Admin l.u.v Postat Aprilie 5, 2005 Admin Share Postat Aprilie 5, 2005 Vreme superba astazi,tocmai buna de motor..calare pe ea si directia Sinaia.. Circulatie lejera,buna de"dat in el".. Dupa Petrom Ploiesti,gazul pe el si m-am oprit la 270 km/h.Uite ca am putut! Ce senzatie! Am incetinit pina la o viteza care mi s-a parut sigura si cind ma uit la bord,surpriza!!! 200km/h!! Dupa 270 de mai inainte acum parca stateam pe loc! Incredibil cum ne pot insela aparentele uneori.. LUIGI VICOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 Asta e universala treaba. Nu mai tarziu de weekend-ul asta am dat un pic de gaz (pe la 160) cu masina pe centura, dupa care m-am calmat si m-am uitat la vitezometru. Eram la 110+ si asteptam ca din clipa in clipa sa se opreasca motorul de la sine, pentru ca simteam ca nu ma mai misc deloc. Senzatia e periculoasa daca te "prinde". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 5, 2005 Autor Admin Share Postat Aprilie 5, 2005 Sunt de acord cu tine,dar nu uita ca 160 nu-i 270 si motoru' nu-i masina!!! Senzatiile sunt total diferite,motociclistii sunt in contact direct cu vintul,ploaia,muste,praf,etc.. Senzatie unica,oricum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 Sunt de acord cu tine,dar nu uita ca 160 nu-i 270 si motoru' nu-i masina!!!Senzatiile sunt total diferite,motociclistii sunt in contact direct cu vintul,ploaia,muste,praf,etc.. Senzatie unica,oricum.. Nimic de zis aici, ai mare dreptate. Eu n-am mers cu motorul mai mult de 80, si mi se parea ca merg asa de repede ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate