dbr.adrian Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Salut tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Salut tuturor Salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EfesExtra Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Sal, stie cineva unde as putea suda o scarita prin... militari eventual? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beleth Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Sal, stie cineva unde as putea suda o scarita prin... militari eventual? Merci! Salut, stiu pe cineva dar nu e in militari e in drumul taberei. Cauta-l pe forum Rados sau DonRados ceva de genul. Si eu il vad in fiecare zi .A cam stat in zapada pe perioada iernii.Era anul trecut cineva pe el dar nu l-am recunoscut,bine ...avea casca Eu de vreo 2 ani nu am vazut miscat motoru ala. Daca va ajuta numarul de inmatriculare B-82-POY. Sper sa nu se supere proprietarul, doar vreau sa dau de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Ce mai face motoristi, gagici pe spate ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Ce mai face motoristi, gagici pe spate ceva? Aceleasi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nebunica Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 in seara asta intalnire ceva ???? (la un tenis ????) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 in seara asta intalnire ceva ???? (la un tenis ????) Nu cred ,stai sa se mai incalzeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Nu cred ,stai sa se mai incalzeasca E frigut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 E frigut tie ti-e frigut si la 30 de grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Saptamana viitoare ne vedem in Poli? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Saptamana viitoare ne vedem in Poli? Evident ,sa intarzii tu iar!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 tie ti-e frigut si la 30 de grade Rautati ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Rautati ... si invidii!! clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 Joi la 19.30 in Poli pregatiti sa explodati in sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beleth Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 Come on ppl nimeni nu stie al cui e cbr-ul albastru B-82-POY de la gorjului? Cred ca e fabrigatie 90-91 cam asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 Atentie, vin cu Negrutza pe care o aduc cu masina lu Cami:)). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Atentie, vin cu Negrutza pe care o aduc cu masina lu Cami:)). Ai vrea tu sa o aduci pe Negruta in puf... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Ai vrea tu sa o aduci pe Negruta in puf... Se da si el cocos.....da noi stim!!! cocosu'-i doar pe acoperis la intimidare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_pita Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 (editat) Salut.intalniri ceva zona militari? am vazut ca se face joi la poli...unde anume mai exact? si daca ajung mai tarziu pe la un 8 jum mai gasesc pe cineva? ) sunt cu o honda neagra cbr rr 2003 Editat Aprilie 4, 2012 de alexandru_pita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 Salut.intalniri ceva zona militari? am vazut ca se face joi la poli...unde anume mai exact? si daca ajung mai tarziu pe la un 8 jum mai gasesc pe cineva? ) sunt cu o honda neagra cbr rr 2003 De regula intalnirea este la coloana in poli ,o sa ne recunosti pe fiecare dupa role,biciclete si sonea cu mingea de fotbal ..eu vin cu un dhs albastru . Numai sa nu ploo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 deci lasa rr-ul acasa si ia'ti rolele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 deci lasa rr-ul acasa si ia'ti rolele sau asa Laur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 sau asa Laur tare asta! unde naiba ai gasit'o... hai sambata prin Veliko.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 tare asta! unde naiba ai gasit'o... hai sambata prin Veliko.. O vazusem mai demult pe net,am gasit-o repede,nu sunt multi cu role pe motocicleta Ar merge un veliko..da nu cred ca am cum we asta O vazusem mai demult pe net,am gasit-o repede,nu sunt multi cu role pe motocicleta Ar merge un veliko..da nu cred ca am cum we asta ,vad si-ti zic Laure....nu ne-ati vazut aseara ? ati trecut fara sa va opriti prin poli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate