DLI Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 (editat) Va salut! Numele meu este Dan aka DLI, a.p.(an productie) 1977 model cu dublu carburator => ca am un consum mare la 100 Domiciliul actual in Sf. Gheorghe -COVASNA Moto de prin 1999,carnet din 2000. Am in prezent(2006 -> ) una bucata motocicleta Honda Goldwing 1200 Interstate a.p.1986; una bucata masina Mitsubishi Pajero Sport 3000 V6 a.p. 2000; una bucata nevasta a.p. 1976 model cu un carburator; una bucata Bichon Maltez-Murdar a.p. 1999 model cu pipeta fandosita. eu si soata in vizita la BROASCA,la Tirgu Secuiesc inainte de Ploiesti, un aurolac din parcare, nu s-a putut abtine si s-o urcat de-o poza masina asa cum o prezentau japonezii de noua cataua cu pipeta fandosita - hotarati voi care e ce si cum Sa aveti o zi buna Editat Ianuarie 24, 2008 de DLI(prietenii stiu de ce!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 (editat) salut, numele meu e tibi, dopeman e o porecla mostenita din liceu. cateva motoare pe care le-am detinut, nascut in M-Ciuc, locatie M-Ciuc. romaneste stiu de la mama....... Editat Ianuarie 24, 2008 de dopeman1979 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 inainte de Ploiesti, un aurolac din parcare, nu s-a putut abtine si s-o urcat de-o poza jet mah d'aci cu camionu' tau pe doo roate .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Ianuarie 24, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2008 Deci bai....te rog frumos ...da?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Oaca, vezi ca esti offtopic, poate-ti iei warn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 ce succes avem...... unde sunt restul? se dau pe motoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shogun Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 (editat) salut. si eu ma trag din harghita, miercurea-ciuc, dar acum stau in bacau, unde lucrez, dar parintii sunt tot in ciuc asa ca vine destul de des prin ciuc (cu motoru cand e frumos afara). ma bucur sa vad ca a aparut si Harghita pe forum cand vin prin ciuc poate mergem la o tura pe harghita --- Mesaj completat în 26 Jan 2008 15:31 ------------- salut. si eu ma trag din harghita, miercurea-ciuc, dar acum stau in bacau, unde lucrez, dar parintii sunt tot in ciuc asa ca vine destul de des prin ciuc (cu motoru cand e frumos afara). ma bucur sa vad ca a aparut si Harghita pe forum cand vin prin ciuc poate mergem la o tura pe harghita cam slabuta miscare in zona........asa putini motociclisti in harghita? --- Mesaj completat în 26 Jan 2008 15:32 ------------- cam slabuta miscare in zona........asa putini motociclisti in harghita? Editat Ianuarie 26, 2008 de shogun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Ianuarie 26, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2008 Nu cred ca e vorba de motociclist putin pe CV-HR,ci mai mult de faptul ca inca lumea nu a aflat de treaba asta. Nu stiu cati sunt in HR dar stiu ca in CV sunt destui,tinand cont de faptul ca aici avem si cluburi moto de enduro-cross . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 si de ce stati ascunsi? shogun, frumos motor, sper sa te vedem si pe aici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 (editat) Mai e unu care a crescut langa Endre primul om care a organizat o intalnire in ROMANIA asta mica! Mi-e vecin....dar acum sa ma prezint si eu! My name is DAN!Prima oara cand s-a auzit de mine prin Gheorgheni a fost in anul 1982 prin iarna mai exact in 20 decembrie! Actualmente tot aici la datorie, si sa fiu eu daca nu imi place aciulea in Gheorgheni! Vara stai la umbra bradului si bei apa de izvor,iar iarna te incalzesti la foc de soba in cabana, dupa mine e viata de lup faina!Voi ce ziceti? Posesor de permis moto din 2007 septembrie 11, si posesor moto din 20 august 2007! Mai am si eu o fumeie dornica sa-si faca A-ul si sa-si i-a motor! Apropo chiar ca pe forum suntem cam putini! Oricum sper sa ne mai sporim si noi! Amu' sa va uimesc cu frumusetea mea rara! Editat Ianuarie 28, 2008 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 e chiar frumoasa, sa ai parte de multa distractie cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 e chiar frumoasa, sa ai parte de multa distractie cu ea Multumesc!Am vrut sa o vand sa imi i-au un drag star dar nu am avut noroc! Deci atunci mai ramane a mea un timp mai lung sigur! Apropo mai sunt pe aici din harghita nu stiu cum de nu s-au bagat! --- Mesaj completat în 28 Jan 2008 21:40 ------------- salut, numele meu e tibi, dopeman e o porecla mostenita din liceu. cateva motoare pe care le-am detinut, nascut in M-Ciuc, locatie M-Ciuc. romaneste stiu de la mama....... Si tu sa ai bafta si sanatate pe ea si pe langa ea, ca e frumoasa! Apropo pe Miri din Ciuc il stii are un Kawa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 zzr de 600? albastru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 (editat) zzr de 600? albastru? Exact! Deci il stii? Editat Ianuarie 28, 2008 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sethssh Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Salutari Din pacate mi mult departe de casa fizic, dar cu atat mai mult in ganduri. Ma numesc David, distilat in 1980 si o vedeti pe aia mica in poza alaturata. Sper sa ne vedem in vara pe drumuri. Btw. Localitatea denumita generic acasa e Sfintu Gheorghe Cheers, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Salutari Din pacate mi mult departe de casa fizic, dar cu atat mai mult in ganduri. Ma numesc David, distilat in 1980 si o vedeti pe aia mica in poza alaturata. Sper sa ne vedem in vara pe drumuri. Btw. Localitatea denumita generic acasa e Sfintu Gheorghe Cheers, Ahoi! Si incantat de cunostiinta! Frumos calut ai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shogun Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 dopeman ms. de compliment. pai cu prima ocazie(cand da caldura si am liber) vin la ciuc si ne auzim. shogun24yo este id-ul meu de mess.mai putem vorbi acolo. asfalt uscat cat mai curand --- Mesaj completat în 30 Jan 2008 14:24 -------------am uitat....mi-am prezentat motoru da de femeie am uitat ) iar masina nu am........deci ea e prietena mea --- Mesaj completat în 30 Jan 2008 14:24 -------------am uitat....mi-am prezentat motoru da de femeie am uitat ) iar masina nu am........deci ea e prietena mea --- Mesaj completat în 30 Jan 2008 14:25 -------------am uitat....mi-am prezentat motoru da de femeie am uitat ) iar masina nu am........deci ea e prietena mea --- Mesaj completat în 30 Jan 2008 14:28 -------------nu stiu ce naiba fac de apare ce scriu de mai multe ori pe ce am apasat?...... scuze da nu gasesc edit sa pot sa modific Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 dopeman ms. de compliment. pai cu prima ocazie(cand da caldura si am liber) vin la ciuc si ne auzim. shogun24yo este id-ul meu de mess.mai putem vorbi acolo. asfalt uscat cat mai curand <small>--- Mesaj completat în 30 Jan 2008 14:24 -------------</small><br/>am uitat....mi-am prezentat motoru da de femeie am uitat ) iar masina nu am........deci ea e prietena mea <small>--- Mesaj completat în 30 Jan 2008 14:24 -------------</small><br/>am uitat....mi-am prezentat motoru da de femeie am uitat ) iar masina nu am........deci ea e prietena mea <small>--- Mesaj completat în 30 Jan 2008 14:25 -------------</small><br/>am uitat....mi-am prezentat motoru da de femeie am uitat ) iar masina nu am........deci ea e prietena mea <small>--- Mesaj completat în 30 Jan 2008 14:28 -------------</small><br/>nu stiu ce naiba fac de apare ce scriu de mai multe ori pe ce am apasat?...... scuze da nu gasesc edit sa pot sa modific Sa aveti multa viata impreuna si sanatoasa!Si aveti grija de voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shogun Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 da....ms la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzh Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Salut...haideti sa ma bag si eu aici..ca doar sunt din Ciuc.Pai uite..bag o poza si cu motorul meu.Un Suzuki gsx600f din '95.Eu sunt multumit de el,avand in vedere ca e prima motocicleta de 600cc.Dar daca as putea-o schimba cu cea mai nou,nu mai puternic, nu m-as supara .Sa speram ca va veni vremea buna cat mai repede sa scoatem motoarele de la 'hibernat'. Dopeman..noi ne stim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 (editat) Salut...haideti sa ma bag si eu aici..ca doar sunt din Ciuc.Pai uite..bag o poza si cu motorul meu.Un Suzuki gsx600f din '95.Eu sunt multumit de el,avand in vedere ca e prima motocicleta de 600cc.Dar daca as putea-o schimba cu cea mai nou,nu mai puternic, nu m-as supara .Sa speram ca va veni vremea buna cat mai repede sa scoatem motoarele de la 'hibernat'. Dopeman..noi ne stim Hell oo6!Stay Heavy!Sa aveti grija unu de altul! Editat Ianuarie 31, 2008 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Salut...haideti sa ma bag si eu aici..ca doar sunt din Ciuc.Pai uite..bag o poza si cu motorul meu.Un Suzuki gsx600f din '95.Eu sunt multumit de el,avand in vedere ca e prima motocicleta de 600cc.Dar daca as putea-o schimba cu cea mai nou,nu mai puternic, nu m-as supara .Sa speram ca va veni vremea buna cat mai repede sa scoatem motoarele de la 'hibernat'. Dopeman..noi ne stim asa e, putinii vb de limba romana din oras. sper si eu sa vina cat mai repede primavara, la noi vine cam pe 28 august, pana atunci e zapada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Februarie 1, 2008 Autor Share Postat Februarie 1, 2008 sper si eu sa vina cat mai repede primavara, la noi vine cam pe 28 august, pana atunci e zapada. Si aia intr-o joi, iar daca nu esti atent , mai tre sa stai inca un an s-o vezi pe urmatoarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kemenes Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Si aia intr-o joi, iar daca nu esti atent , mai tre sa stai inca un an s-o vezi pe urmatoarea. si daca vremea e urata pe 28, atunci se tine la casa de cultura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 La noi orice e pozibil in 28 august!Dar primavara nu prea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate