dasdas Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 Stie cineva unde pot reface tapiteria(burete + vinil) la saua motocicletei in Cluj? Daca da, un orar si un pret aproximativ... Mersi. Incet, incet iarna trece, Numa bine, Dan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marshall Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 da stiu eu sunama si dau detalii 0744992418 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitzuhu Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 STIU SI EU PE CINEVA CARE SE OSUPA CU TAPITAT SEI,DACA TE INTERESEAZA ITI DAU UN NR DE TEL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexRap Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 (editat) Max din gruia . daca te intere dau nr de tel . lucra destul de ieftin Pretul este intre 70-120 lei Editat Ianuarie 17, 2008 de AlexRap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dasdas Postat Ianuarie 17, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2008 Multzam la toti. Am rezolvat-o cu Marshall(el o fost cel mai prompt). Numa bine, Dan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Max din gruia . daca te intere dau nr de tel . lucra destul de ieftin Pretul este intre 70-120 lei ia trimite-mi si mie te rog nr de telefon... ca imi crapa seaua si e veche si chinuita de vreme, ploi si curu' meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 ia trimite-mi si mie te rog nr de telefon... ca imi crapa seaua si e veche si chinuita de vreme, ploi si curu' meu Da mai TUDORE, de ce nu faci comanda la Okanyi pt. o husa originala de ETZ ?Se gasesc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KiD Vicious Postat Iulie 19, 2017 Share Postat Iulie 19, 2017 Salutare! Am nevoie de o retapitare a seii de pe ER5. Puteti recomanda pe cineva care inca se mai ocupa de asa ceva? (eventual ceva date de contact / numere de telefon) Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 21, 2017 Share Postat Iulie 21, 2017 https://www.facebook.com/dantapiterul/ The best !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KiD Vicious Postat Iulie 24, 2017 Share Postat Iulie 24, 2017 Multumesc pentru recomandare! Incerc sa iau legatura cu el . Totusi ma asteptam sa apara mai multe recomandari... Asfalt uscat! » Post actualizat in 29 Jul 2017 18:30Am vorbit cu Dan si din pacate cel ma devreme ma poate ajuta in Septembrie. Drept urmare, raman deschis la noi sugestii / recomandari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Iulie 30, 2017 Share Postat Iulie 30, 2017 Salut, eu am fost la un "nene" undeva in someseni, lucreaza ok si nu are preturi nesimtite 0740453499 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate