cosmin_sn Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Am ajuns acasa, in OLTENIA,sunt fericit .Aici oamenii au furat preventiv si semnalul la telefon gandindu-se ca le va trebui vreodata.E antrenant sa fi tot timpul in priza gandindu-te ca urmeaza sa te fraiereasca cineva.Ma tot gandesc ca ar trebui sa organizam totusi un Bran editia II la care sa participe si cei care nu au mai dat semne in ultimul timp,sa ne luam peruci sa fumam narghilea fara carbuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 am si eu una electrica dar nu se compara cu cea pe metanol care ajunge la 65km/h cand o sa am bani si nu o sa am pe ce sa-i dau, o sa-mi iau si eu una pe metanol si un elicopter (merita sa te cari cu tot arsenalul dupa tine.parerea mea) am gasit una NOUA, pe nitro si arata destul de bine, la 8 mil. doar ca este offroad. sasiu metalic, amortizoare pe ulei de aluminiu ... restul iti mai pui tu pe ea.. link : http://www.2rc.ro/masinuta-telecomanda-nit...8a68bbbbbbc7c51 si de aici incep upgradurile : servo, stabilizator directie ...etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Mandibula mai iti iei o femeie gomflabila tot pe nitro..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadumbre Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 am gasit una NOUA, pe nitro si arata destul de bine, la 8 mil.doar ca este offroad. sasiu metalic, amortizoare pe ulei de aluminiu ... restul iti mai pui tu pe ea.. link : http://www.2rc.ro/masinuta-telecomanda-nit...8a68bbbbbbc7c51 si de aici incep upgradurile : servo, stabilizator directie ...etc draguta masinuta ... dar mai bine pun pe masinuta mea de o tona, ceva, decat pe una dasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Buna seara,Sonex este tot pe plaiuri oltenesti de unde cu greu se desprinde.... Maine eu merg la patinoar dupa ora 18,ma gandesc ori la floreasca ori la cismigiu.Daca mai vrea cineva e binevenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Buna seara,Sonex este tot pe plaiuri oltenesti de unde cu greu se desprinde....Maine eu merg la patinoar dupa ora 18,ma gandesc ori la floreasca ori la cismigiu.Daca mai vrea cineva e binevenit. Daca va hotarati let us know... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 pff..e mai e prin cartier? La Multi Ani!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Buna seara,Sonex este tot pe plaiuri oltenesti de unde cu greu se desprinde....Maine eu merg la patinoar dupa ora 18,ma gandesc ori la floreasca ori la cismigiu.Daca mai vrea cineva e binevenit. Rămâi mă acolo dacă ți-e greu să pleci vii la primavară . Eu merg la patinoar Mesaj completat pff..e mai e prin cartier? La Multi Ani!!! Lume nouă ... hai La multi ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Ma bag la patinoar si eu, maine pe seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Ma bag la patinoar si eu, maine pe seara E vorba de seara asta Amiba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 IN cismigiu e program de la 19 la 21 asa ca ne vedem acolo in fatza la 18.30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 IN cismigiu e program de la 19 la 21 asa ca ne vedem acolo in fatza la 18.30. De ce nu mergem in floreasca , data trecuta a fost misto...nu era aglomerat si gheata e buna + ca e mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Am hotarat cu Claudiul Cismigiu ramane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Am hotarat cu Claudiul Cismigiu ramane. De fapt eu sunt pentru Floreasca , dar daca e merg in Cismigiu ....vedeti voi buluc acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Pana la urma a ramas sa mergem in floreasca de la 19 si diseara mergem in alter ego. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 cum mai, nu va mai duceti in Bikers Otopeni? cel mai cul bar de motociclisti ever? VAAAAaiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Najpa.. n-ajung in seara asta, deci nu imi ramane decat sa singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Trist... Un mare om spunea ca doar alcoolistii fac asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Haha ... AA is for quiters Si chiar vroiam sa te vad pe patine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 care ai nr 0764464603? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 (editat) @Amiba: Nasol... si totusi nu bea bere ca faci burta mare Editat Ianuarie 9, 2010 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 (editat) l-ati uitat pe blaze, ramas fara motor din cauza unui tzepar...acum pana recuperez din bani sa-mi iau alt motor o sa dureze 2-3 ani... Editat Ianuarie 9, 2010 de Blaze89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmw_663 Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 sigur ca te primim vino cand ne intalnim data viitoare sa ne cunosti. cand va fi aceasta "data viitoare"? locul....ziua...ora...Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 La multi ani Oana! Multumesc frumos Mesaj completat La muuuuuuuulti aaaaaaaaani, Oaaaaaanaaaaaaaaaa! Multumesc draga Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 l-ati uitat pe blaze, ramas fara motor din cauza unui tzepar...acum pana recuperez din bani sa-mi iau alt motor o sa dureze 2-3 ani... Ce țeapă mă? Ce-ai pățit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate