iuliahohan Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 La multi ani, Iulia Hohan ))) Avem motive de baut Multumesc , multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 ALCOOOOOOOOOOOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 ALCOOOOOOOOOOOL Cosmine, apar si eu pe aici, si ce vad? Iar te betzivanesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Cosmine, apar si eu pe aici, si ce vad? Iar te betzivanesti? Fara mine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Mai intra cineva pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 (editat) Mai intra cineva pe aici? Io io , in fiecare zi , si mai stiu unu' care sta ascuns "the guest" Editat Octombrie 21, 2010 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 salut baieti mai sunt si eu pe aici.... cind iesim la o tura ........ maine vine cineva la o plimbare .....??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 salut baietimai sunt si eu pe aici.... cind iesim la o tura ........ maine vine cineva la o plimbare .....??? Pe frigu asta ,plimbare !? eu lucrez maine ca veneam la o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 pina la ce ora ....? venim si te ridicam de la magazin ..... eventual ne mai facem si noi proviziile de iarna buji, ulei, filtru si ce mai trebuie pentru primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 io facut ieri o plimbare scurta. m-am urcat pe motor si am plecat de nebun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 pai si pe noi de ce nu ne-ai anuntat Mesaj completat A am uitat sa va spun daca e vremea frumoasa peste 2 saptamini sar putea sa dau o fuga bucurest - valcea - sibiu - valea oltului - dealu negru - pitesti -bucuresti cu niste prieteni, ei cu masina, eu cu motorul cred ca la un gratar ceva vedem noi inca nu am stabilit sigur ce si cum depinde de vreme daca e cineva interesat de o tura astept confirmarea Id mess: m3ca_07 Hai Cu VARA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 Acum incep turele la ciorba de peste la Calarasi sau in Bulgaria ,spre munte e mai frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator litlle wayne Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 io facut ieri o plimbare scurta.m-am urcat pe motor si am plecat de nebun De ce nu ai dat un telefon(lu' sandu) ca a facut o plimbarica pana la sinaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 pana la munte sambata dimineata, m-am cachitz pe mine de frig. 3 grade nu-i o temperatura prea prietenoasa.Dar misto in rest. PS: we asta se anunta mai frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 (editat) pana la munte sambata dimineata, m-am cachitz pe mine de frig. 3 grade nu-i o temperatura prea prietenoasa.Dar misto in rest.PS: we asta se anunta mai frumos. Daca nu astepti si tu dupa-amiaza eu n-am avut probleme ) Adevarul e ca am lucrat pana la pranz Editat Octombrie 26, 2010 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 PS: we asta se anunta mai frumos. Iar o tulesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 (editat) fac tot posibilul...deocamdata am depus cerere de invoire. Editat Octombrie 27, 2010 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 fac tot posibilul...deocamdata am depus cerere de invoire. la Clau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 deci sa inteleg ca iesim in we la o tura ........? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 deci sa inteleg ca iesim in we la o tura ........? Posibil . Spre zone mai calde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 La Multi Ani vecine. Sa iti urez pe rand: 1. Sa treaca astea doua saptamani intr-o ora sa iei plasticul mai repede. 2. Sa asfalteze astia Timonierului. 3. Sa faca mobra ta un pui sa imi dai si mie 4. [/copyright Sonea] Sa iti fie tare [/copyright] 5. Si tot ce iti doresti tu sa se implineasca. Domnu Raducu, Uite ce iti uram anul trecut de ziua ta. Pentru cei care nu stiu, astia chiar asfalteaza strada. Deci care vreti sa vi se indeplineasca dorintele, veniti la mine sa va urez. Folosesc doar magie alba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 Sâmbătă la malul mării negre să mâncăm o hamsie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator litlle wayne Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 Sambata imi duc mobra la iernat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 fuarte tare bbl-ule,cred ca fix de ziua mea or sa termine astia cu asfaltatul.Mi-au mancat ficatii,si stau cu masina nespalata de 2 luni.Plus ca tot de 2 luni se chinuie la bordurile alea.. deci,care vreti sa vi se indeplineasca aia cu intaritu`,nu va duceti la bbl,ca stati un an in asteptare. claudiule,pana la mare e nevoie de multa benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 claudiule,pana la mare e nevoie de multa benzina. te vaiti de benzina , tu care ai taiat europa in doua anu' asta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate