gabi bv Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Prima iesire si la noi. Putini dar buni Gabi M. si Gabi Bv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Faina partea cu frunzele:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 maiculita, abia daca se mai vad motoarele! dar zapada nu o fost deloc, toata iarna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strut Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 maiculita, abia daca se mai vad motoarele! dar zapada nu o fost deloc, toata iarna? La noi nu ninge decat de revelion..... si de Paste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 La noi nu ninge decat de revelion..... si de Paste. fericiti sa fiti voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strut Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 fericiti sa fiti voi! Multumim.La fel si voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emzy Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Scuze ca e off topic dar vad poze cu KMX 125 si imi dau seama ca poti sa-l apreciezi altfel decat unul care nu a vazut asa ceva. Am si eu unul de vanzare la un pret foarte bun si anume 1300 euro! Il vand la acest pret doar in "familie" adica pt noi enduristi fiind un act de caritate deoarece nu castig la el nici un euro prin vanzarea lui. (www.mobile.de!) Daca sti cumva pe cineva interesat uite aici este anuntul http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...nd-kawasaki-kmx Initial l-am cumparat pentru nevasta mea, dar intre timp i-am cumparat un crf. Numai bine si putin putin asfalt uscat si mult mult noroi umed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Februarie 3, 2008 Autor Share Postat Februarie 3, 2008 Si cea din poza e de vanzare. Tot pe la banii aia. Inca nu am gasit nici noi client la ea. Daca aud pe cineva ca vrea 2 le vindem la pachet. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 As vrea sa bag un Comarnic in we. de preferinta duminica. Mai iesiti? cum mai e vremea p-acolo?inghetat, zapada?..etc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate