claudiu_m_2005 Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 am si eu o mare problema din nou.am nevoie de o anumita piesa de pe la cutia de viteze , eu am gasit`o si pe un site englezesc ,dar care ca aproape orice site nu trimite in romania ( http://www.pjme.co.uk/acatalog/RS125.html , piesa este balance shaft gear).ar putea sa ma ajute cineva sa o aduc?sau macar poate este cineva de prin romania care dezmembreaza sau aduce piese originale de aprilia.piesa asta in romana se traduce ceva de genu: roata antrenat contragreutate ambielaj.e vb despre 2 rotite cu 27 zimti , dar dintre care o parte s`au rupt si nu prea am gasit mai nicaieri.am pus si o poza cu ei poat e va da`ti seama......astept un raspuns destul de urgent de la cine ma poate ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvO! Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 am si eu o mare problema din nou.am nevoie de o anumita piesa de pe la cutia de viteze , eu am gasit`o si pe un site englezesc ,dar care ca aproape orice site nu trimite in romania ( http://www.pjme.co.uk/acatalog/RS125.html , piesa este balance shaft gear).ar putea sa ma ajute cineva sa o aduc?sau macar poate este cineva de prin romania care dezmembreaza sau aduce piese originale de aprilia.piesa asta in romana se traduce ceva de genu: roata antrenat contragreutate ambielaj.e vb despre 2 rotite cu 27 zimti , dar dintre care o parte s`au rupt si nu prea am gasit mai nicaieri.am pus si o poza cu ei poat e va da`ti seama......astept un raspuns destul de urgent de la cine ma poate ajuta Am sa ma uit pe ebay sa vad ce gasesk...Si dak e de cv trimit...Dar pe sit-ul ala era kitul de piston si segmenti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Am sa ma uit pe ebay sa vad ce gasesk...Si dak e de cv trimit...Dar pe sit-ul ala era kitul de piston si segmenti! e mai jos si piesa care ii trebuie, spre sfarsitul paginii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvO! Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Am luat legatura cu cineva care vinde rs-ul pe bucati..Astept raspuns si iti zik.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 stai o secunda... de ce rotile alea dintate nu sunt din metal? nu te pune pe ganduri?,s-au distrus dintii pentru ca ai ceva probleme cu ambielajul,asa a fost gandit sa nu crape ambielajul sa distruga si setul motor....sa se sparga unul dintre pinioane parerea mea e sa mergi la un mecanic bun,cel mai bine unul care a lucrat pe 2t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_m_2005 Postat Ianuarie 22, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2008 pai am fost la un mecanic , si a zis ca el ar putea da comanda de ceva identic din teflon.dar m`am gandit ca poate reusesc sa gasesc ceva original , ca doar nu degeaba au pus aia din plasticul ala....parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 pai am fost la un mecanic , si a zis ca el ar putea da comanda de ceva identic din teflon.dar m`am gandit ca poate reusesc sa gasesc ceva original , ca doar nu degeaba au pus aia din plasticul ala....parerea mea Uitete la dezmembrari bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 pai am fost la un mecanic , si a zis ca el ar putea da comanda de ceva identic din teflon.dar m`am gandit ca poate reusesc sa gasesc ceva original , ca doar nu degeaba au pus aia din plasticul ala....parerea mea Teflonul e un plastic alb ca in poza ta. Numai in tigai e gri-inchis spre negru, ca e amestecat cu ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexis491 Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Incearca pe www.easyparts.nl Stiu cazuri cand tipi au fost super seriosi si au trimis in RO chiar si termenul a fost respectat! DOar ca aici platesti cu cardul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_m_2005 Postat Februarie 7, 2008 Autor Share Postat Februarie 7, 2008 ms la toti , dar am gasit piesa la reprezentanta aprilia si mi`au livrat`o imediat...acu m`ar interesa un carburator de 34mm.Are cineva?daca da , dati un pm sau ziceti cat vreti pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexis491 Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Nu recomand nimanui carburator de 34 mai ales pe aprilica dasta... am citit pe un forum britanic ca un tip a reusit foarte fain sa caleze motorul si cauza se pare ca ar fi fost carburatorul proaspat schimbat de 34. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Nu recomand nimanui carburator de 34 mai ales pe aprilica dasta... am citit pe un forum britanic ca un tip a reusit foarte fain sa caleze motorul si cauza se pare ca ar fi fost carburatorul proaspat schimbat de 34. stai linisit ca nu din cauza carburatorului a calat motoru eu am avut 34mm pe rs si numa forja a primit toata vara.. si nu a patit nimic... inafara ca am schimbat 2 ambreaje si 2 lamele de power PS: pe mito am de 35mm si am deja 1000km(il am din decembrie) cu el si nu are nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 ce consum aveai la rs cu carb de 34 ? si pe mito ce consum ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 (editat) ce consum aveai la rs cu carb de 34 ? si pe mito ce consum ai ? pai la mers frumos cu rs`u aveam 8 .. la mers forja.. 10-11... la mito in forja imi ia 8-8.5 max si mers frumos 6 .. cam asa Editat Februarie 9, 2008 de ge0rge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate