claman Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Toata lumea se pregateste,parca suntem cei din Operatiuna monstrul, inainte de plecarea in delta.Daca am facut 700 km in 2 ani tre sa schimb uleiul/?Imi trebuie si mie un redresor pt moto....cine se mai ofera?Pe Kali am refuzat-o deja ca ma trimite dupa Breten in Italia Daca BBL se face muschiulos si imi ia titlul de Zeus, va trebui sa ma transform intr-un lider spiritual si voi fi un Guru....Trebuie sa ma pazesc insa si de Ardaf ca asta e popa si el le are cu spiritualitatea.Cica Ardaf le spovedeste pe toate caprioarele,de la gradinita pana la liceu. La cati km ai cu mobra e musai sa schimbi uleiul cu unul de floarea soarelui ca tine mai bine in timp La ce ora e intrevederea ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 propunere : carciuma dp rasaritului - colt cu iuliu maniu ( aproape de biserica ) unii dintre voi o stiti ... pizza buna, bautura ieftina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 propunere : carciuma dp rasaritului - colt cu iuliu maniu ( aproape de biserica )unii dintre voi o stiti ... pizza buna, bautura ieftina. Dacă-i băutură ieftină, eu sunt pentru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 La cati km ai cu mobra e musai sa schimbi uleiul cu unul de floarea soarelui ca tine mai bine in timp La ce ora e intrevederea ?? La 20.30 dar sa vedem unde.....O sa pun ulei virgin. propunere : carciuma dp rasaritului - colt cu iuliu maniu ( aproape de biserica )unii dintre voi o stiti ... pizza buna, bautura ieftina. Nu prea imi place acolo...dar ma supun majoritatii.Eu propun sa mergem la cearceafuri azi ca am anunta asa si de saptamana viioare o sa schimbam.Ce ziceti? Dacă-i băutură ieftină, eu sunt pentru Ma, ziceai ca tu nu esti betiv... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Nu stiu ce sa zic de carciuma aia dp colt , am fost odata si am vazut numai dubiosi p'acolo , poate s-au mai schimbat lucrurile intre timp . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Ramane la Cearceafuri? Mesaj completat A intrat si Cami,gata trec la spalat rufe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Ramane la Cearceafuri? Mesaj completat A intrat si Cami,gata trec la spalat rufe. Putem sa mergem si dincolo daca e mai ieftin sa ne spuna cine a fost de curand care mai e atmosfera p'acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 ramane cearceafuri. Mesaj completat claudiule posteaza si tu sa inchidem pagina noi 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 ramane cearceafuri.Mesaj completat claudiule posteaza si tu sa inchidem pagina noi 2 Hai ca postez ca si asa nu am somn , declar inchisa pagina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 20, 2011 Autor Share Postat Februarie 20, 2011 Las', ca deschid eu alta:)) Iata samanta proiectului Viitorul acvariu de 180 l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Las', ca deschid eu alta:)) Iata samanta proiectului Viitorul acvariu de 180 l Kali, te apuci de dresat rechini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Kali, te apuci de dresat rechini? Da. dupa ce face o mica ferma pentru cresterea si inmultirea pestisorilor de care ai pomenit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Daca se sparge proiectul tau se face inundatie pana la etajul 1... Eu scot motorul sa-l invat sa schieze...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 22, 2011 Autor Share Postat Februarie 22, 2011 Oameni invidiosi, crapa fierea in ei ca nu or sa aiba cu ce sa-si faca saramura ) PS: Caut loc de munca. Unul care sa-mi puna in valoare aptitudinile ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Oameni invidiosi, crapa fierea in ei ca nu or sa aiba cu ce sa-si faca saramura ) PS: Caut loc de munca. Unul care sa-mi puna in valoare aptitudinile ) Le ai cu tencuitul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 atunci ..daca ramane la sarsafuri...io nu mai vin. intradevar.. e mai de fitze, e peste drum de sonea ... dai 7 roni cutia de cola. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 atunci ..daca ramane la sarsafuri...io nu mai vin.intradevar.. e mai de fitze, e peste drum de sonea ... dai 7 roni cutia de cola. Bem vin ca iesim mai ieftin doua carafe cu vin ,o limonada,o portie de clatite plus o apa ...cate 10 lei de caciula ,am fost cinci . Problema e cu fumul ca la un moment dat nu mai poti respira. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 Rechine, ai grija ca la cearceafuri au adus gagici la bara.Ne vedem la 2o.3o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 Ne vedem la 2o.3o? Eu zic pas ,pana nu vine primavara nu mai ies din casa ....am zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 Pas si eu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 Pas si eu.... va umflati in pene cu carciumi scumpe si gagici la bara, si apoi o dati de gard ca pe targu ocna ! plm propun sa ne vedem in bamboo, poate va convine. faceti atatea figuri de parca ati fi virgine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 Rechine esti nesatisfacut?Ca nu te stiam asa de tasnos,parca ai fi neinsurat....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 mai bine mergem la un biliard ,tenis de masa, bowling ...activitati sportive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 mai bine mergem la curve...platim aceeasi suma ! pt sonea : N_AM BANI !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulik22 Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 http://cerculet.com/pag.php?user=sergiulik22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate