laurmlau Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 yes. 20:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 yes. 20:00 Asa e daca stai numai la Las Vegas te obisnuiesti sa raspunzi numai in engleza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Eu lipsesc doua saptamani din selectionata de tenis si ciclism din motive medicale, dar poate joi imi fac aparatia cu Nanook. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry85 Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 E banala pt tine f800gs ,pt mine e numai buna acum . In principiu ar fi de doua zile cu dormit la pensiune sau la cort ,la cort e cam frig noaptea in perioada asta a anului . Mai vedem diseara la coloana . Salutare . Incepator cu R6 ,hai bine ai venit . Ne strangem la coloana in poli pe la opt ...mai jucam un tenis ,mai vorbim ..chestiuni sociale Mersi frumos de invitatie insa din pacate am fost la serviciu pana pe la 10 seara ... next time .... din pacate nu prea cunosc pe nimeni de aici dupa forum.... poate poate cine stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 17, 2011 Autor Share Postat Septembrie 17, 2011 noi am stat pana pe la 23.00. ca mai profitam de caldura. la iarna o sa stam suficient in case/birturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry85 Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 noi am stat pana pe la 23.00. ca mai profitam de caldura. la iarna o sa stam suficient in case/birturi. chiar as vrea sa va cunosc.. cand mai iesiti lasati si voi un post aici ca eu ma uit in fiecare zi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 A inceput inca o saptamana superba. Buna dimineata Vietnam asa cum zicea Kali.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 A inceput inca o saptamana superba. Buna dimineata Vietnam asa cum zicea Kali.... Uite cine n-are servici , superba pe dracu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 19, 2011 Autor Share Postat Septembrie 19, 2011 E o saptamana superba, intr-adevar. Am inceput-o cu 2 sedinte, 2 procese-verbale, 5 tone de nervi si, dupa ce reusesc sa-mi fac un EKG, cred ca si cu un preinfarct facut azi-noapte. Marfa saptamana... Noi sa fim sanatosi. Ca belelele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 E o saptamana superba, intr-adevar. Am inceput-o cu 2 sedinte, 2 procese-verbale, 5 tone de nervi si, dupa ce reusesc sa-mi fac un EKG, cred ca si cu un preinfarct facut azi-noapte. Marfa saptamana... Noi sa fim sanatosi. Ca belelele... mergi la medlife la favorit la cardiologie e ok medicul de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Am ma servici, de cafea de 6 persoane de slujba inca ma feresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nebunica Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 saptamana asta mai facem un tenis ori o miuta???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 19, 2011 Autor Share Postat Septembrie 19, 2011 Dc promiți ca lași motorul acasă... Că am stat cu inima cât un purice. 'Ți-ar lanțul să-ți fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 saptamana asta mai facem un tenis ori o miuta???? Sunt pregatit deja, ma antrenez in fiecare zi pe calculator:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nebunica Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 promit sa vin fara moto il bag pe cotet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Deja ma antrenez.... Daca are cineva minge sa anunte pt cealalta a decedat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nebunica Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 este careva care treceti pe la apusului sa ma loati si pe mine pasager, ca trebuie sa vin pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 este careva care treceti pe la apusului sa ma loati si pe mine pasager, ca trebuie sa vin pe jos Te luam eu dacă veneam, dar săptămâna asta zic pas. Sorry... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 22, 2011 Autor Share Postat Septembrie 22, 2011 pas si eu, am musafiri. .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nebunica Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 pai si pana la urma ce facem ne mai strangem???? ca vad ca lumea da pass Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 pai si pana la urma ce facem ne mai strangem???? ca vad ca lumea da pass Dam si noi pass Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nebunica Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 haide ma glumiti? si eu ma preg pt tenis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Mingea aia a capitulat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nebunica Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 pai si nu avem de unde sa facem rost de alta ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 (editat) Cine a bătut de data asta la tenis? Eu n-am fost prezent, deci bănuiesc că Claudiul În altă ordine de idei, o să-mi vând telefonul Âşi întreb întâi aici poate îl vrea unul dintre voi. E un telefon jmecher pentru care pot garanta Samsung Galaxy S - 1000 de lei (cu husă de silicon Âşi protecție de ecran Alien Shield) Editat Septembrie 23, 2011 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate