augustyn Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 aici puteti sa gasiti tot despre suzuki gsxr srad k1,k2 600,750.intrebari raspunsuri.adrese utile pt reparatii carene,becuri,crash pad-urii,filtre,oglinzi,placute frana,ulei motor sau amortizoare,scarite, suporturi,semeringuri,semnalizari+leduri,tobe,roti,etc. adrese utile accesorii,motociclete sh,la cele mai mici preturi,la tel 0723731462.contact gusty.adresa gustybart@yahoo.com va ajut in limita cunoasterii mele,pe bucuresti sau pitesti,la fata locului prieteneste,deci gratuit.mult noroc si drum curat! --- Mesaj completat în 27 Jan 2008 22:41 ------------- aici puteti sa gasiti tot despre suzuki gsxr srad k1,k2 600,750.intrebari raspunsuri.adrese utile pt reparatii carene,becuri,crash pad-urii,filtre,oglinzi,placute frana,ulei motor sau amortizoare,scarite, suporturi,semeringuri,semnalizari+leduri,tobe,roti,etc. adrese utile accesorii,motociclete sh,la cele mai mici preturi,la tel 0723731462.contact gusty.adresa gustybart@yahoo.com va ajut in limita cunoasterii mele,pe bucuresti sau pitesti,la fata locului prieteneste,deci gratuit.mult noroc si drum curat! da-ti semn de viata la probleme si se va raspunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daly_bike Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 sal am un gsx-r 2001-2003 caut si eu o sea de pasager sa inlocuiesc monopostul si sticker carena dreapta are cineva sau tre sa comand din italia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scara_211084 Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Salut! Am si eu nevoie de un capac monopost, pentru un SRAD .Preferabil negru cu rosu si alb.Am atasat o poza cu spatele motorului.Daca am poti ajuta astept raspunsul tau, adrea mea de mail scara_211084@yahoo.com. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t3d Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 sal am un gsx-r 2001-2003 caut si eu o sea de pasager sa inlocuiesc monopostul si sticker carena dreapta are cineva sau tre sa comand din italia? AM EU SAUA = 320LEI Salut! Am si eu nevoie de un capac monopost, pentru un SRAD .Preferabil negru cu rosu si alb.Am atasat o poza cu spatele motorului.Daca am poti ajuta astept raspunsul tau, adrea mea de mail scara_211084@yahoo.com. Multumesc anticipat! AM EU CAPACUL = 300LEI t3d 0722424877 0741013470 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GhostRider83 Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Am un Suzuki GSXR 1000 k1 si am avut un accident cu el...as vrea sa stiu daca l-as face cat m-ar costa...sau il vand asa Ce mi-ar trebui pt reparatie ar fi : roata de fata, furca, galeria de evacuare, un capac de la motor si carene. Daca ai ceva din tot ce am enumerat scrie-mi te rog, cu pretul atasat. Multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate