demostene Postat Septembrie 30, 2003 Share Postat Septembrie 30, 2003 Am vazut la stiri, un accident in care o dacie a facut stanga fara sa se asigure si s-a ciocnit de un motociclist. Omul a fost destept si s-a aruncat de pe motor in ultima clipa insa am inteles ca ar avea ceva la picior. Parea sa fie un Suzuki dar n-am vazut prea bine. Stie careva ceva, daca omul e okay?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Septembrie 30, 2003 Share Postat Septembrie 30, 2003 Nu a fost o dacie ci o masina straina.dupa forma stopului perea Suzuki (albastra).Accidentul s-a petrecut in Constanta si pe propietar il cheama Bogdan Stanescu.Este primul accident in care la prima vedere politistul a spus ca este vina conducatorului auto.De obicei se arunca vina pe motociclist ca "mergea prea tare" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate