elf_away Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Datorita evenimentelor din ultimul timp, care au fost evident fatale datorita lipsei echipamentului necorespunzator, am de gand sa ofer 3 casti unor motociclisti care chiar au nevoie de ele ... Lazer - L - Dat Vemar - M ( putin zgariata ) - Dat Nexo - XS - Dat Purtati dracu echipamentul ala ca va salveaza viata .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
santy Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Felicitari! Nu ma prea asteptam in romania sa vad asemenea gesturi. Inca o data, felicitari elfule! Ai o bere de la mine pentru asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Dragutz din partea lui elf... Era un tip pe aici care vroia sa se angajeze sa isi ia o casca... eu zik ca tipul merita... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 jos palaria Sa vii la arc sa scrii pe tine elf si sa iti strang mana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Aprilie 1, 2005 Autor Share Postat Aprilie 1, 2005 Prefer sa stiu 3 capatzani intregi, decat sa le admir eu pe dulap .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Prefer sa stiu 3 capatzani intregi, decat sa le admir eu pe dulap .. Bine gandit!! Asta DA, fapta!!! Asha reduci numarul postarilor la capitolul accidente!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Ti-am spus-o pe messenger. Ti-o zic si aici. Castile alora o sa stea bine pe capetele oamenilor care vor sa se protejeze si nu au il dinaro sa cumpere ceva decent. Elf. Sunt mandru ca sunt amic cu tine Jos palaria si multa bafta Tipul ala o sa iti multumeasca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate