dragos2002 Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 as avea si eu 3 intrebari in legatura cu jawa mea: 1.care e treaba cu instalatia electrica pt ca imi iese fum din toate releele de incarcare pe care le pun 2.cum reglez si eu platinile??? 3.exista in bucuresti o firma sau o persoana care sa monteze aprindere electronica pt comunista mea? multumesc anticipat tuturor celor care imi vor raspunde si ma vor ajuta cu sfaturi asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 ai gresit topic`ul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 nu asa, vici. fii mai detaliat : saliu' , ai cam gresit sectiunea, astea sunt probleme ce tin de sectiunea Service. Roaga un admin sa mute topicul acolo, daca e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate