BeRelu Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 salutare unde pot gasi un melc pt kilometraj pentru un ij planeta 5 cu frana pe disc.Daca poate sa ma ajute cineva. p.s.-eu sunt din iasi(dar merge si prin ramburs daca are cineva din afara iasului) multumesc anticipat bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 S-ar putea sa am eu, daca nu iti dau pm zilele astea adu-mi din nou aminte sa caut.... Cu trimisul nu e problema, merge ramburs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 Eu am căutat mai mult timp şi apoi mi-am făcut pe freză..şi după câteva zile mi-a adus Tunaru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 Hai noroc ! Asta e piesa de kilometraj de la furca de IJ planeta 5 model cu frina pe disc si roti din aliaj (furca oleopneumatica). E folosita, desigur. Te costa 350.000 cu tot cu trimis. Daca te intereseaza, da-mi adresa pe PM si ti-o trimit ramburs. Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeRelu Postat Aprilie 19, 2005 Autor Share Postat Aprilie 19, 2005 deci am nevoie numa de piesa asta (numa sa nu fie uzata ) bafta (scuza calitatea pozei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate