-am vazut in ultima vreme. E o experienta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 Pardon. Pe Filip. Sa-ti lasi prietenul acasa, ca daca il prind pe langa fetele mele il rup cu bataia.Eu nu imi iau nicio masca ca eu am fatza de venetian.Claudiul are voce,parca vad cum baga niste cantzonete.Aveti grija ce stalpi mai daramati ,BETIVILOR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 Nu-l las Astazi se intoarce Borisakeeee!!! Am plecat sa ma transform Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 Cami s-a transformat intr-un baietas,de parca nu era. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 (editat) hey heyVa anunt ca am fost aseara la Avatar. E cel mai bun film pe care l-am vazut in ultima vreme. E o experienta ! În seara asta-l văd Âşi eu. Sunt foarte curios. Nu-l las Astazi se intoarce Borisakeeee!!! Am plecat sa ma transform În ce te mai transformi? Zeus, mai lasă cârnații ăia că nu ți-i fură nimeni... Nu te mai satură Dumnezeu Reminder: Azi, ora 22:15, Afi Cotroceni, Avatar. Rezervarea e făcută, trebuie să se ducă cineva să ia biletele. Care e disponibil să mă sune să-i dau numărul rezervării. Editat Decembrie 28, 2009 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 (editat) În ce te mai transformi?Zeus, mai lasă cârnații ăia că nu ți-i fură nimeni... Nu te mai satură Dumnezeu Reminder: Azi, ora 22:15, Afi Cotroceni, Avatar. Rezervarea e făcută, trebuie să se ducă cineva să ia biletele. Care e disponibil să mă sune să-i dau numărul rezervării. Nu ma indur,daca vin hotii sa-i fure mai bine ii mananc eu preventiv Cami s-a oferit sa se duca sa ia ea biletele.Stop. Mesaj completat Ma duc sa iau biletele..... Editat Decembrie 28, 2009 de cosmin_sn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 Si uite asa Sonea a luat biletele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 buei eu nu mai vorbesc cu voi ... buburuzo de ce nu suni mai nene si la mine sa aflu de film? sonea azi m-a sunat da dormeam rau ... d-aia ai sunat no 1??? ca am uitat sa va zic ... de ceva vreme sonea e number one in lista mea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 buei eu nu mai vorbesc cu voi ...buburuzo de ce nu suni mai nene si la mine sa aflu de film? sonea azi m-a sunat da dormeam rau ... d-aia ai sunat no 1??? ca am uitat sa va zic ... de ceva vreme sonea e number one in lista mea ) Nu te mai luăm că tu vorbeÂşti în timpul filmului Bun film Avatar ăsta Miercurea viitoare mergem la SHERLOCK HOLMES. Pisi ai recepționat? Sau vrei iar invitații speciale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 (editat) Mergem, mergem Interesant filmul. Erau frumosi rau aia ca aveau nas si ochi de pisica Editat Decembrie 29, 2009 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate