viper12121986 Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 actipilduri specifice r6, unde gasesc bai fratilor...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 pa net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MUSASHI R6 Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 (editat) deci sa intelegem ca repararea unui R6 se face cu un set de abtibilduri, sau ai instructiunile tiparite pe verso ? -imi cer scuze daca sunt off topic sau...... on topic,....nici eu nu stiu ce fel de ''topic'' mai sunt, dar inca nu am gasit legatura intre titlul topicului si continutul lui . Editat Ianuarie 15, 2008 de MUSASHI R6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 prea tare discrepanta intre titlu si continut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 in targ vitan bai frate ... si cu M3 si cu AMG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 Poate si-a pizdit omu carenele si vrea sa sa le repare, nu sa le cumpere. Probabil ca la yamaha trebuie sa cumperi carena cu totu, decalurile nu s-or vinde separat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 Eu am reparat fabrica doua carene facute zob (una plastic si alta fibra), inclusiv modelat forme compleze pentru prinderi etc. Da n-as mai face asta nici pentru mine, daramite pentru altu. Imputita ocupatie sa lucrezi cu fibra si rasina. In primul rand freci la carene de te gasesc dracii sa cureti vopseaua si sa subtiezi zona de lipit, fibra de sticla te "gadila" la maini de nu ai treaba, rasina daca-ti pui pe haine zici la revedere, odata ce amesteci intaritorul trebuie sa lucrezi super repede, pensula dupa ce o folosesti o arunci, si la sfarsit dupa ce termini lipiturile freci iara de inebunesti pentru ca rasina intarita e tare ca metalul. Bleah... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
athos22 Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 )))))) nu ma pot abtine.....)))))))))........pe cuvant......)))))) Cu banda izolatoare cred ca e un raspuns pe masura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustyn Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 0744149265 e numarul lui dan.te rezolva,si el are un r 6 2001 cred si sigur stie,ca are ceva bani bagati in ea.spune-i ca ti-a zis gusty de el.sta in militari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 se repara cu grija... ) Vorbeste cu Inox si ti le trimite el...prin posta 0743874323 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate