Sari la conținut

Poze de la Rosiori


Baiazid
 Share

Postări Recomandate

Concluzii:

 

La plecare am asteptat-o pe Marcela... degeaba :ok:

DKZ a avut probleme tehnice :ok:

Am avut vant favorabil (din spate) dar ne-au inghetat mainile la toti.

 

Multumim lui Ares pentru ospitalitate.

La intoarcere un vant de lipea viziera de pupila :grinbandit:.

 

Suntem suparati pe fete care au baut tuica si vin .. iar noi Coca Cola. :ok:

 

Ce imi place ca in baruletul ala de la Mihailesti erau 2 garcea si noi povesteam care cum a depasit viteza .. etc :banana: :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vreau sa protestez ca mie si lui mielu ni s-a refuzat suflatul in fiola :laugh:

 

La plecare ne-au oprit 3 garcea (credeau ca am iesit din discoteca ranga si ne-am suit pe motoare) :grinbandit: :banana: :laugh:

 

Sufla nucu in aparat .. nimic. Dau sa suflu si eu ... dar nu uit sa ii precizez ca am muscat dintr-o ceapa (la misto). Ne-au dat drumul destul de repede. Nici nu s-au uitat la acte.

 

Beee dar care i-ati dat in loc de carnet .. cardul bancar? :ok: :ok: :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salutare.

 

bre nenea baiazid, eu vreau toate pozele pe mail te rog ( mateescu.victor@gmail.com ); pretty pliiiiz

 

bai, mie chiar mi-a placut tare de tot, singur vantul si frigul m-au cam enervat, si m-au epuizat fizic, de abia ma tzineam de ghidon la 100 km/h.

 

gratarul a fost excelent, bine facut, nici ars nici crud, cu toate ca tata beuse cate ceva si pana sa venim noi. :banana:

 

parintii mei au fost super incantati, si cum ati observat, au facut in mod repetat invitatia, adica au reinoit-o pentru oricand vrem sa mergem.

 

cum am spus, a fost si ziua bunicii mele, si am mers si pe la bunici pe acasa, 10 case mai la "deal", poza cu cainele (rotweilleru' de care zice Baiazid :laugh: ) era la bunici. acolo era cam tot familionu', petrecea de zor cu tzuica, vin, si pe alocuri bere cred... au fost si prajituri, am gustat si eu ca eram curios, da vad ca tot maestru' baiazid avea pofta mai mare... :ok:

 

bineinteles ca noi cei de la ghidon nu am pus gura pe alcool, si ne-am dat pe suk :ok: , pentru care am primit reclamatii ca a fost prea putin (1 sticla cola pentru 6 baieti, 1 sticla prigat pentru 2 fete - buna impartzanie, nu? :laugh: ) .

in plus, fetele au beut vin si cred ca au gustat tzuica aia cam tare pe care o face tata. data viitoare cand mergem, sper ca mergem sa si bem, adica stam si noi acolo o noapte, ca mie nu prea imi prieste gratarul fara o bere sau un vin. :grinbandit:

 

da' tre' sa vorbim neaparat cu responsabilul cu vremea, sa fie soare si cald, ca am ajuns in Bucuresti lemn.

 

oameni buni, ma bucur enorm ca ati venit, imi place sentimentul de siguranta pe care ti-l da o deplasare in grup, eu sincer mai am de lucrat la mersul in grup, mai ales la conduita preventiva in ceea ce priveste grupul, la faza asta multam sorin pentru sfaturi, multam tuturor ca mi-ati tolerat viteza de croaziera foarte variabila (50-60 in localitati, 90-100-120 in afara). traficul nu a fost aglomerat, drumul excelent pana in rosiori, prin sat, na, mai o groapa, mai un santz, etc, dar per total a fost excelent. si ceaiurile de pe parcurs mi-au prins bine, si chiar asa, acolo la Draganesti-Vlasca, noi ne laudam cu tampeniile pe care le comisesem pe drum,si in spatele nostru 2 politisti ascultau cu atentie ce tampenii debitam. ma rog, nu cred ca erau de la circulatie, dar oricum, nu stai in pat cu dushmanu' :ok:

 

si inca ceva, nu mai imi tot multumiti pentru ospitalitate, ca nu am facut nimic, eu va multumesc voua ca mi-ati oferit una dintre cele mai frumoase zile. si mai zic ceva: la mai mare, la plimbari mai dese, preferabil in fiecare weekend, in diverse locuri.

 

numa bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sorry guys ca nu am ajuns si eu ... de frig nu sufeream ca eram blindat tot ... insa am descoperit ca problema carburatiei era mai grava decat credeam la inceput ... la turatii sub 4-5000 dadea in nas si mergea innecat, motiv pentru care am decis sa ma intorc (sa desfac bujii de r1 la marginea drumului nu mi se parea indicat pt. ca trebuie dat jos carene si radiator ca sa ajung la bujii) ...

 

alta data cu mare placere insa :grinbandit:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dkz, ia-ţi nene măcar un naked( dacă nu un chopper) ca să nu mai fii nevoit să umbli la carene pentru bujii..

În altă ordine de idei, mi-a povestit BD ce mişto a fost plimbarea..păcat că nu am putut să merg :grinbandit:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...