Banditkros Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 am nevoie de rezervor de lichid frina pe fata si pe spate de la yamaha tzr 125 dar imi pare ca se potriveste si de la aprilia sau alte moto, sau poate stie cineva unde pot gasi in bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 cred ca merge de la orice motor... CRED Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 2, 2005 Share Postat Aprilie 2, 2005 cred ca merge de la orice motor... CRED Eu nu cred sunt sigur ca poti sa pui orice cu minime adaptari la prindere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banditkros Postat Aprilie 2, 2005 Autor Share Postat Aprilie 2, 2005 mi-a venit o idee si cred ca o sa rezolv, mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate