ionut73 Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 Se baga cineva la o tura combinata sosea/ tzarana sambata? O sa fiu eu + inca un prieten cu BMW F 650 Dakar. Nu stim inca incotro o luam. Vrem sa plecam pe la 9 din Bucuresti si sa ne intoarcem pe la 7 seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 mai bine intrebi la "coltu vitezistilor" , ei merg pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 Ma bagam eu da nu am carnet doar daca aveti o platforma sa caram fierul la locul faptei. Oricum distractie placuta si sa faceti poze.(pentru PIT) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 Oricum distractie placuta si sa faceti poze.(pentru PIT) Eu nu merg cu el ca sunt din BV si nu am nici carnet Da promit sa fac poze faine la prima iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 1, 2005 Autor Share Postat Aprilie 1, 2005 Pit. Treaba nashpa e ca din Bucuresti trebuie sa mergi intai pe sosea pana ajungi la dealuri (nu mai vorbesc de munti). La voi la BV e mai simplu: iesi din casa direct in poteca din padure ... Altfel, cand se termina asfaltul incepe distractia. O sa ajungem si pe la BV o data si ne dam impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GTD Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 unde va intilniti? la 9 este cam racoare, mai bine pe la 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Treaba nashpa e ca din Bucuresti trebuie sa mergi intai pe sosea pana ajungi la dealuri (nu mai vorbesc de munti). La voi la BV e mai simplu: iesi din casa direct in poteca din padure ... Altfel, cand se termina asfaltul incepe distractia. O sa ajungem si pe la BV o data si ne dam impreuna Nu mai vorbim de echipare nu de vant nu scule nu nimic doar motorul si atat direct pe coclau gata echipat cu crampoane nu cu mixte. Chiar asa o sa ajungem noi si pe la Brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Aprilie 2, 2005 Share Postat Aprilie 2, 2005 aham e cam nasol la voi.. cea mai buna treaba cred ca e cu romorca dupa masina . La vara mai vb si va astept aici la o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 2, 2005 Share Postat Aprilie 2, 2005 Se baga cineva la o tura combinata sosea/ tzarana sambata? O sa fiu eu + inca un prieten cu BMW F 650 Dakar.Nu stim inca incotro o luam. Vrem sa plecam pe la 9 din Bucuresti si sa ne intoarcem pe la 7 seara. Daca a-ti plecat sa puneti poze!!!!!! Sa vedem pe unde v-ati dat,nu ca sa va laudati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 4, 2005 Autor Share Postat Aprilie 4, 2005 Pana la urma nu am avut cu cine sa ies asa ca m-am dat singur pe langa bucuresti. Am, gasit niste araturi foarte bune de antrenament in zona Tunari - Balotesti. @ Ducu - nu am facut poze @ GTD - suna-ma sa ne organizam. Eu am 0722 666 802 (daca nu raspund nu te impacienta; te sun sigur seara). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate