Sari la conținut

MUSASHI R6

Membru
  • Număr conținut

    93
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://-
  • Yahoo
    piper600

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    VOLUNTARI-BUC.
  • Carnet moto din
    peste 10 000 km/ sezon [vechime fara km = experienta zero ]
  • Numar Moto
    IF 32 RUN
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -
  • Interests
    -

MUSASHI R6's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!!
  2. RIP copilului ! nu e Balsul locul cel mai potrivit pt. a te da cu un ss. mai ales sa faci pe zmeul cand drumul e ingust ,aglomerat si plin de treceri de pietoni OFF TOPIC ;am vazut o gramada de bruneti care o ardeau fara casca la 100+ prin Craiova (va spun sigur ca-i o moda acolo mersul fara casca) -Le urez la toti ASFALT LUCIOS !
  3. sincer........... mobra a fost a unui preot si mergea cu ea doar la slujba de duminica ,asa se explica km. astia putini. pt. ''netistii'' astia mici care o ard toata ziua pe forum,e motocicleta visurilor lor chiar daca e data la maxim in pista, "iti dai seama frate ......,R1 cu cauciucuri dinalea de curse ..........,p'asta o iau !"
  4. intre '03 si '04 absolut nicio diferenta ,si la '05 inafara de furca up side down si discurile fata de 310mm nu exista alte diferente
  5. e normal ca filtrul de aer sa fie ud de ulei ,deoarece acestuia i se aplica un strat subtire de ulei inainte de a se monta (dar nu in exces) .Se poate ca la ultimul schimb de filtru sa i se fi apllicat mai mult ulei decat era necesar ,iar acum sa nu mai aspire suficient aer .Ca sa vezi daca e filtrul de vina,curata bine detot suportul filtrului si imprejurimile de praf,da filtrul jos si porneste-o asa .AI MARE GRIJA SA NU INTRE MIZERIE SAU ALTCEVA PE ADMISIE CA E DE RAU. PRODCATORII CHIAR SPECIFICA IN MANUALE MOTOCICLETELOR SA NU SE PORNEASCA NICIODATA CU FILTRUL DE AER DAT JOS.Dar daca ai grija nu se intampla nimic rau.
  6. baga CASTROL power 1,eu am mers cateva schimburi cu motul si mergea foarte bine .acum am in ea CASTROL POWER 1 RACING 10W60,si simt o diferenta majora la schimbarea vitezelor (intra mai lin),mai ales pe frana de motor.Din a 2a in a-1a acum intra usor ,pecand cu motul imi cam agata. -intra cam 2.8l cu tot cu filtru,deci cumpara 3 l. si completeaza pana aproape de linia de sus (fara sa o depasesti) -Castrol la pret bun (48 lei/l. era) gasesti vis-a-vis de intrarea in aeroportul Baneasa pe DN1,e un service in spatele statiei de RATB (e cap de linie parca),iar filtru (30 lei) la MOTOMANIA in curtea de la UNITED (PIPERA)au multe KTM-uri la intrare
  7. sefule ! vezi ca schimbi furca degeaba ,daca vobleaza doar la franare ,n-ar fi logic sa fie discurile cu problema ?
  8. treaba cu consumul am probat-o personal pe Cheia si a fost o dif.de 1.5 -2lit. ,e adevarat ca mersul foarte subturat nu e sanatos pt. motor dar nu cred ca e cineva care sa mearga numai in suturi sau care sa schimbe 6 trepe in sus si'n jos de la un semafor la altul. chiar daca ai un stil de mers mai subturat ,momente de nebunie (in care sa-ti multumeasca injectoarele ca le mai cureti si pe ele) avem fiecare mai mult sau mai putin
  9. daca ai mers cu ea si inca nu se aude nicio bataie iseamna ca e ok si ca esti un mare norocos ,am un prieten care a footoot motorul la un mercedes 208 (dubitza) deoarece a intrat cu ea intr-o baltoaca mai inalta decat priza de la admisie,iar baietii de la Casa Auto cand au vazut filtrul de aer i-au dat verdictul fara sa stie de undeva ca a intrat cu masina prin apa.
  10. ATENTIE MARE LA APA PE ADMISIE !!!!!!!!!!! desfa repede filtrul de aer si vezi sa nu fie ud (DACA TRAGE APA PE ADMISIE S-AR PUTEA SA SCHIMBI VREO BIELA SAU MAI RAU ),N-O PORNI DACA FILTRUL ESTE UD ! Nu este nici o problema daca o speli cu furtunul atata timp cat nu insisti asupra partilor electronice sau la prizele de aer. Cat despre mersul subturat ,nu face decat sa scada consumul (semnificativ) si sa prelungeasca viata motorului deoarece turatie mai mare inseamna frecare ( uzura mai mare ),ca sa n-o dai in cealalta extrema ,adica sa footi ambreiajul,schimbi o treapta mai jos cand a'nceput sa balbaie.
  11. la r6 2003-2005 nu tre' sa dai gauri in carene,eu am Puig si pe langa faptul ca nu am dat gauri in carene ,sunt facute si dintr-un material mai "moale" pt. a nu indoi cadrul sau blocul (in functie de ce e prins bulonul) le poti gasi la Motorteam pe Bulev. Timisoara (280 lei setul parca )
  12. bem si o bere da nu la intrunirea de care tot vorbeai P.S. :chiar nu vreau sa dau dovada de nimic
  13. nu ti-a reusit ,arati bine in poza chiar imi placi .
  14. BAH !!!!!! de unde tragi tu concluzia ca sunt pusti ?
  15. Nu crezi ca exagerezi din'nou ? Poate ai descoperit tu acum ''asa tarziu'', dar R1 se vinde de vreo 10 ani,sau incerci sa reinventezi roata ? Intelegem ca esti entuziasmat ca te dai cu miaru' si traiesti in 1000cm3,dar sunt altii ''si mai si'' care au buse si cica traiesc in 1300-1400cm3,dar ei nu se mai agita ca sifonul precum faci tu. Nu cumva sa ajungi sa imparti fluturasi pe la intersectii cu r1 !
×
×
  • Creează nouă...