robychopper Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 Bai Robby..!Nu mai ride de mine... Asa au tradus aia de la Discovery,iar pe sunetul original nea Russell nu zice nimic de "azbestos"...Poate el a zis la misto "cirpe", stiind foarte bine ca-i vorba de alt material...Oricum,in anii'50 nu stiu daca aveau azbest! auzi mai dariane....teai cami grabit sami areti degetul ...un pic de respect.... si gindestete si tu bine ca nu are cum sa fie cirpa ca la temperatura ce este pe galerii ia foc......si eu tiam explicat asa un pic in gluma: Asa ca chetia cu degetul nu tio accept nici tie nici alutuia ca doar nu neam tras de sireturi vad ca iti lipseste simtul umorului salut si pe viitor sper sa nu mai folosesti degetul spre adressa mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 Mii de scuze ,Robby...!Tot in gluma l-am pus si eu...Am 36 de ani,asa ca in toti anii astia am auzit si vazut destul ce-i aia azbest..daca mi-aduc bine aminte,Russell a zis ceva de genul "rags" ,care se traduce fix prin "cirpe"...Simtul umorului sper ca nu mi-i l-am pierdut(inca...)!Da'vad ca v-ati repezit sa-mi explicati chestia cu azbestul...Era EVIDENT ca nu putea fi o cirpa ordinara!Am si-acum pe picior o urma de "prajeala "de la cotul tevii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 ok am inteles...si iti spun sincer ca nu am sportat nici o data sa imi arate cineva degetul.....ok cum tu nu ai pus nici un zimbet ceva dupa am crezut ca e in serios ok no problem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 Treaba e că Russell a pus chiar nişte fâşii de pânză pe ghidon, aşa că puteau fi inmterpretate drept cârpe..unele stilizate, ce-i drept! Băi, ăştia doi de mai sus, pă voi vă mănâncă în kur de aventură? ia .. la o şi apoi , nu înainte de a conduce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 pai la bere cyber pot eu, ca altfel nu am cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 ....Tare as vrea sa bem un suc "acolo",la tine!Apropo,ma gindeam la dvd-urile alea...la 100m de blocul meu e piatza aia de unde pleaca "capsunarii"...ma gindeam sa gasesc pe vreunul care pleaca la munca,in Spania si sa i-i le dau pentru tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 Poate trimitem si o bere de "acasa". Un Ursus sau ceva cre ca o merita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate