Alex_83 Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Am nevoie de niste detalii despre roata spate de la Tula.Dupa poze as zice ca e exact ce-mi trebuie pt un chopper, dar ma intereseaza mai multe detalii: dimensiuni si eventual niste poze mai detaliate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulise Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 In carte scrie 6.70 /10.Daca vrei sa vezi una live,suna-ma (0745 122 211) in weekend pentru ca merg acasa (la Braila) si iti pot arata.Din pacate acasa nu am net,asa ca putem vorbi doar la telefon.Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Ianuarie 17, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2008 Saru mana! Atunci eu vin cu cadru sa vad live cum se pupa.Tinem legatura la telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulise Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 Te-ai razgandit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Ianuarie 20, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2008 Nu m-am razgandit dar nu am avut timp uichendul asta.N-am vrut sa sun aiurea sa zic ca ajung si sa nu mai ajung.Pot sa te intreb cand mai ajungi in Briala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulise Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 Greu de spus....Lasa-mi un numar de telefon si te anunt. Daca te descurci in Braila,pot vorbi cu tata sa te intalnesti cu el in timpul saptamanii,seara.Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Ianuarie 20, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2008 0724042348. Cand mai ajungi tu, nu vreau sa-i deranjez pe ai tai doar ca sa ma uit eu la o roata.Mersi mult oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 scazi viteza maxima rau de tot! de la 16 ajungi la 10... fa un calcul simplu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu M Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Eu am TULA aceea cu remorca . Suna la 0722578893 . Am si adresa E-mail si messenger , daca este nevoie de trimis schita sau foto . Trebuie sa ai in vedere ca nu este o roata destinata unei incarcaturi mari . Greutatea vehicolului incarcat este de 300 Kg ! Trebuie sa mai ai in vedere si forta de incovoiere pe care trebuie sa o suporte un ax asa de lung ! Daca te hotarasti sa iei roata de TULA , ai grija de calitatea centrarii perechii de jenti pe butuc ! --- Mesaj completat în 21 Jan 2008 10:56 -------------Eu am TULA aceea cu remorca . Suna la 0722578893 . Am si adresa E-mail si messenger , daca este nevoie de trimis schita sau foto . Trebuie sa ai in vedere ca nu este o roata destinata unei incarcaturi mari . Greutatea vehicolului incarcat este de 300 Kg ! Trebuie sa mai ai in vedere si forta de incovoiere pe care trebuie sa o suporte un ax asa de lung ! Daca te hotarasti sa iei roata de TULA , ai grija de calitatea centrarii perechii de jenti pe butuc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Ianuarie 21, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2008 Moto va fi de o persoana, deci nu va avea masa totala prea mare. La ce ax te referi cand spui ca nu rezista la incovoiere prea mare? la axul rotii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu M Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Diametru exterior anvelopa = aprox 540 mm ; latime anvelopa (umflata) = aprox 160 mm . Am uitat sa masor furca , dar estimez deschiderea de aprox 250 mm (lungimea axului : peste 300 mm) . Daca vrei cote exacte spui , si masor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Ianuarie 22, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2008 Pana aici e bine, se incadreaza perfect.Daca nu-i deranjul prea mare te rog masoara exact distanta intre gaurile de prindere a axului spate.La mine este de 230mm. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu M Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Distanta intre centrele tevilor basculei = 250 mm . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Ianuarie 24, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2008 Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate