foxbat Postat Aprilie 10, 2008 Autor Share Postat Aprilie 10, 2008 Salut, pana la urma m-am hotarat sa ma bag si eu la cazare, sunt impreuna cu prietena. Noi ajungem pe 29 la pranz, facem drumul din 2 bucati. Intrebarea era daca mai sunt locuri libere, sau daca mai aveti vreo sursa de cazare acolo... tati, la "mine " u mai sunt locuri libere ..regret m au mai intrebat si ..asta e. din motivul asta am "initiat" actiunea din iarna oricum nu cred sa fie probleme cu cazarea, doar ca nu cred ca vei gasim la aceleasi preturi " de iarna" tu vino ca sigur se rezolva la fata locului respecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IF-83-UCK Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Salutare tuturor, Eu voi pleca spre Thassos pe 29 de dimineata si as vrea sa stiu care este traseul ales de voi pana la urma? Imi poate lasa cineva un nr de mobil pentru al suna sa intreb cum a fost drumul si de unde a luat ferryboat-ul? Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 24, 2008 Autor Share Postat Aprilie 24, 2008 Salutare tuturor, Eu voi pleca spre Thassos pe 29 de dimineata si as vrea sa stiu care este traseul ales de voi pana la urma? Imi poate lasa cineva un nr de mobil pentru al suna sa intreb cum a fost drumul si de unde a luat ferryboat-ul? Multumesc, salut , pai trasesul este prin stara zagora.. ferry -ul de la Keramoti ( ca idee, este langa KAvala ) nr meu este 0724 34 32 94 dar nu stiu cat de "on line " o sa fiu - de asta te rog sms uieste ma si cand ma opresc, iti raspund sa ne vedem sanatosi in Thasos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 salut , pai trasesul este prin stara zagora..ferry -ul de la Keramoti ( ca idee, este langa KAvala ) nr meu este 0724 34 32 94 dar nu stiu cat de "on line " o sa fiu - de asta te rog sms uieste ma si cand ma opresc, iti raspund sa ne vedem sanatosi in Thasos OK, m-am intors din calatoria asta si motorasului inca i se mai invart rotile. Cei cu aparate foto competitive pun si ceva poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 m-am intors si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpreotescu Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 hai k pun eu o poza, sa dam startul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celanimoto Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Frumoasa poza.....mishto insula Kinira in fundal, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 8, 2008 Autor Share Postat Mai 8, 2008 Frumoasa poza.....mishto insula Kinira in fundal, pentru "public" http://picasaweb.google.ro/1100master/Thasos1Mai2008 in rest ,trimit linkul "nominal" respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate