Sari la conținut

dasdas

Membru
  • Număr conținut

    127
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dasdas

  1. dasdas

    Cu si despre accidente

    Un taximetris parcat dupa trecere de la Billa, pe sensul de circulatie catre Floresti, a intors 180 de grade fara sa se asigure, taind dubla continua. Dupa impact, prima lui intrebare catre motociclist a fost: "Nu crezi ca mergeai cam tare?" Pasagera e ok. Motociclistul mai ar de stat vreo 48 de ore sub observati dar va fi bine. MARE MARE atentie la taximetristi pt. ca unii sunt criminali.
  2. dasdas

    Intalnire Tara Motilor 2015

    Vrea sa vina cineva maine, Joi 02.07, pe traseul din imagine spre Dealu Botii? Plecarea in jur de 10-11.
  3. Ne vedem sub pod la 11:30 atunci.
  4. Bagati ceva noroaie grave? Merge cu K60-uri?
  5. dasdas

    BURSA LOCALA

    Vand 2 cauciucuri Continental Trail Attack, dimensiuni: Front: 90/90R21 Rear: 130/80R17 Sunt cam 70%, am luat motorul cu ele in aprilie si eu mi-am pus ceva mai offroad. Au fost rulate sub 4000km. 150 roni bucata sau 200 Roni ambele.
  6. dasdas

    Hai La O Plimbare !

    Vreau sa fac sambata o tura Cluj - Padis - Poiana Horea - Belis. Cat mai mult forestier. Se mai baga cineva? Sunt destul de flexibil cu timpul de plecare, doar ca trebuie sa fiu sambata in Belis in jur de ora 5-6.
  7. dasdas

    ITP MOTO

    Am facut eu fara probleme cu Mitas C09 chiar la RAR.
  8. dasdas

    Dau Spre Donatie!

    Donez geaca Hein Gericke marime mare (pt. 190 cm, 105+Kg)
  9. dasdas

    BURSA LOCALA

    Vand geaca SHOX marimea 3XL, cu mesada si protectii. Pret 150 RON. Vand geaca Calvatti, marimea 2XL, cu mesada si protectii. Pret 50 RON. Pantaloni Hein Gericke, marimea 2XL, cu protectii (fara pisica). Pret 100 RON. Manusi moto de iarna Hein Gericke, marimea XL. Pret 80 RON. Bonus la geci, neck warmer. Bonus la pantaloni, brau. Toate au fost ale mele, eu am in jur de 192 cm inaltime si 105 kg. 0746502039, Dan.
  10. dasdas

    Util

    Salutare, unde as putea lipi o carena prin Cluj? Am tot cautat pe aici, da nu prea am gasit multe informatii de lipti, de vopsit sunt, dar de lipit nu prea.
  11. dasdas

    BURSA LOCALA

    Cam orice router wirless se poate configura ca si repeater (aka preia semnalul wirless de la alt router si il da mai departe catre laptopul tau pe wirless sau pe cablu). Ca si recomandare ia un D-Link DIR-600 rev B sau DIR-300. Scri un dd-wrt (dd-wrt este un alt sistem de operare pt. router) pe el (http://dd-wrt.com/wiki/index.php/D-Link_DIR-600_/_300vB) Dupa care ti-l configurezi ca si repeater (http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Repeater_Bridge) Asta ii versiunea cea mai eftina (te costa 100 Roni routeru + ceva timp configuratul). Sunt routere care stiu cu firmware-ul original sa fie repeater dar sunt ceva mai scumpe, 200/300 roni.
  12. dasdas

    Anunturi GARAJE !

    Garaj de inchiriat in Marasti, Gorunului nr. 3. Loc de 3-4 motoare. Pret 150Roni/luna - tot garajul. 0745700456
  13. dasdas

    Util

    Cu o informatie daca ma puteti ajuta si pe mine: Stiti vre-un vopsitor care sa imi faca 2-3 retusuri la niste zgarieturi (gen cheie data de "prieteni", pietricica sarita in capota) la o masina. Trebe vopsit local, lac, jimirghel fin si polish, poate si umpic indreptat. Nu ma astept sa nu se mai vada absoulut nimic, o corectie de 90% mi OK. Nu vreau pe cineva care sa imi vopseasca tot elementul pt. atat. Multumesc, Dan.
  14. Unde iti sta acul de temperatura cand nu mai trage? 1. Ventilatorul porneste cand trece de linia de pe mijloc si ar trebuii sa coboare temp sub linia de pe mijloc destul de repede (maxim 1min), de obicei in 30 de secunde ii sub line si se opreste ventilatorul. Daca iti coboara greu s-ar putea sa nu ai destul antigel in radiator desi in vasul de expnasiune sa iti fie la nivel sau sa nu iti deschida termostatul complet. Daca nu deschide de loc ar trebuii sa simit si pe drum drept. 2. Nu ii normal sa nu mai traga la cald. La mine merge perfect si cand porneste ventilatorul in mod repetat (gen trafic cu 30Km/h la 40C 1h). Problem la cald pot fi de la orice (carburatoare, electric, etc.).
  15. Din ce zici tu acolo ca a fost verficat ar mai ramane ca suspect pt. simptomele respective un injector. S-ar putea ca un injector (sau amnadoua) sa nu lucreze bine la cald sau in ture. Altceva ce mai in vine in minte is pasjele de aer infundate inainte de filtru de aer. (am vazut ceva poaza cu o pasare intr-unu). Mai poti incerca ceva benzina de 99 sau ceva aditiv de benzina sau o curatare de injectoare. Doar niste pararei, ma indoiesc ca sunt mai pertinente ca a celor de la service.
  16. Da, modelele pe carburator au ceva pb la pompa de benzina. Cand apar problemele face ca si cand se termina benzina, de obicei doar in sarcina. Se poate anula pompa dar atunci de la plin mai merge doar vreo 100km, nivelul in rezervor coborand sub nivelul din carburator astfel incat nu mai pot fi alimentate carburatoarele prin cadere libera. Contactele alea 2 din centru pozei se manca in timp: http://www.flickr.com/photos/10200277@N05/847156788/ Poti sa o desfaci sa vezi cat mai au. Eu folosesc de 30.000 km pompa asta fara probleme. Mai multe detalii: http://sites.google.com/site/hondaxl1000v/technical/fuel-pump
  17. Este in partea de jos a telescopului, dar nu toate modelele au. Din cate stiu eu doar din 2003 incolo, modelele pe injectie+abs benficiaza de rebound damping adjusting.
  18. Au pompa de benzina si cele pe caburator si cele pe injectie. Pompa de benzina la injectie este de presiune mai mare ca cea de la carburator. Pompa de injectie nu am auzit decat le diesel.
  19. dasdas

    Hai La O Plimbare !

    O plimbare enduro turistica pe aici prin zona, de pe la un 10, 11 intereseaza pe cineva?
  20. Da, se poate repara, sunt diverse firme care faca asta. Se poate si reconditiona complet (schimbat toti elementii si mentinut partile de sus). Fa o revizie la furca, verifica bucsele de gidare si bucsa de la pistonul furcii. Poti sa pui 10W linistit. Manualu de service pt modelul acesta: XL1000V_MK1_User_Man.pdf
  21. Mai sus este schema electrica de varadero SD 01 ca si al tau. Dupa cum se vede (cu zoom si rotate) kilometrajul si claxonul sunt pe aceiasi siguranta. Este un fir comun kilometraj, claxon, senzor viteza. Din schema nu pot sa imi dau seama de culoare (maro negru sau verde inchis negru). Firul ala trebuie verificat de continuitate si intreuperi. Mergi pas cu pas cu un volmetru si verifica continuitate fuse box - speed sensor; speed sensor - spedometer; horn switch - spedometer. Mufele le gasesti asa fuse box - langa baterie. In partea stanga cum stai pe motor, sub carena din interior (aia pe care ai priza de bricheta) sunt 3 mufe mari (intruna tre sa fie firul cu pricina), in spatele bordului mufa de la kilometraj (in care iar o sa gasesti firul). Ca sa ai aceas la spatele bordului, dai jos parbrizu si faru prin fata motoretei (cand dai jos farul sa nu uiti sa desfaci mufele de la farurui si sa scoti becul de pozitie, dupa asta vine farul cu tot cu masca jos). Cu ocazai asta poti curata/gresa toate mufele. Numai Bine, Dan.
×
×
  • Creează nouă...