Sari la conținut

Hona Cbr Vs Yamaha Ybr


Postări Recomandate

Am si eu o intrebare putin offtopic la o motocicleta exp. Honda cbr 125 in 4 timpi poti sa o ti la turatie maxima si viteza maxima mult timp (exp. 30 min )?? sau incepe sa`ti fac figuri motorul ???

Gen...ce turatie vrei tu :D ...Trust me...si nu glumesc.

Ploiesti-Comarnic tinuta blana...cu mici exceptii pe unde nu iti permitea drumu....prin localitate...prin camere blana :X:X

 

 

Stefan sa o stapanesti sanatos si scapa de movul ala :kiss:) :hug:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ms fumos. de abia astept sa iau carnetu si sa ies la o tura. ideea e ca m-a impresionat ca nu m-am putut tine cu masina dupa ea, a fost adusa pe roti de la bucuresti si prietenul meu care a mers pe ea i-a dat sa vada ce poate...eh' poate 110 ca e limitata, dar deocamdata nu=mi trebe mai mult. pana acum nu a primit decat laude. mie imi place movul costy, induce in eroare martorii :D) ...ideea e ca nu mai am bani de bagat in ea ....ca am luat si echipament si mobra si s-a cam redus bugetu..dar asa cu movul ala e unica in felul ei, eu nu am mai vazut combinatia asta de culori :kiss: toate bune si asfalt uscat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ms fumos. de abia astept sa iau carnetu si sa ies la o tura. ideea e ca m-a impresionat ca nu m-am putut tine cu masina dupa ea, a fost adusa pe roti de la bucuresti si prietenul meu care a mers pe ea i-a dat sa vada ce poate...eh' poate 110 ca e limitata, dar deocamdata nu=mi trebe mai mult. pana acum nu a primit decat laude. mie imi place movul costy, induce in eroare martorii :D) ...ideea e ca nu mai am bani de bagat in ea ....ca am luat si echipament si mobra si s-a cam redus bugetu..dar asa cu movul ala e unica in felul ei, eu nu am mai vazut combinatia asta de culori :hug: toate bune si asfalt uscat!

 

nu e limitata, atat duc cbr-urile, nici eu nu pot sa o fac pe a mea sa treaca de 110...poate daca as fi in panta...si m-ar bate vantul in spate as scoate inca vreo 10 km :kiss:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ms fumos. de abia astept sa iau carnetu si sa ies la o tura. ideea e ca m-a impresionat ca nu m-am putut tine cu masina dupa ea, a fost adusa pe roti de la bucuresti si prietenul meu care a mers pe ea i-a dat sa vada ce poate...eh' poate 110 ca e limitata, dar deocamdata nu=mi trebe mai mult. pana acum nu a primit decat laude. mie imi place movul costy, induce in eroare martorii :D) ...ideea e ca nu mai am bani de bagat in ea ....ca am luat si echipament si mobra si s-a cam redus bugetu..dar asa cu movul ala e unica in felul ei, eu nu am mai vazut combinatia asta de culori :D toate bune si asfalt uscat!

 

S-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea. Multi km cu bine, fara incidente neplacute!

Mi-e dor de ea :D dar am lasat-o pe maini bune :kiss: !

Ne mai auzim .... si hai cu permisu' ala :hug:

 

Numai bine :D !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...