GSK Postat Martie 29, 2005 Share Postat Martie 29, 2005 Domnilor, Ma adresez in special celor care si-ai facut vreodata segemntarea motorului. Problema este urmatoarea: ma chinui de vreo luna sa gasesc segmenti tratati. am un suuzuki de 250 , motor in 2 timpi. am inteles ca la pod la Floreasca ar face tipul ala segmenti, dar 3 persoane mi-au spus ca nu sunt tratati. voi unde i-ati facut? trebuie sa va mai spun ca am fost nevoit sa-mi maresc pistoanele si nu mai pot comanda segmenti originali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Martie 29, 2005 Share Postat Martie 29, 2005 Sal acolo la Floreasca nu ies bine si Bogdan si-a facut si nu i-au reusit Incearca La Timpuri Noi Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Martie 29, 2005 Share Postat Martie 29, 2005 asa este, mosul ala din Floreasca face niste cacao-uri in timpuri noi imi facuse mie cineva un set motor de dacia, cu tot ce trebuie, dar am pierdut legatura.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 29, 2005 Share Postat Martie 29, 2005 In Ferentari Nea Misu am facut eu la Cagiva si merg super (Piston+segmenti) 0722982532 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Aprilie 5, 2005 Autor Share Postat Aprilie 5, 2005 multumesc mult. am vb cu nea misu si omul a fost cinstit si mi-a spus ca nu-mi poate face segmenti tratati. dar mi-a dat o idee f buna. sa-mi cumpar niste segmenti noi, mai grosi si sa-i dau dansului sa mi subtieze. cam asta ar fi! e perfect, caci asa voi fi sigur de faptul ca segmentii sunt de calitate. ramane acum sa-mi gasesc niste segmenti noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 multumesc mult. am vb cu nea misu si omul a fost cinstit si mi-a spus ca nu-mi poate face segmenti tratati. dar mi-a dat o idee f buna. sa-mi cumpar niste segmenti noi, mai grosi si sa-i dau dansului sa mi subtieze. cam asta ar fi! e perfect, caci asa voi fi sigur de faptul ca segmentii sunt de calitate. ramane acum sa-mi gasesc niste segmenti noi. Deci Nea Misu RULEZ!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Aprilie 5, 2005 Autor Share Postat Aprilie 5, 2005 da. un om de caracter. mi-e tare mila de cei care nu au habar de tehnica si se incred in diversi ..."vraci"...d`astia de iti iau toti banii de pe tine dar iti fac si motorul varza. cred ca o sa deschid un nou topic....unde sa gasesc segmenti noi, mai ieftini??? (si cu sufletu`n rai...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate