Sari la conținut

Ralucone

EX+
  • Număr conținut

    2.274
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ralucone

  1. Sper ca-i ok acilea la service, rog adminul sa-l mute unde ar fi mai potrivit eventual.
  2. Saliu, Caut pedala pt schimbator de viteze, pretabila unei Yamaha TT 600, an de gratie '94. Primesc si second hand, pedala sa fie Contact via PM, pliz. Multzam fain
  3. N-am rezistat. Vine maine pe tren, "pachet special". Un sufletel gri petrol tigrat cu ochi dubiosi si un nasuc adorabil intra maine in posesia mea. Beck's e obisnuit cu fratior si sincer, avea nevoie de unul. Acum avem iar tandem, deci comedia continua. Are doua luni si o mutra adorabila. Mi-aduce aminte de mutra astuia cand l-am luat. Il cheama Ash. De la Ashtray. Beck's si Ash(tray). Am pus-o Revin cu poze fresh, astea-s mici da' spun multe...
  4. Eu completez cu vita de monitor Sony care mi-a ramas de la Craciun. Ideal ar fi sa fie preluata pana marti, deoaresice ma mut si ultima oara cand am incercat sa mut vita m-am trezit cu tratament pentru diverse tendoane inflamate. Anyone? Monitorul e mare, ce-i drept, insa e excelent pentru jocuri Help? AH, si in continuare am doua cutii pline cu haine si niscaiva pungi cu haine si jucarele, ramase de la Craciun. O parte s-au dus la Pro Vita, acuma, daca e nevoie de ele, rog bazaiti, imi recunosc comoditatea in procesul de mutare. Da' daca nu e nevoie, le iau cu mine.
  5. Eu va recomand "Poveste de cartier"... pe cuvant...
  6. Pocnitule Zi-mi daca te-a rezolvat Razvan cu transportul, sa stiu pe cine bantui daca nu. Sau n-a mai fost nevoie?
  7. Serbane, cu tot respectul, mi-esti drag. Da' te rog eu, ori zici ceva concret, ori o lasi asa cum a cazut. Nu fii flamer, ca te stiu mai stralucit de atat.
  8. Unfortunately (or fortunately), any form of sex sells.
  9. Sfinte! IAR?! Ooof, daca e bal, bal sa fie. (Ano, poate nu vii, ca te bat, cat esti tu de mare! @Lope, tine-o minte p-asta, sa ma tin si eu de cuvant, ca daca se uita Ana mai frumos la mine, eu uit ce-am zis )
  10. Poate asta stii tu sau el. Sau eu. Sau alti 200 de utilizatori ai minunatului forum. Dar nu cred ca poti garanta pentru capacitatea de a rationa a tuturor care intra pe forum. Asa ca da, ai de invatat. Nu tu, ci pustani ca fiul unei bune prietene, care vrea R1 ca sa plece cu scartz de la semafor, cu care am discutii interminabile o data pe saptamana cel putin. Si ca el sunt MII, de care tu nu stii, si pentru care nu poti garanta ca pricep sau sunt constienti de ce ai spus tu mai sus. Deci da, ai ce invata. Dar repet, nu tu, ci alti nou-nascuti cu impresii de viitori Rossi.
  11. Ah, imi cer scuze sincer, nu mi-a trecut prin cap ca e privat, caut sa-l scot de acolo, bat la poarta adminului. Sorry, my bad. Ma revansez, promit.
  12. http://deea-dark88.hi5.com/friend/photos/d...nerId=127814070
  13. Si ma tot uit pe pozele de la SMAEB si sa-mi ard una daca pot sa gasesc vreo "majoritate" d-asta pe-acolo... LE: Care-i treaba cu duduia din haifaiv?
  14. mai, la o adica faptul ca au o atitudine mai stinky fata de unii sau fata de altii nu inseamna ca sunt panarame. Eu una o pun pe seama faptului ca dupa ce ca stai pe toace si mobre trei zile la rand, vin toti ghertzoii la tine si-ti spun toate idioteniile si replicile rasuflate, ti se ia, zau. Astea nu sunt fete facute sa faca PR cu fiecare gigi care i-ar da o carja, sunt fete platite sa stea acolo pentru ca arata bine si atat. Si SMAEB nu e singurul eveniment la care vin ele, pe bani. Unele au evenimente de gen o data pe saptamana, altele mai lucreaza ca animatoare sau hostesse prin diverse localuri. Te saturi nene, la un moment dat, si poti sa pari antipatica si cu nasul pe sus. Dar iarasi, as generaliza daca as spune ca majoritatea sunt patzachine. Ce inseamna patzachine de fapt? Ca se dau frumoase si jmechere si ca daca vrei, le calci cocoseste imediat, cand vrei si unde vrei? Stai linistit ca exista la fel de multe patzachine care par super inteligente sau super femei de cariera sau super geniale si amuzante cu acelasi tip de atitudine, pe care poti sa le calci cocoseste mult mai repede. Va sar fatucile astea in ochi, de-aia se ajunge la concluzii de gen. Nu e de dat pe brazda la mine, io am boala cu generalizatul, in general. Nu contest ca sunt si patzachine, si normale, si minunate. Da' nu detii informatiile generale ca sa dai ca verdict "majoritatea". Poate "majoritatea" ce ai vazut tu...
  15. Pai eu stiu vreo trei dintre fatucile de acolo, cel putin din cate am avut timp sa intalnesc in intervalul respectiv. Pe doua le cunosc doar cat sa spun ca asta stiu sa faca, pe asta isi iau bani, in rest sunt fete normale, studente la SNSPA si la ASE, care nu vor sa-si toceasca poponeata in vreun birou doar, sunt constiente de cum arata si profita, au amandoua prieteni stabili, familii, hobby-uri, ies si ele in club si la diverse cafenele si asa mai departe. Ca multe altele. Pe a treia o stiu un pic mai bine, chit ca zicea nenea ala ca i-a dat o acadea la SMAEB Ce stiu eu sunt fete foarte ok, carora nu am ce sa le reprosez, sunt altele care n-au veleitati de hostesse si pretind ca-s intelectuale si independente si magnifice si care de fapt sunt doar patzachine. Oricum o parte din duduile de acolo mi-au stat in gat la nivel de atitudine, dar asa se intampla cand singurul tau atu este frumusetea, care oricum se duce dracu' dupa inca vreo doi ani de machiaj de 2 cm si solar. Ele au scop de papusi acolo, practic, ca dau bine, mai ales ca e un segment dedicat in principiu barbatilor. Ca-s unii mai bravi care nu au chef de ele, ci doar de mobre, ok, sa le fie de bine, insa majoritatea isi clatesc ochii cu ele. Si tre' sa recunosc ca anul asta au fost mult mai decente. Treaba e cu generalizatul, la o adica, nu le stie nici unul dintre cei care le-au facut panarame, probabil habar n-au sa intuiasca macar ca poate fatucile astea pur si simplu au un job. SI acuma, nu tre' sa ti se aprinda becul dupa toate, doamne' fere', ca te debusolezi naibii de tot - da' una e sa zici "sfinte ce buna era aia de pe monster" si alta e sa te dai cocos ca "i-ai dat o acadea". Ce pana mea, nu mai suntem in liceu sa ne laudam ca i-am dat aleia dintr-a 12-a o carja in baia baietilor...
  16. Hai frate, de ce nu mi-ai povestit cand eram acolo? ce-am putut sa ratez?!
  17. lasa ma, tre' sa stie bajetii de pe forum cum vrajesc ei fetele cu acadele sa stea intr-un fel pe motoreta... no offense, le faceti pe duduile astea panarame, da' eu incep sa ma intreb serios care sunt panaramele de fapt - voi astia din specia acadelelor sau voi cei care nu dati doi bani pe ele prin replicile de pe forum dar stati cu bavetica in buzunar cand veniti la SMAEB.
  18. Mai my friend, ti-o spun cu tot respectul, eu nu sunt "voi", eu nu fac parte din AMR. Asta in primul rand. In al doilea rand, stiu cine a facut petitia online si stiu ca-i un om cu capul pe umeri care a vrut sa faca ceva. El si ceilalti mii de oameni care au facut petitii pe www.petitiionline.ro . Chiar nu realizeaza nimeni ca alea nu ajung nicaieri? De-aia ii zic eu labareala, tin minte si anul trecut ca se facusera petitii online pentru diverse probleme, inclusiv pentru udatul strazilor. Ce s-a ales de ele? PRAFUL! Cauta-mi prin posturi vis a vis de facut curat in propria ograda, intereseaza-te de scopul trebushoarei aleia cu castile in scop decorativ, ca nu o sa fie numai eveniment caritabil. Nu "noi" batem apa in piua, ci toti cei care il iau pe "trebuia" in brate dupa ce s-a consumat treaba. Toti cei care se plang, dar nu misca un deget. Cat despre capitolul informare, s-a pus pe mai multe topicuri mesajul lui cosmin_sn. Eu iti inteleg punctul de vedere, sincer, dar inainte sa dai verdictul, fa-ti un pic temele, ti-o zic sincer si fara pic de rautate.
  19. Se putea si mai bine, insa ecouri in presa vor fi, deci sa nu fim prea categorici. Evident, daca nu e parada, nu ne intereseaza sa ne sustinem drepturile, nu? Erau vreo doua petitii de semnat, una legata de scurtarea perioadelor de RCA si una, de altfel cea mai importanta, legata de udatul strazilor. Si cand zic petitii zic petitii, nu labarelile de petitii online semnate de maricica_xxx si vindizeladevaratu_2009. E chiar atat de greu sa vii macar pana in Piata Constitutiei sa semnezi o petitie care cu siguranta va fi inaintata unde trebuie, si nu uitata in spatiul www? Ziceati ca vreti strazi spalate cand trebuie? Pai romanu' e bun doar sa dea din gura, nu? Cei din AMR au depus eforturi imense pentru acest miting si si-au dus treaba la bun sfarsit, cu bune si cu rele, si pentru asta jos palaria, au dat dovada de mai mult calm si stapanire decat multi dintre noi . Nu s-a putut mars, asta e, avem miting, avem un spatiu la dispozitie, sa fim destepti si sa profitam de el, nu? Asta e unul din momentele in care multi dintre noi cred ca regreta ca-si bat capul. Si totusi, pentru alea 200 semnaturi adunate azi in Piata Constitutiei, merita. Pentru restul, care ca de obicei doar dau din gura si din taste mai ales, si atat, nu stiu... Noi tastam de zor si le dam astora indicatii despre cum ar trebui sa faca si sa dreaga, dar fereasca sfantul sa miscam noi un deget, sa nu ne rupem naibii vreo unghie. Oricum toata cinstea celor care au venit si si-au sustinut cauza. Daca o petitie facuta ca lumea poate influenta primaria incat sa nu mai dea cu borshul ala pe strazi sau sa-l dea doar noaptea intre 2 si 4 macar, atunci cei aproape 200 veniti azi in frunte cu AMR-ul au facut un mare lucru. Si daca nu, iarasi au facut un mare lucru: AU INCERCAT, spre deosebire de multi latrai. (sa se simta cine-o vrea, mi-e greu sa cred ca n-am dreptate de data asta) Hai s-aveti un weekend placut.
  20. Circele, fa-te mama instructor moto ca nu arata nimeni mai concret ca tine despre cum e cu franatul si cu sinele de tramvai...
  21. Io zic ca e cazul sa accepti faptul ca inelarul de la mana mea stanga e cam gol si ca e cazul sa misti in front. Un forumist adevarat isi va produce si creste copiii pe forum asa ca ar trebui sa te ridici la nivelul asteptarilor. Inima mea bate, si deshtu' e fan Swarovski, in format .jpeg, te rog frumos, da, iubi? Dupa tine, doamna, dupa tine...
  22. Subscriu si inteleg simpatia, dar pana la un punct. Am fost cretina la 16, nu la 15 ani, si m-am ales doar cu un sold vanat, o pietoanta veritabila. Si daca al meu copil de acasa, ala de 15 ani, face nefacuta si traverseaza pe unde apuca, sper doar s-o faca cu maxima atentie. Dar daca face nefacuta si mai mare, si-mi ajunge la spital ca l-a bushit unul cu sau fara permis, normal ca ma sfasie si ca i-as rupe capul aluia de mi l-a busit, dar pot macar sa recunosc ca si al meu copil si-a cautat-o. Si eu traversez pe unde nu trebuie, uneori, da' o fac cu atentie, e dosul meu in joc. Personal cred ca @black_horse pur si simplu n-a tinut cont ca-i fata de 15 ani cand a dat replica "incendiara", ci doar de faptul ca a fost pieton care a traversat pe unde nu trebuia. Si cine sta prin Romania stie cati sunt din aceasta categorie si mai ales cat de periculosi sunt pt cei pe 2 roti... Si continui sa cred ca la 15 ani esti totusi mai responsabil decat la 5 ani. Poate nu se mai interpreteaza de data asta...
  23. Pai lumea se cearta aiurea, eu cel putin nu am zis absolut nimic de acel oligofren cu titulatura de politist, ca nu stiu ce mai era de zis, in afara de faptul ca e oligofren. E la mintea cocosului ca el e responsabil, da' poate daca aia mica se ferea nitel, poate oligofrenul respectiv se infigea doar intr-un stalp si nu mai "incerca" sa ia pe nimeni cu el. La o adica intotdeauna sunt doua parti implicate in accident, si deci doua linii care se intersecteaza si fac poc pe baza unor decizii proprii. Nu cred ca e de condamnat fata ca a traversat aiurea, eu nu asta subliniam. E de condamnat autosuficienta unora care se complac si nu li se pare normal ca o fiinta de 15 ani sa nu fie considerata responsabila pentru propria-i greseala, doar pentru ca nimerit sub mobra unui oligofren fara permis. Nu sustin nici ce-a zis x nici ce-a zis y pe acel topic si zau ca nu-ti trebuie permis sau motor ca sa gandesti LOGIC si cu bun simt. Nu-mi trebuie nici una nici alta ca sa discut despre comportamentul unui PIETON, ca atunci cand cobori la farmacie si traversezi strada sa-ti iei prezervative nu esti motociclist, esti pieton, nu-ti trebuie skill-ul lui Rossi si nici BAC-ul luat ca sa te uiti in stanga si in dreapta inainte sa mergi pe unde circula titiurile mari de tabla sau oligofrenii fara permis. E o situatie aiurea care putea fi evitata de ambele parti. Ce atata tam tam? Urmeaza 20 de pagini de injuraturi la adresa oligofrenului fara permis, injuraturi la adresa userului care si-a scapat o frustrare aici (una pe care toti o au dar fac acum pe sfintii: pietontzii, nu pietonii), cincizeci de off topicuri si inca cateva frustrari legate de permisul lui X sau de mobra lui Y, de cei cinci kilometri de experienta ai altui user ori despre cum ar trebui torturat nenorocitul fara permis care mai e si politist pe deasupra, vai! Personal l-as atarna de oo, da'... nah. PS Asta o zic eu, patita si regulamentar si neregulamentar, ca pieton si pietont. Doar ca nu am avut ghinionul fetii.
×
×
  • Creează nouă...