kawasaki_axx Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Salutare ! Povestea e urmatoarea ...de curand sant posesor si de un enduro yamaha xt 660 ,model care in proportie de 70 % ma atras,toate bune dar marea mea problema si grija o am fata de faptul ca-i lipseste cateva spite la jenti ,mai exact 3 spite pe fata si 2 pe spate ... UNDE POT REPARA lipsa acestora in Bucuresti ? Am omis faptul ca nu am mai avut vreodata de a face cu fenomenul cross-enduro ..si nu stiu cat , in ce proportii , lipsa spitelor din jeanta afecteaza sau devine riscant si periculos.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Comanzi spite ca piese de origine de la MyMoto si le montezi singur. Sa nu mergi cu ea cu spite lipsa si mai ales la enduro ca o faci praf pe toata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 ...................... si le montezi singur. sau nu le monta singur daca nu esti prea sigur ca o sa-ti reuseasca. spitele pe care le ai lipsa nu au cedat degeaba si ai nevoie sa-ti recentrezi roata. sunt putini care se baga la centrat roti moto si ti-o spun din experienta. ca si rezolvare da un search pe forum si cauta telefonul lui RABINU si mergi cu rotile si spitele noi la el. succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasaki_axx Postat Ianuarie 19, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2008 Va multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate