stefangc Postat Aprilie 4, 2005 Share Postat Aprilie 4, 2005 Ziceti merci ca nu v-au prins 2 grd si lapovita cum am patit-o eu, costi si doru cind am fost acu 3 sapt la pestera muierii!! Cind am ajuns acasa nu mai imi simteam mina dreapta de la incheietura. Si nici cizme nu am avut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 5, 2005 Autor Share Postat Aprilie 5, 2005 Ziceti merci ca nu v-au prins 2 grd si lapovita cum am patit-o eu, costi si doru cind am fost acu 3 sapt la pestera muierii!!Cind am ajuns acasa nu mai imi simteam mina dreapta de la incheietura. Si nici cizme nu am avut... Pai sa stii ca si noua ne-au inghetat mainile. Dar prin 2 perechi de pantaloni, 2 bluze + geaca de piele ... nu a intrat nimic nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rixos Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 Vulcanul lui BD Frumos Vulcanu' BD-ule ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 merci coane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate