DKWraith Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 se pare ca sunt ucis cu armele mele...bine ca nu a scris ca vreau sa ma casatoresc anul asta cu vreun barbat. shonex...?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 bre, ce-i destrabalarea asta p-acilea? nu e nimic , sa tuns cami Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Sonex, eu recunosc cand gresesc ) Daaaa, m-am tuns Sambata eu voi fi diva. Cine mai vrea sa fie gangster in afara de Sonea si Claudiul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Sonex, eu recunosc cand gresesc ) Daaaa, m-am tuns Sambata eu voi fi diva. Cine mai vrea sa fie gangster in afara de Sonea si Claudiul? ieu voi fi gangster ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Sonex, eu recunosc cand gresesc )Daaaa, m-am tuns Sambata eu voi fi diva. Cine mai vrea sa fie gangster in afara de Sonea si Claudiul? E prima oara cand recunoaste cami ceva si probabil ultima data. Cami va f fi un miez... Eu o sa fiu o victima... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 (editat) Claudiule, tu oricum esti:P Mesaj completat Cami va f fi un miez... Eu o sa fiu o victima... Poate victima lui Tandem? Editat Ianuarie 5, 2010 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Bună dimineața Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmw_663 Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Buna ziua! Sunt noua pe aici,pasionata de moto dar nu si "practicanta "...inca. Locuiesc in Militari in apropierea pietei Gorjului. Ma primiti? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Claudiule, tu oricum esti:PMesaj completat Poate victima lui Tandem? NU pot fi victima niciunei femei,pt ca sufletul meu este dat Negrutzei.Eu nu vin in bikers pt ca tre sa o duc pe mama la TG Jiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Buna ziua! Sunt noua pe aici,pasionata de moto dar nu si "practicanta "...inca. Locuiesc in Militari in apropierea pietei Gorjului. Ma primiti? Multumesc! NU. ........daca n-ai simtul umorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 sigur ca te primim vino cand ne intalnim data viitoare sa ne cunosti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 (editat) super tare eu sunt inebunit dupa rc-uri vezi pe sierra.ro mai multe modele un elicopter as lua eu (mi se pare mai funny) @cosmin_sn faceti ceva, undeva, candva, vin si eu eu vreau sa-mi iau un automodel on-road electric... pt alea termice tb sa te cari dupa tine cu tot arsenalul. astia dupa sierra sunt scumpi. iti dau eu alte situri pe care sa te uiti: www.2rc.ro www.rcmodelism.ro www.multirace.ro si am gasit niste modele faine si pe okazii. o sa-l prepar pt drifturi. deocamdata il am pasta: http://www.modellautohaus.de/product_info....oducts_id=12951, scara 1:18 Editat Ianuarie 6, 2010 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 (editat) A innebunit Mandibula,a dat in mintea copiilor isi cumpara masinute,peste cateva zile sa ne asteptam sa ne anunte ca vrea sa-si cumpere si papusi...din alea care se vulcanizeaza.... Editat Ianuarie 6, 2010 de cosmin_sn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2010 vezi, snonex, cum a ajuns mandibula daca nu si-a luat pastilele? Te rog sa ti le iei, ca nu vrem sa ne alegem cu un vadim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 vezi, snonex, cum a ajuns mandibula daca nu si-a luat pastilele? Te rog sa ti le iei, ca nu vrem sa ne alegem cu un vadim Am facut provizii de Rudotel ca odata cu criya a disparut din farmaci.Trebuie sa+l intreb pe Claudiul cum sa fiu imbracat atunci cand iau pastilele sa nu ma acopar de penibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Am facut provizii de Rudotel ca odata cu criya a disparut din farmaci.Trebuie sa+l intreb pe Claudiul cum sa fiu imbracat atunci cand iau pastilele sa nu ma acopar de penibil. Trebuie sa-ti pui un halat alb pe tine ,manusi de unica folosinta si ceva sa-ti acopere parul (capul) ca par nu mai ai Mesaj completat Buna ziua! Sunt noua pe aici,pasionata de moto dar nu si "practicanta "...inca. Locuiesc in Militari in apropierea pietei Gorjului. Ma primiti? Multumesc! Bafta la achizitie , de motor si permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Aloo alooo ,ce este aici camera de Mirc?motociclistii adevarati ca bbl jordy sau vlad nici nu mai intra ,nici nu mai posteaza....A ramas camera oamenilor singuri....Ce trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadumbre Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 eu vreau sa-mi iau un automodel on-road electric...pt alea termice tb sa te cari dupa tine cu tot arsenalul. astia dupa sierra sunt scumpi. iti dau eu alte situri pe care sa te uiti: www.2rc.ro www.rcmodelism.ro www.multirace.ro si am gasit niste modele faine si pe okazii. o sa-l prepar pt drifturi. deocamdata il am pasta: http://www.modellautohaus.de/product_info....oducts_id=12951, scara 1:18 am si eu una electrica dar nu se compara cu cea pe metanol care ajunge la 65km/h cand o sa am bani si nu o sa am pe ce sa-i dau, o sa-mi iau si eu una pe metanol si un elicopter (merita sa te cari cu tot arsenalul dupa tine.parerea mea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Vad umbre ai innebunit de tot si tu odata cu mandibula?Vad ca nu mai e de gluma cu voi...Sa inceapa competitia ,imi iau si eu masinutza:)) si o sa-mi cumpar piese tot de la Claudiul.... Mesaj completat vreau sa vina vara,sa umblam in picioarele goale prin nisip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Vad umbre ai innebunit de tot si tu odata cu mandibula?Vad ca nu mai e de gluma cu voi...Sa inceapa competitia ,imi iau si eu masinutza:)) si o sa-mi cumpar piese tot de la Claudiul....Mesaj completat vreau sa vina vara,sa umblam in p...le goale prin nisip. Nu ca ne luam amenda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadumbre Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Vad umbre ai innebunit de tot si tu odata cu mandibula?Vad ca nu mai e de gluma cu voi...Sa inceapa competitia ,imi iau si eu masinutza:)) si o sa-mi cumpar piese tot de la Claudiul....Mesaj completat vreau sa vina vara,sa umblam in picioarele goale prin nisip. am inebunit? credeam ca cei care nu au masinute sunt anormali eu vreau sa vina macar primavara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Ador tara in care traim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Ador tara in care traim Sunt convins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 (editat) Mda...e ceva ce ma retine aici ca altfel mi-as fi luat zborul de mult Editat Ianuarie 6, 2010 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Mda...e ceva ce ma retine aici ca altfel mi-as fi luat zborul de mult Ceva ? hmm........... sau cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate