calu Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 pt ca tipul este extrem de pasionat de enduro si eu il fotografiez mai mereu m am gandit sa i dedic un topic bunului meu amic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 schimba cauciucul si pune unul mai cramponat frumoasa poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 stulewa vine de la stubay si salewa? curiozitatea asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 ...m am gandit sa i dedic un topic bunului meu amic Foarte bine! Bravo! Dar asta-i tot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Aprilie 5, 2005 Autor Share Postat Aprilie 5, 2005 poze vor mai fi dar sa le resize la 200 k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 schimba cauciucul si pune unul mai cramponat frumoasa poza. Asta-i cadou de la mine ca al lui era de viteza "slic" deci e smardoi cu asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 are dreptate DCSAN sa vad cum ma invart de o guma de cross si atunci sa vezi cum imi rup capu' P.S. aproape ca a ajuns si asta slic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 stulewa vine de la stubay si salewa? curiozitatea asta.. stulewa vine de la salewa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 Unde te-ai dat??? Mai pune poze!!!! Poate vin si eu daca iau carnetul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 stulewa vine de la salewa.... Vine de la STIULETE mah, nu mai mintzi lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 Vine de la STIULETE mah, nu mai mintzi lumea off topic: bai cip daca iti amintesti tu, acum cativa ani, din pricina afinitatii mele pt echipamentul produs de salewa, prietenul nostru hingheru m-a "botezat" STULEWA.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 m-am dat la corbeanca pe un circuit de atv-uri. poza e facuta pe ogramada de pamant de vreo 2 metri si gratie fotografului da senzatia de extrem de fapt e doar o iluzie optica..... ce poate sa faca un aparat destept daca incape pe maini pricepute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Aprilie 6, 2005 Autor Share Postat Aprilie 6, 2005 pics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Aprilie 6, 2005 Autor Share Postat Aprilie 6, 2005 pics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Aprilie 6, 2005 Autor Share Postat Aprilie 6, 2005 (editat) pics Editat Aprilie 6, 2005 de calu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Aprilie 6, 2005 Autor Share Postat Aprilie 6, 2005 pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Aprilie 6, 2005 Autor Share Postat Aprilie 6, 2005 cazatura absolut superba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Aprilie 6, 2005 Autor Share Postat Aprilie 6, 2005 pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 cazatura absolut superba Si coloana lui ce-a zis ? Dupa operatia aia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 Si coloana lui ce-a zis ? Dupa operatia aia.... Nu a zis nimic ce sa zica daca avea ceva de zis nu se mai urca-n sea te asigur eu ca stiu despre ce vorbesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 coloana n-a zis nimica mai mult am avut de lucru cu psihicu ca sunt intr-un fles total de ceva vreme adica citez"...baiete tu nu esti pe craca ta..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Aprilie 6, 2005 Autor Share Postat Aprilie 6, 2005 una peste alta nu a fost o cazatura ci un viraj controlat cu derapare. a pus genunchiul jos cand a intrat in curba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate