nutu.ionut Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 am suzuki intruder 800 si vreau sa o schimb cu una din cele doua vreau si io niste idei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 nutu.ionut,iti mai spun 1 data: completeaza-ti profil-ul cum trebuie. la urmatoarea,iei warn si te sterg. Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 oameni buni!!!amicul nutu,cel pe care voi il scoateti de pe forum,are un intruder de 800 cc,si il maninca in poponeata sa-si ia un alt motor de preferat intruder 1800 sau kawa 1600 alea de sus,,dati-i sfatiri si nu-l mai dati afara!!! e baiat bun si stie multe despre motoare..mai putin stie cu calculatorul..dar....invata...aveti rabdare!!!bagati aici!!asteptam opinii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 oameni buni!!!amicul nutu,cel pe care voi il scoateti de pe forum,are un intruder de 800 cc,si il maninca in poponeata sa-si ia un alt motor de preferat intruder 1800 sau kawa 1600 alea de sus,,dati-i sfatiri si nu-l mai dati afara!!! e baiat bun si stie multe despre motoare..mai putin stie cu calculatorul..dar....invata...aveti rabdare!!!bagati aici!!asteptam opinii ... Omu' eu la-si ajuta dar nu prea le am cu motoarele asa mari (nici nu visez macar la ele),eu pe moment imi inchipui cum mi-ar sta pe un Drag Star de 650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 marian,daca el nu stie sa umble pe forum,invata-l tu....ce dracu.... Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Yamaha Warrior daca vrei sa mergi mai sportiv pe curbe. .daca nu, restul sunt bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate