CostinALN Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Am si eu o intrebare putin offtopic la o motocicleta exp. Honda cbr 125 in 4 timpi poti sa o ti la turatie maxima si viteza maxima mult timp (exp. 30 min )?? sau incepe sa`ti fac figuri motorul ??? Gen...ce turatie vrei tu ...Trust me...si nu glumesc. Ploiesti-Comarnic tinuta blana...cu mici exceptii pe unde nu iti permitea drumu....prin localitate...prin camere blana :X:X Stefan sa o stapanesti sanatos si scapa de movul ala ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Februarie 3, 2008 Autor Share Postat Februarie 3, 2008 ms fumos. de abia astept sa iau carnetu si sa ies la o tura. ideea e ca m-a impresionat ca nu m-am putut tine cu masina dupa ea, a fost adusa pe roti de la bucuresti si prietenul meu care a mers pe ea i-a dat sa vada ce poate...eh' poate 110 ca e limitata, dar deocamdata nu=mi trebe mai mult. pana acum nu a primit decat laude. mie imi place movul costy, induce in eroare martorii ) ...ideea e ca nu mai am bani de bagat in ea ....ca am luat si echipament si mobra si s-a cam redus bugetu..dar asa cu movul ala e unica in felul ei, eu nu am mai vazut combinatia asta de culori toate bune si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 ms fumos. de abia astept sa iau carnetu si sa ies la o tura. ideea e ca m-a impresionat ca nu m-am putut tine cu masina dupa ea, a fost adusa pe roti de la bucuresti si prietenul meu care a mers pe ea i-a dat sa vada ce poate...eh' poate 110 ca e limitata, dar deocamdata nu=mi trebe mai mult. pana acum nu a primit decat laude. mie imi place movul costy, induce in eroare martorii ) ...ideea e ca nu mai am bani de bagat in ea ....ca am luat si echipament si mobra si s-a cam redus bugetu..dar asa cu movul ala e unica in felul ei, eu nu am mai vazut combinatia asta de culori toate bune si asfalt uscat! nu e limitata, atat duc cbr-urile, nici eu nu pot sa o fac pe a mea sa treaca de 110...poate daca as fi in panta...si m-ar bate vantul in spate as scoate inca vreo 10 km ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Pinuta blana mai multi km o sa luati 120-125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutza_ninja Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 ms fumos. de abia astept sa iau carnetu si sa ies la o tura. ideea e ca m-a impresionat ca nu m-am putut tine cu masina dupa ea, a fost adusa pe roti de la bucuresti si prietenul meu care a mers pe ea i-a dat sa vada ce poate...eh' poate 110 ca e limitata, dar deocamdata nu=mi trebe mai mult. pana acum nu a primit decat laude. mie imi place movul costy, induce in eroare martorii ) ...ideea e ca nu mai am bani de bagat in ea ....ca am luat si echipament si mobra si s-a cam redus bugetu..dar asa cu movul ala e unica in felul ei, eu nu am mai vazut combinatia asta de culori toate bune si asfalt uscat! S-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea. Multi km cu bine, fara incidente neplacute! Mi-e dor de ea dar am lasat-o pe maini bune ! Ne mai auzim .... si hai cu permisu' ala Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate